Πώς να γίνεις πιο μυστηριώδης

Πώς να γίνεις το πιο μυστηριώδες και γοητευτικό άτομο που έχει μιλήσει ποτέ, σε πέντε απλά βήματα.
Πώς να γίνεις πιο μυστηριώδης
Όταν γνωρίζεις κάποιον που σου αρέσει και θες να τον προσεγγίσεις, μερικές φορές είναι δύσκολο να διατηρήσεις αυτό το μυστήριο που λένε ότι είναι τόσο αναγκαίο για να δείξεις την πιο γοητευτική πλευρά του εαυτού σου. Αν καταφέρεις να μείνεις έστω και λίγο μυστηριώδης απέναντί του, θα τον κάνεις να μην μπορεί να σταματήσει να σε σκέφτεται.

Κι έχουμε μερικές ιδέες για να το πετύχεις…

Άφησέ τον να περιμένει
Με κανέναν τρόπο δεν σου λέμε να πάρεις εκδίκηση για όλες τις φορές που έπρεπε να περιμένεις μέρες ολόκληρες για μια μίζερη απάντηση στα μηνύματά σου. Με κανέναν τρόπο δεν σου λέμε να αφήσεις τον σαδιστικό σου εαυτό να διασκεδάσει, αλλά το να περιμένεις ένα μισάωρο μέχρι να απαντήσεις στα μηνύματά του δεν πρόκειται να πληγώσει κανέναν. Άλλωστε, είμαστε σίγουροι πως έχεις να κάνεις πιο σημαντικά πράγματα—κι εκείνος, την ίδια στιγμή, θα αναρωτιέται με τι μπορεί να ασχολείσαι. Που μας περνάει στο επόμενο βήμα…

Χρόνος ελεύθερος και πολύ προσωπικός
Αν δεν σε ρωτήσει πώς πέρασες την μέρα σου, δεν έχεις καμία υποχρέωση να του πεις. Αλλά ακόμα κι αν σε ρωτήσει, δεν είναι ανάγκη να του δώσεις λεπτομερή περιγραφή. Άφησέ τον να προσπαθεί να μαντέψει τι κάνεις στην προσωπική σου ζωή· οι άνθρωποι έχουμε την τάση να φτιάχνουμε όλο και πιο τρελές θεωρίες για τα πράγματα που δεν γνωρίζουμε, και σύντομα το μυστήριό σου θα τον κάνει να φτιάχνει σενάρια στο μυαλό του—ενώ εσύ βλέπεις τηλεόραση και τρως πίτσα.

Αισθήματα: Ναι, εντάξει, τα ‘χουμε κι αυτά
Δεν είναι ανάγκη να μιλάς για τα αισθήματά σου συνεχώς. Μερικές φορές, μπορείτε απλά να βρεθείτε και να μιλάτε για οτιδήποτε άλλο. Αυτό θα σε βοηθήσει με δύο τρόπους, μάλιστα. Και θα τον κάνει να αναρωτιέται τι πραγματικά αισθάνεσαι για εκείνον, αλλά παράλληλα θα τον βοηθήσει να χαλαρώσει και να μπορέσει να επεξεργαστεί κι αυτός τα δικά του συναισθήματα με τους ρυθμούς του.

Κάνε περισσότερες ερωτήσεις από εκείνον
Όταν μιλάτε – και ειδικά όταν μιλάτε με μηνύματα – φρόντισε να του κάνεις περισσότερες ερωτήσεις απ’ ό,τι εκείνος σ’ εσένα. Θα μάθεις περισσότερες πληροφορίες (ξέρεις, για να σιγουρευτείς ότι όντως θες να κάνεις κάτι με αυτό το άτομο) και την ίδια στιγμή θα καταφέρεις να μην αποκαλύψεις και τόσα πολλά για τον εαυτό σου. Πίστεψέ μας, αυτό θα είναι πανεύκολο· όλοι λατρεύουν να απαντούν σε ερωτήσεις για τον εαυτό τους.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v