Τα πράγματα που οι άντρες δεν καταλαβαίνουν ότι είναι φλερτ

Ένα κείμενο προς όλους τους άντρες: Ναι, τα παρακάτω σημαίνουν ότι σας φλερτάρει, ότι σας γουστάρει, ότι σας θέλει σαν τρελή. Πάρτε το χαμπάρι.
Τα πράγματα που οι άντρες δεν καταλαβαίνουν ότι είναι φλερτ
Έχουμε ξαναπεί ότι οι άντρες δεν τα πάνε και πολύ καλά με την επικοινωνία. Και, σίγουρα, τις περισσότερες φορές εννοούμε ότι δεν τους είναι τόσο εύκολο να δείξουν τα αληθινά τους αισθήματα, ή έστω να τα εκφράσουν με λέξεις. Αλλά το πρόβλημα της επικοινωνίας έχει πολλές πλευρές.

Για παράδειγμα, τα παρακάτω πράγματα είναι αρκετά ξεκάθαρο φλερτ. Οι περισσότεροι άντρες δεν πρόκειται να τα εκλάβουν ως τίποτα παραπάνω από φιλικές κινήσεις. Ευτυχώς είμαστε εμείς εδώ, για να πούμε μερικές αλήθειες.

Όταν αρχίζει να βλέπει τις ίδιες σειρές με εσένα από το πουθενά
Ειδικά αν αυτές οι σειρές κουβαλούν ήδη μια ιστορία εφτά σεζόν που πρέπει να κάνει μαραθώνιο. Κανείς ποτέ δεν έκανε τέτοιο μαραθώνιο για την δύναμη της φιλίας.

Όταν μπαίνει στον προσωπικό σου χώρο
Πίστεψέ μας, ακόμα κι αν είστε κλεισμένοι μέσα σε ένα ασανσέρ με άλλα πέντε άτομα, αν δεν θέλει να την αγγίξεις, δεν θα μπορέσεις να την αγγίξεις. Επίσης γνωστό ως το “Με συγχωρείτε, ήταν τυχαίο” από την Μοντέρνα Σταχτοπούτα.

Όταν κάθεται και σου μιλάει στο chat μέχρι το ξημέρωμα
Αν όντως σε έβλεπε σαν φίλο, θα είχε το θάρρος να σου πει “Όχι, φιλαράκι, εγώ θα πάω για ύπνο, εσύ να κάτσεις να αναλύεις τις χίπστερ ιδεολογίες σου μονάχος”. Αλλά κάθεται και ακούει τις χίπστερ ιδεολογίες σου μέχρι τις πέντε το πρωί. Αυτό λέει πολλά.

Όταν σε αγγίζει με την παραμικρή δικαιολογία
Αχ, έχεις μια σκονίτσα πάνω στο μπουφάν σου! Ναι, καλά. Αυτό που την ενδιαφέρει είναι να ακουμπήσει αυτό που υπάρχει κάτω από το μπουφάν σου. Μιλάμε για το σώμα σου γενικότερα, για εσένα ως ανθρώπινη ύπαρξη, μην σου μπαίνουν (ακόμα) ιδέες.

Όταν σε αγκαλιάζει λίιιιγο παραπάνω απ’ ό,τι πρέπει
Πόση είναι η συνηθισμένη διάρκεια μιας αγκαλιάς; Λογικά θα προσπαθήσει να την επιμηκύνει. Αρκετά για να το ζήσει λίγο ακόμα, αλλά όχι και τόσο πολύ που να νιώσετε άβολα. Είναι αυτές οι μικρές στιγμές ευχαρίστησης.

Όταν πάνε την κουβέντα στο σεξ
Και υπάρχουν ακόμα άντρες που δεν το καταλαβαίνουν αυτό, παρά το γεγονός ότι οι άντρες έχουν την ικανότητα να μετατρέψουν ακόμα και μια κουβέντα για καρέκλες σε σενάριο τσόντας όταν γουστάρουν κάποια. Ίσως να έχει να κάνει με το γεγονός ότι οι γυναίκες… ξέρεις, δεν θα κάνουν τέτοια κίνηση αν δεν είναι σίγουρες πως θα αντιδράσεις θετικά. Επειδή οι γυναίκες σέβονται.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v