Μικρά μυστικά για να νιώσεις πιο ελκυστική από ποτέ

Αν θες να νιώσεις πιο τέλεια με τον εαυτό σου από ποτέ, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ακολουθήσεις τα παρακάτω βήματα!
Μικρά μυστικά για να νιώσεις πιο ελκυστική από ποτέ
Πάντα θα υπάρχουν άτομα που θα μας προκαλούν μικρά κόμπλεξ κατωτερότητας. Η ερώτηση όμως είναι Γιατί; Γιατί να μην μπορείς να αγαπήσεις τον εαυτό σου ακριβώς όπως είναι; Και γιατί να μπαίνεις στην διαδικασία να συγκρίνεσαι με άλλους ανθρώπους, που ίσως το μόνο που σας διαχωρίζει να είναι πως εκείνοι έχουν σταθεί πιο τυχεροί;

Αν θες, λοιπόν, να νιώσεις πιο σέξι και ελκυστική από ποτέ, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ακολουθήσεις τα παρακάτω πολύ απλά βήματα—και να μην ξεχάσεις ποτέ την πιο σημαντική συμβουλή απ’ όλες: ό,τι κάνεις, πρέπει να το κάνεις για τον εαυτό σου.

Φρόντισε την εμφάνισή σου
Όχι, δεν σου λέμε να κάθεσαι και να σπαταλάς ώρες οργανώνοντας τι θα φορέσεις και φτιάχνοντας το μακιγιάζ σου—εκτός κι αν αυτό είναι κάτι που σε ευχαριστεί. Τις περισσότερες ημέρες, όμως, αρκεί να δώσεις λίγη προσοχή στο να φοράς κάτι καθαρό, άνετο και που σε κάνει να αισθάνεσαι όμορφα. Ρίξε νερό στο πρόσωπό σου όταν ξυπνάς, κάνε την πρωινή σου ρουτίνα διασκεδαστική φτιάχνοντας ένα ωραίο πρωινό και φρόντισε όταν βγαίνεις από το σπίτι, να νιώθεις έτοιμη να κατακτήσεις τον κόσμο.

Επένδυσε έξυπνα
Ναι, θα χρειαστείς προϊόντα ομορφιάς, όπως όλοι χρειάζονται προϊόντα ομορφιάς. Το τι ακριβώς θα χρησιμοποιείς είναι δικό σου θέμα, είτε θες να έχεις ένα σχεδόν τελείως natural look, είτε να μην βγαίνεις απ’ το σπίτι χωρίς το τέλειο contouring. Το σημαντικό είναι να έχεις κάνει μια μικρή έρευνα αγοράς, ώστε να ξέρεις σε ποια (λίγα και καλά) ακριβά προϊόντα να επενδύσεις, και σε ποιες περιπτώσεις μπορείς να χρησιμοποιήσεις κάτι πιο φθηνό, με το ίδιο αποτέλεσμα.

Κάνε γυμναστική
Το ξέρουμε. Η γυμναστική είναι κουραστική. Κι εμείς κατά βάθος γκρινιάζουμε κάθε φορά που πρέπει να συρθούμε ως το γυμναστήριο, αλλά η αλήθεια είναι μία: όταν γυμνάζεις το σώμα, γυμνάζεις και το μυαλό, και η ψυχολογία σου θα βρίσκεται στα καλύτερά της. Θα νιώθεις καλύτερα με αυτό που βλέπεις στον καθρέφτη, και όποια ανασφάλεια έχεις για το σώμα σου θα φύγει απ’ το παράθυρο όταν βλέπεις πόσο καλή πρόοδο κάνεις.

Μην ντρέπεσαι
Αγαπάς τα ρούχα; Αγαπάς τα παπούτσια; Είσαι αυτό που κάθε λογής μίζερος άνθρωπος θα βιαστεί να κρίνει; Δεν μπορούμε να σου πούμε πού πρέπει να γράψεις τις απόψεις αυτών των ανθρώπων. (Θα λέγαμε στα παλιά σου τα παπούτσια, αλλά θα ήταν πολύ ευγενικό, και επίσης τα παλιά σου παπούτσια αξίζουν καλύτερη μεταχείριση.) Το μόνο που έχει σημασία είναι να είσαι ο εαυτός σου, να αγαπάς αυτά που αγαπάς και να μην ντρέπεσαι.

Αγάπα τα ελαττώματά σου
Κάθε άνθρωπος που είναι σέξι και ξέρει να το δείχνει έχει μάθει καλά αυτό το μυστικό: δεν πρέπει να παλεύεις με τα ελαττώματά σου. Όσο περισσότερο τα αφήνεις να πιάνουν χώρο στο κεφάλι σου, τόσο περισσότερο τονίζονται. Αγάπα τα ελαττώματά σου και – γιατί όχι; – βρες μερικούς έξυπνους τρόπους για να τραβήξεις την προσοχή μακριά τους.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v