10 σέξι πράγματα πάνω σου που δεν φαντάζεσαι

Η φωνή σου, το βλέμμα σου, το πόσο συχνά σκοντάφτεις, και άλλα πράγματα που σε κάνουν σέξι χωρίς να το καταλαβαίνεις.
10 σέξι πράγματα πάνω σου που δεν φαντάζεσαι
της Ηρώς Κουνάδη

Αν είσαι πολύ τυχερός, θα βρεις κάποια στιγμή έναν άνθρωπο να σου πει, μετά από χρόνια, ειλικρινά τι ήταν αυτό που βρήκε σέξι πάνω σου την πρώτη φορά που σε κοίταξε. Εννιά φορές στις δέκα, θα εκπλαγείς από αυτό. Θα είναι κάτι εντελώς αστείο, κάτι για το οποίο σε κορόιδευαν οι συμμαθητές σου στο σχολείο, κάτι που δε σου είχε περάσει ποτέ από το μυαλό ότι κάνεις, ή κάτι που θεωρούσες ελάττωμα.

Για τους λιγότερο τυχερούς εξ υμών, που δεν έχετε βρει ακόμα αυτόν που θα σας το πει, συγκεντρώσαμε εμείς δέκα πράγματα που σε κάνουν σέξι χωρίς να το καταλαβαίνεις.

Spoiler alert: Όχι, δεν είναι το κορμί για το οποίο ιδροκοπάς στα γυμναστήρια. Αυτό το ξέρεις.

Η φωνή σου: Ναι, ακόμα και αν νομίζεις ότι έχεις την πιο αδιάφορη/ επίπεδη/ τσιριχτή φωνή του κόσμου. Κάποιος την βρίσκει φοβερά σέξι.

Το χαμόγελό σου: Όχι το καθημερινό χαμόγελο με το οποίο χαιρετάς τους συναδέλφους σου ή την κυρία στο ψιλικατζίδικο. Εκείνο το χαμόγελο που απευθύνεται σε κάποιον που σε κάνει να χαμογελάς αυθόρμητα –επειδή τον βλέπεις, επειδή κάνει ή λέει κάτι πραγματικά χαριτωμένο.

Ο τρόπος που περπατάς: Και όχι απαραίτητα επειδή είσαι γυναίκα και λικνίζεσαι επάνω σε ψηλοτάκουνα. Και το πιο αδέξιο ή βαρύ αντρικό περπάτημα να έχεις, κάποιος το βρίσκει χαριτωμένα σέξι.

Το χιούμορ σου: Θα υποθέσουμε ότι δεν χρειάζεται να το εξηγήσουμε αυτό.

Η αδεξιότητά σου: Όλες οι ταινίες με την Drew Barrymore γυρίστηκαν για να αποδείξουν ότι η αδεξιότητα είναι κατά κανόνα πολύ σέξι.

Το να τραγουδάς: Εντάξει, όχι μεθυσμένος και παράφωνα, τα ξημερώματα φεύγοντας από το μπαρ –εκτός από τις περιπτώσεις που εμπίπτουν στην κατηγορία της χαριτωμένης αδεξιότητας, οπότε μετράει κι αυτό.

Ο ενθουσιασμός σου: Όταν παθιάζεσαι με μια κουβέντα, όταν ακούς μια ιστορία με πραγματικό ενδιαφέρον, από εκείνο που δημιουργεί μια αμυδρή λάμψη στα μάτια, όταν εξηγείς ενθουσιωδώς το πόσα διαφορετικά είδη πεταλούδων έχει η συλλογή σου σε κάποιον που σε ακούει με πραγματικό ενδιαφέρον.

Το βλέμμα σου: Με τόσα κλισέ που έχουν γραφτεί περί αυτού από τις απαρχές της ανθρωπότητας ως σήμερα, κάτι θα έπρεπε να έχεις υποψιαστεί.

Οι αντιφάσεις σου: Το ότι είσαι, για παράδειγμα, γενικώς ευέξαπτος, αλλά και πολύ υπομονετικός με τους ανθρώπους που αγαπάς. Το ότι εναλλάσσεις κυνικότητα με ρομαντισμό στις πιο απίθανες περιπτώσεις. Το ότι διαβάζεις ποίηση στα διαλείμματα των διαδρομών με τη νταλίκα. Κατάλαβες.

Το ότι αγνοείς παντελώς το πόσο σέξι είσαι: Αν δεν είναι σέξι αυτό, δεν ξέρουμε τι είναι.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v