Τι σημαίνουν αυτά που έκανε στο πρώτο ραντεβού;

Τι σημαίνει που σου είπε καληνύχτα, αλλά δεν σε φίλησε; Προσπαθούμε να αποκρυπτογραφήσουμε αυτή και πέντε άλλες κλασικές αντρικές συμπεριφορές του πρώτου ραντεβού.
Τι σημαίνουν αυτά που έκανε στο πρώτο ραντεβού;
Θα κάνουμε μια υπόθεση ότι δεν είναι λίγες οι φορές που γύρισες σπίτι σου μετά το πρώτο ραντεβού νιώθοντας… μπερδεμένη. Τι ακριβώς ήθελε να σου πει; Μήπως άλλο έλεγε το στόμα του και άλλο η γλώσσα του σώματός του; Ώρα να σε βοηθήσουμε να καταλάβεις τις πιο συνηθισμένες αντρικές συμπεριφορές του πρώτου ραντεβού.

1. Καληνύχτα χωρίς φιλί
Το κλασικό και ενοχλητικό ξενέρωμα. Αν το ζήσεις, σου έχουμε άσχημα νέα: Μάλλον δεν γούσταρε και τόσο. Από την άλλη, θα κάνουμε άλλη μια υπόθεση ότι κι εσύ δεν ενθουσιάστηκες. Ένα ραντεβού που θα κλείσει με μια τυπική αγκαλιά και καληνύχτα, μάλλον δεν ήταν και ό,τι καλύτερο έχεις ζήσει στην ζωή σου.

2. Απαλά αγγίγματα
Δύο πιθανότητες: Σε άγγιξε στην πλάτη ή στους ώμους; Αυτό σημαίνει πως είναι γλυκός και προστατευτικός. Σε άγγιξε στον λαιμό ή στο μπούτι; Θέλει σεξ. Απλά και ξεκάθαρα. Αν θες κι εσύ σεξ, σηκωθείτε να φύγετε κάπου που μπορείτε να κάνετε σεξ.

3. Παρήγγειλε για ‘σένα
Στο πρώτο ραντεβού; Χωρίς να ξέρει καν τι σου αρέσει; Αν, ας πούμε, είστε σε ένα εστιατόριο και κοιτάτε το μενού και μουρμουρίσεις “Ναι, αυτό το φιλέτο θέλω να πάρω”, τότε ίσως τον δικαιολογούμε λιγάκι. Σε κάθε άλλη περίπτωση, θέλει να ελέγχει τα πάντα γύρω του και δεν αξίζει τον χρόνο σου.

4. Πλήρωσε τα πάντα/Πλήρωσε τα μισά
Σταμάτα να ασχολείσαι με αυτό το ζήτημα. Έχουμε 2016. Ο καθένας μπορεί να πληρώνει ό,τι θέλει.

5. Ήρθε να σε πάρει με το αυτοκίνητο
*emoji με καρδούλες στα μάτια για το υπόλοιπο της βραδιάς*
*εκτός κι αν βγει απ’ τον δρόμο και σε οδηγήσει στο δάσος, για ανθρωποθυσία*
*εκτός κι αν η ανθρωποθυσία είναι κάτι που σε ερεθίζει σεξουαλικά, οπότε…*

6. Τσέκαρε το κινητό του μερικές φορές
Ίσως να έχει πολλές δουλειές. Ίσως να του έρχονται από παντού επαγγελματικά email. Ίσως ο κολλητός του σπάει κάποιο ρεκόρ Γκίνες και του κάνουν ζωντανή ανταπόκριση. Σε κάθε περίπτωση, είναι αγενές, αλλά θα σε αφήσουμε να αποφασίσεις μόνη σου.


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v