Τα “καλά παιδιά” που κατά βάθος δεν είναι… αγγελούδια

Μικρό μυστικό: Αν κάποιος αναφερθεί στον εαυτό του ως “καλό παιδί”, φύγε τρέχοντας. Δυστυχώς, κάποιοι δεν είναι τόσο ξεκάθαροι.
Τα “καλά παιδιά” που κατά βάθος δεν είναι… αγγελούδια
Τα καλά παιδιά. Οι περισσότερες γυναίκες είχαν κάποια στιγμή στη ζωή τους σχέση με κάποιον που θεωρούνταν “καλό παιδί”, ό,τι κι αν σήμαινε αυτό. Μπορεί να ήταν πολύ ευγενικός. Μπορεί να ήταν πολιτικά ευαισθητοποιημένος. Ακόμα καλύτερα, μπορεί να ήταν κοινωνικά ευαισθητοποιημένος—για θέματα που πίστευε ότι τον αφορούσαν, τουλάχιστον. Μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά στοιχεία τους είναι μια γενικότερη θλιμμένη αύρα που τους ακολουθεί, η συνεχής απορία “Γιατί οι γυναίκες καταλήγουν πάντα με μαλάκες;” και το μίσος τους για το υπερβολικό μακιγιάζ. Ναι, πιστεύουν ότι το να σου λένε πως δεν χρειάζεσαι μακιγιάζ γιατί είσαι φυσικά όμορφη είναι αυτό που χρειάζεσαι να ακούσεις.

Κι επειδή θέλουμε να είσαι προετοιμασμένη, ορίστε τα πιο συχνά είδη που θα συναντήσεις στον δρόμο. Και, σε αντίθεση με τα Pokemon, ΔΕΝ θέλεις να τους πιάσεις.

Το ταπεινό χαμομηλάκι
Είναι ο τύπος που μπορεί να γνωρίζεστε χρόνια, ίσως έχετε γίνει και καλοί φίλοι. Plot twist: σε γουστάρει από τότε που γνωριστήκατε. Και δεν είχε ποτέ τα κότσια να σου το πει, ή έστω να προσπαθήσει να το δείξει με κάποιο τρόπο, περιμένοντας απλά να καταλάβεις πως είναι η αδερφή ψυχή σου. Λογικά, στον επόμενο χωρισμό σου θα ξεσπάσει και θα αρχίσει να σε κατηγορεί, θα βγάλει όλη την πικρία του απέναντί σου και μετά θα έχεις λόγο να τον πετάξεις από την ζωή σου.

Ο τύπος που απλά δεν το καταλαβαίνει
Από την μία, είναι πιο ειλικρινής από τον προηγούμενο, επειδή σου έχει πει ότι σε γουστάρει και θέλει κάτι σοβαρό μαζί σου—είτε είστε φίλοι, είτε είστε φίλοι-με-προνόμια. Ακόμα όμως κι αν εσύ του έχεις πει ξεκάθαρα πως δεν πρόκειται να εξελιχθεί η σχέση σας, εκείνος συνεχίζει να πιέζει. Επειδή πιστεύει ότι το όχι σημαίνει πως πρέπει να προσπαθήσει περισσότερο για να σε πείσει. Βγάλε περιοριστικά μέτρα καλύτερα.

Το ψώνιο
Είναι γοητευτικό ψώνιο, γιατί ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα ψώνια. Αν έχει τατουάζ, θα είναι ψαγμένα. Και δεν θα ακούει σκυλάδικα. Θα βλέπει καλές ταινίες. Την ίδια στιγμή, για να είσαι μαζί του, οι πιθανότητες λένε πως θα ακούτε παρόμοια μουσική, θα βλέπετε παρόμοιες ταινίες, αλλά εκείνος θα εξακολουθεί να πιστεύει πως είναι ανώτερος από εσένα. Και δεν θα ντρέπεται να σου το δείχνει. Και αν ωρίμαζε λίγο, ίσως να ήταν όντως καλός γκόμενος, αλλά δεν έχεις χρόνο να περιμένεις.

Ο προοδευτικός
Νέα και ιδιαίτερα ύπουλη μορφή. Συχνάζει σε εναλλακτικά καφέ, σε εναλλακτικά μέρη και σε φεμινιστικές σελίδες στο Facebook. Και είναι ύπουλοι επειδή μπορεί να έχουν την σωστή απάντηση σε κάθε ερώτηση για κοινωνικά ζητήματα, και όλα αυτά για να κάνουν σεξ μαζί σου.

Ο γαλλικά και πιάνο
Μεγάλωσε με αξίες. Η μαμά του έμαθε να ανοίγει πάντα την πόρτα για να περάσουν οι κυρίες. Αν ήταν κοινωνικά αποδεκτό να φοράς καπελάκι, θα το σήκωνε ελαφρά κάθε φορά που περνούσε από μπροστά του γυναίκα. Αγαπάει τις γυναίκες. Ή, τουλάχιστον, αγαπάει το γεγονός ότι οι γυναίκες έχουν γυναικεία γεννητικά όργανα, και μισεί το γεγονός ότι είναι τόσο, τόσο μόνος. Και ακριβώς επειδή πιστεύει πως είναι ένα σπάνιο απομεινάρι των χρυσών εποχών, ένας σύγχρονος gentleman, θεωρεί απαράδεκτο το ότι δεν ασχολείσαι μαζί του. Μακράν ο πιο μισογύνης – και επικίνδυνος, αποδεδειγμένα – από όλους.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v