Τα πιο ηλίθια πράγματα που κάνουν οι άντρες στα dating apps

Ο κόσμος του online dating είναι περίεργος και γεμάτος μυστήρια, αλλά αυτό δεν δικαιολογεί την ηλιθιότητα.
Τα πιο ηλίθια πράγματα που κάνουν οι άντρες στα dating apps
Ο κόσμος του Tinder, του okCupid και κάθε άλλου dating site είναι περίπλοκος. Μπορείς να βρεις κάθε λογής ανθρώπους, και η σκληρή πραγματικότητα είναι ότι όλοι μας βγάζουμε πού και πού τον πιο αχώνευτο εαυτό μας εκεί μέσα. Τραγική ειρωνεία, γιατί υποτίθεται πως η καλή πρώτη εντύπωση είναι το παν. Τα προφίλ ορισμένων αντρών, όμως, είναι οι νικητές σ’ αυτό το παιχνίδι (μη) εντυπωσιασμού, κι αυτά είναι τα πιο λάθος, χαζά και ειλικρινά καθόλου ελκυστικά πράγματα που κάνουν.

Έξτρα πόντοι κακομοιριάς αν όντως πιστεύουν ότι θα κάνουν σεξ με αυτό τον τρόπο.

1. Ακόμα και σε νεκροταφείο θα είχε περισσότερο θόρυβο
Ταιριάξατε, για κάποιο λόγο, και μετά δεν μιλάτε ποτέ. Εσύ δεν στέλνεις, επειδή πιστεύεις ότι είσαι #κυρία και τον περιμένεις να κάνεις πρώτη κίνηση. Και πες ότι θα το δεχτούμε, επειδή το online dating (στην Ελλάδα) λειτουργεί ακόμα με τέτοια πρωτόγονα πρότυπα. Εκείνος γιατί δεν μιλάει; Τι κάνει; Τσεκάρει κάθε μέρα το προφίλ σου και βλέπει ξανά και ξανά, μία-μία όλες σου τις φωτογραφίες; Γιατί να δηλώσεις πως θες να γνωριστείς με έναν άνθρωπο αν δεν σκοπεύεις να του μιλήσεις;

2. Και, εμμ, υποθέτω, αχμμμ, θα τα πούμε, ε;
Λέτε να πάτε για ποτό κάποια στιγμή. Το προτείνει εκείνος, κι εσύ λες ναι. Και μετά ξανά τίποτα. Είναι το ανάλογο με το να πετυχαίνεις στο δρόμο παλιούς συμμαθητές, μόνο που σε αυτή τη περίπτωση θέλετε και οι δύο να κάνετε σεξ. Το να βγείτε όντως για ποτό είναι το πρώτο βήμα για να κάνετε σεξ. Ίσως προσπαθεί να το παίξει μυστηριώδης. Ίσως θέλει να φανεί κουλ και απόμακρος και να προσπαθεί να σε φτύσει για να κολλήσεις περισσότερο. Αλλά ήρθε η στιγμή να μάθει ότι αυτές οι τακτικές ψυχολογικού εκβιασμού λειτουργούν μόνο στην αληθινή ζωή. Στο Tinder, είναι μονάχα ένα πιθανό block.

3. Έχω την καλύτερη παρέα στον κόσμο, αγαπώ πολύ την παρέα μου!
Όλες του οι φωτογραφίες είναι με την παρέα του. Και δεν έχεις την παραμικρή ιδέα ποιος απ’ όλους είναι. Θα μπορούσες να υποθέσεις πως είναι ο πιο άσχημος, για να αρνείται να βάλει μια selfie, όπως κάθε άλλος άνθρωπος στον κόσμο, αλλά αυτό είναι αρνητική σκέψη. Α, όχι, στην επόμενη φωτογραφία λείπουν κάποιοι απ’ την παρέα, και μέσα σ’ αυτούς και ο πιο ωραίος. Αντίο.

4. Λατρεύω την ορειβασία, τα όμορφα λιβάδια και τους τούβλινους τοίχους!
Έχει σκαρφαλώσει σε βουνό. Έχει πάει διακοπές στην Ιταλία. Έχει πιεί μπύρες στα ωραιότερα, πιο χίπστερ μπαράκια όλης της Ευρώπης. Θεωρητικά είναι ο πιο κουλ άνθρωπος που θα γνωρίσεις ποτέ. Το μόνο πρόβλημα είναι πως οι φωτογραφίες στο προφίλ του είναι κυριολεκτικά ένα βουνό, η Ιταλία και τα χίπστερ μπαράκια, κι εκείνος είτε είναι μια αχνή φιγούρα, είτε σου ‘χει γυρίσει την πλάτη. Ωραίο σκουφάκι.

5. Και εδώ βλέπετε εμένα, τους μύες μου, τα βαράκια μου και την απελπισία μου
Οι selfie στο γυμναστήριο δεν είναι μαγκιά, δεν είναι καν αυτοταπείνωση· οι selfie στο γυμναστήριο είναι μια αρρώστια των social media και ο λόγος που οι εξωγήινοι δεν μας μιλάνε.

6. Καλησπέρα, δεν με ενδιαφέρει το όνομά σου, αλλά θέλω να κάνουμε σεξ
Δεν εξηγείται αλλιώς γιατί κάποιοι πιστεύουν ότι είναι απόλυτα λογικό να ξεκινήσουν μια κουβέντα γράφοντας κάτι χυδαίο. Δεν θα μπούμε σε παραδείγματα. Πάμε στοίχημα ότι 9 στις 10 αναγνώστριες το έχουν ζήσει. Και βάλε το πουλί σου εκεί που ανήκει: στο παντελόνι σου.

7. Αυτή είναι η καλύτερη vegan ομελέτα που έχω φάει
Ας προσπαθήσουμε να φτιάξουμε μια λίστα με όλους τους λόγους που το να βάλεις φωτογραφίες από φαγητό στο dating προφίλ σου εξυπηρετεί κάποιο σκοπό.
Αυτή η λίστα θα ήταν κενή.


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v