Πώς να είσαι single και πιο χαρούμενος από ποτέ

Ξεχάστε όλα τα ψέματα και την προπαγάνδα ότι οι σχέσεις μας ολοκληρώνουν. Είσαι single και είσαι στην καλύτερη φάση της ζωής σου!
Πώς να είσαι single και πιο χαρούμενος από ποτέ
Υπάρχουν άνθρωποι που πιστεύουν ότι με μία σχέση θα βρουν το άλλο τους μισό. Ότι δεν θα έχουν ολοκληρωθεί μέχρι να μοιράζονται την ζωή τους με κάποιον άλλο. Και όταν ακούμε κάτι τέτοια, η δική μας απορία είναι μόνο μία:
Γιατί δεν μπορείς να αγαπήσεις τον εαυτό σου και να περνάς τέλεια μόνος σου;
Και επειδή θέλουμε να μεταδώσουμε λίγη θετική ενέργεια σε κάθε… προβληματισμένο single εκεί έξω, ορίστε μερικά πράγματα που οι κάνουν όλοι οι ευτυχισμένοι singles, χωρίς να έχουν ανάγκη κανέναν.

Απολαμβάνουν την ανεξαρτησία τους
Κάνουν ό,τι θέλουν, όπως και όποτε το θέλουν. Απλά και μόνο επειδή μπορούν. Και είναι τεράστια ανακούφιση να μπορείς να ορίζεις μόνο εσύ την ζωή σου και το πρόγραμμά σου.

Δεν σπαταλούν τον χρόνο τους
Όταν βλέπουν κάτι (ή κάποιον) που θέλουν, προσπαθούν να το κατακτήσουν. Και, στο κάτω-κάτω, αν δεν πάνε τα πράγματα όπως τα περιμένουν, συνεχίζουν την ζωή τους. Τι είχαμε, τι χάσαμε!

Κάνουν πράγματα που τους γεμίζουν
Δεν νιώθουν την ανάγκη να δικαιολογηθούν σε κανέναν για αυτά που γουστάρουν. Από τα χόμπι τους, μέχρι το τι θα μαγειρέψουν, μέχρι το τι σειρά θα επιλέξουν να δουν το βράδυ, όλες οι αποφάσεις περνούν από το χέρι τους.

Εκτιμούν όλες τους τις σχέσεις
Ένα μεγάλο πρόβλημα με τους ανθρώπους που θέλουν σαν τρελοί έναν ερωτικό σύντροφο είναι ότι πολλές φορές έχουν την τάση να εστιάζουν μόνο εκεί, ξεχνώντας τα υπόλοιπα άτομα που βρίσκονται στη ζωή τους. Οι φίλοι μας, άλλωστε, είναι οι πιο σημαντικές σχέσεις που θα κάνουμε ποτέ.

Γνωρίζουν πολλούς ανθρώπους…
…και φλερτάρουν με όσους θέλουν. Το να μην έχεις μια σχέση να σε περιορίζει μπορεί να γίνει πολύ διασκεδαστικό, αρκεί να έχεις την σωστή οπτική γωνία.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v