ΣΧΕΣΕΙΣSINGLES

Μια νέα 100% ασφαλής πλατφόρμα γνωριμιών

Ο κόσμος του online dating μπορεί να είναι ιδιαίτερα επικίνδυνος… και αυτή η νέα πλατφόρμα ίσως είναι αυτό που χρειαζόμαστε!

Σχέσεις 2016: Αυτά που δεν θα κάναμε ποτέ παλιότερα

Τα δεδομένα των σχέσεων έχουν αλλάξει πάρα πολύ τα τελευταία είκοσι χρόνια. Και δεν είμαστε σίγουροι πώς να νιώσουμε για αυτό.

Πώς να κάνεις την καλύτερη εντύπωση στο πρώτο ραντεβού

Έχεις να βγεις πρώτο ραντεβού, και τρως τα νύχια σου απ’ την ανησυχία; Έχουμε τους τρόπους να κάνεις την καλύτερη εντύπωση, σε πέντε απλά βήματα.

Απλές συμβουλές για να βρεις τον κατάλληλο σύντροφο

Τι πρέπει να προσέχεις για να μην πέσεις ξανά σε ακόμα μια κακή σχέση που θα λήξει άδοξα;

Συμβουλές για το φλερτ αν δυσκολεύεσαι να την προσεγγίσεις

Ναι, είναι πολύ ωραίο να σου λένε “απλά να της πιάσεις την κουβέντα”, αλλά στην πράξη τα πράγματα σκουραίνουν. Χαλάρωσε· μπορούμε να βοηθήσουμε.

Τα χαρακτηριστικά που θα τον τρελάνουν

Αν θέλεις όχι απλά να του τραβήξεις την προσοχή, αλλά να τον κάνεις να τρελαθεί μαζί σου, αυτά είναι τα χαρακτηριστικά που πρέπει να έχεις.

Πώς να νιώσεις ξανά ο εαυτός σου

Όλοι περνάμε φάσεις της ζωής μας που είναι δύσκολες—απογοητεύσεις, αποτυχίες, χωρισμοί… Το ζήτημα είναι τι αποφασίζουμε να κάνουμε μετά.

Τα λάθη που κάνεις στο φλερτ

Τι συμβαίνει και κάθε προσπάθειά σου να φλερτάρεις στέφεται με απόλυτη αποτυχία; Μάλλον κάνεις κι εσύ, όπως και ο περισσότερος κόσμος, τα παρακάτω λάθη.

Singles: Τα πράγματα για τα οποία δεν πρέπει να ντρέπεσαι

Αν είσαι single και ο υπόλοιπος κόσμος προσπαθεί να σε κάνει να αισθανθείς άσχημα, ήρθε η ώρα να σταματήσεις να δίνεις σημασία.

Τα πράγματα που δεν θα σε κάνουν πιο ενδιαφέρουσα

Αν πιστεύεις ότι τα παρακάτω θα σε βάλουν σε εκείνη την μαγική κατηγορία της “κουλ” τύπισσας που θα του πάρει τα μυαλά, ξανασκέψου το.

SPONSORED LINKS

"Δεν μπορεί να γίνει κανείς άγιος όταν δουλεύει δεκαέξι ώρες την ημέρα."

Ζαν Πολ Σαρτρ

  • 1909 - Η Ελληνική κυβέρνηση αγοράζει το θωρηκτό Αβέρωφ, τα 8 από τα 24 εκατομμύρια δραχμές είναι δωρεά του Γεωργίου Αβέρωφ.
    1929 - Καταρρέει ο δείκτης τιμών του Χρηματιστηρίου της Νέας Υόρκης, αρχή της διεθνούς οικονομικής ύφεσης.
    1973 - Τελειώνει ο Πόλεμος του Γιομ Κιπούρ

© 2002-2016 MEDIA2DAY