Μεθυσμένο σεξ: Τα υπέρ και τα κατά

Μερικές φορές συμβαίνει. Και μπορεί να είναι και καλό—όχι ότι θα το θυμάσαι και πολύ καθαρά…
Μεθυσμένο σεξ: Τα υπέρ και τα κατά
του Θοδωρή Διάκου

Είσαι έξω. Έχεις πιει λίγο παραπάνω, και σου φαίνεται πολύ καλή ιδέα να υποκύψεις στα βλέμματα που σου πετάει το γκομενάκι από απέναντι όλη νύχτα. Και το επόμενο πρωί, ξυπνάς και δεν θυμάσαι τι ακριβώς συνέβη. Έχεις κάποιες καλές, ασαφείς αναμνήσεις. Αλλά κι ένα παράξενο συναίσθημα. Ας αναλύσουμε λίγο το μεθυσμένο σεξ, και γιατί πρέπει να το κάνεις.

Α, και αυτά που λογικά θα πάνε στραβά.

*Δεν σε νοιάζει και τόσο τι κάνεις, κι αυτό είναι καλό. Επειδή στο κεφάλι σου έχεις την σιγουριά ότι τα κάνεις όλα σωστά, κι αυτό είναι αρκετό…

*…αυτό, βέβαια, σημαίνει ότι οι πιθανότητες να κάνεις απλώς κακό σεξ είναι μεγάλες.

*Δεν σε ενδιαφέρει η εμφάνισή σου. Κανένα σώμα δεν είναι κακό σώμα, και τα φώτα ούτως ή άλλως θα είναι σβηστά, επειδή σου πονάνε τα μάτια.

*Αν πίστευες ότι το ηλεκτρικό φως σου πονούσε τα μάτια και δεν είχες θέματα με το σώμα σου, περίμενε να ξυπνήσεις το επόμενο πρωί.

*Το μόνο που σας νοιάζει και τους δύο είναι να τελειώσετε. Αυτό και τίποτα άλλο. Είναι ειλικρινές και ξεκάθαρο, δύο πράγματα που πρέπει πάντα να είναι το σεξ αλλά δυσκολευόμαστε να κάνουμε νηφάλιοι.

*Το αλκοόλ επηρεάζει την λειτουργία του πέους, και αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάτε. Στις καλές περιπτώσεις, απλά ο κάτοχος του πέους θα αργήσει να τελειώσει. Στις κακές, το πέος δεν θα νιώσει ποτέ έτοιμο.

*Οι μεθυσμένοι άνθρωποι έχουν πάντα τις πιο δημιουργικές και πρωτότυπες ιδέες…

*…που σημαίνει ότι διατρέχουν και τον μεγαλύτερο κίνδυνο για έλλειψη ισορροπίας και σπασμένα οστά.

*Είτε θες να το παραδεχτείς, είτε όχι, ο μεθυσμένος εαυτός σου είναι κάπως πιο διασκεδαστικός από τον νηφάλιο. Είναι πιο κουλ. Ο μεθυσμένος εαυτός σου αξίζει λίγο σεξ.

*Εκτός κι αν είσαι από εκείνους που γίνονται μίζεροι με το αλκοόλ. Ρώτα τους φίλους σου για να σου το επιβεβαιώσουν, αν δεν ξέρεις τι είδους μεθυσμένος είσαι. Οι μίζεροι μεθυσμένοι δεν είναι καλή παρέα για το κρεβάτι, ή για οπουδήποτε.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v