Pornhub: Αυτά βλέπει η Ελλάδα

Τι πορνό απολαμβάνουν οι Έλληνες; Ο “βασιλιάς” του online porn δίνει... καυτές απαντήσεις για τις προτιμήσεις μας.
Pornhub: Αυτά βλέπει η Ελλάδα

Στατιστικά στοιχεία, αναλυτικούς πίνακες με ηλικίες και φετίχ και πολλά ακόμα ενδιαφέροντα πραγματάκια έδωσε στη δημοσιότητα το Pornhub για τις σεξουαλικές προτιμήσεις των Ελλήνων στο online πορνό.

Σύμφωνα με τους παρακάτω πίνακες, οι Έλληνες περνούν κατά μέσο όρο 10 λεπτά και 23 δευτερόλεπτα σε κάθε τους επίσκεψη στο site, ενώ το 52% των χρηστών έχουν πρόσβαση από κινητές συσκευές.

Το Σάββατο είναι η αγαπημένη ημέρα των Ελλήνων για παρακολούθηση πρόστυχου υλικού, με την πιο δημοφιλή αναζήτηση να είναι το “greek” ήτοι ελληνικό πορνό, με το “greek celebrity” να ακολουθεί.

Τα λεσβιακά κατέχουν τα πρωτεία στις προτιμήσεις είδους, ενώ όσον αφορά τις περιοχές, στη Χίο γουστάρουν... όργια, στην Αττική και στην Άρτα τρανσέξουαλ (επίκαιρο;) και στην Καβάλα compilations, ήτοι mix μαζεμένων σκηνών από διάφορα είδη (π.χ. εκσπερματώσεις, πρωκτικό, στοματικό κ.α.).

Μακράν η πιο δημοφιλής σε αναζήτηση πορνοστάρ για τους Έλληνες είναι η Τζούλια , ενώ οι ηλικίες των 55+ φαίνεται να προτιμούν βίντεο με shemales και οι ηλικίες 35-44 βίντεο από Ρωσία.

Σημαντική πτώση θεάσεων παρατηρείται στην Ελλάδα την Πρωτοχρονιά, τα Χριστούγεννα, τον 15Αύγουστο και την 25η Μαρτίου.

Περισσότερα στατιστικά εδώ.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v