Απίστευτες εμπειρίες από one-night stand

Μερικές εμπειρίες απλά σου μένουν αξέχαστες. Όσο κι αν προσπαθήσεις να τις αφαιρέσεις χειρουργικά από τον εγκέφαλό σου.
Απίστευτες εμπειρίες από one-night stand
Όταν πας να κάνεις one-night stand, υπάρχει η πιθανότητα να συμβούν πράγματα που δεν περίμενες. Όλοι έχουμε κάνει κακές επιλογές, άλλωστε, και από τα λάθη μαθαίνουμε. Εναλλακτικά, ακούμε τα λάθη των άλλων και διασκεδ μαθαίνουμε να μην τα επαναλάβουμε. Ορίστε, λοιπόν, μερικές ιστορίες τρόμου από ξεπέτες φίλων και αναγνωστών μας. Για να μαθαίνουμε.

Εγώ πιτσιρίκι, 19 και κάτι μηνών, αυτός μπάρμαν από κείνους που αναφέρουν με το όνομά τους τα περιοδικά της εποχής. "Αν δεν έχεις πιει το Μοχίτο του τάδε, δεν ξέρεις τι πάει να πει Μοχίτο" φάση. Σούπερ ψαρωτικό. Πάω λοιπόν και του λέω ότι φτιάχνει το καλύτερο Μοχίτο της Αθήνας, λες και δεν το 'χει ξανακούσει ποτέ. Χαμογελάει, παραδόξως αγνοώντας την αφέλειά μου, λέει "μη φύγεις εσύ", οπότε μετά από περίπου 7 ώρες, 12 Μοχίτο και μία 60άρα κυρία που αποφασίζει γύρω στις 5.00 το πρωί να σηκωθεί από το σκαμπό όπου κάθεται μόνη της στη μπάρα, να βγάλει την μπλούζα της και να χορέψει στη μέση του μπαρ αυτή και το εκρού σουτιέν της, πάμε σπίτι του. Το οποίο σπίτι έχει ένα αρκετά μεγάλο χωλ, του οποίου οι τοίχοι είναι όλοι καλυμμένοι πάτωμα-ταβάνι με φωτογραφίες του. Μόνου του. Σε διάφορες πόζες, και διάφορα μέρη. Αλλά χωρίς κανέναν άλλον, μόνο εκείνος, να σε αντικρίζει από κάθε τούβλινη σπιθαμή, σαν το φρέσκο ψάρι που απ' όπου και να το δεις σε κοιτάει στα μάτια. Δεν έφυγα. Όσο πιο μικρός είσαι, τόσο λιγότερη βεβαιότητα έχεις ότι τα ανησυχητικά σημάδια πρέπει όντως να σε ανησυχήσουν. Απλά έκανα το χειρότερο σεξ της ζωής μου. Με έναν τύπο που κοιτιόταν στον καθρέφτη καθ' όλη τη διάρκεια.
Χριστίνα, 30 ετών

Είχαμε βγει 1-2 φορές. Κάναμε βόλτα και όταν φτάσαμε κάτω από το σπίτι του, μου είπε να ανέβω. Ξαπλώνουμε στο κρεβάτι και αρχίζουμε τα προκαταρκτικά, μέχρι που το σκυλί του αρχίζει να κλαψουρίζει. Παρεμπιπτόντως,, η Ραπουνζέλ, όπως την φώναζε, είχε περίοδο. Οπότε με παρατάει για λίγο και πιάνει το κεφάλι της Ραπουνζέλ και τη βάζει να γλείψει τις κηλίδες αίματος που άφησε στο δωμάτιο. Επιστρέφουμε στα σεξουαλικά, τελειώνει γρήγορα, τελειώνω και ‘γω. Χαιρετάω τη Ραπουνζέλ, φεύγω. Δεν ξαναβρεθήκαμε ποτέ.
Άκης, 25 ετών

Είχα έρθει σπίτι με μια κοπέλα. Όταν με φιλούσε, η γλώσσα της έφτανε μέχρι το λάρυγγα μου. Μετά από κάποιες προσπάθειες, και αφού δεν τελείωσε κανείς βαρέθηκα να ασχολούμαι. Αλλά το κορυφαίο είναι πως μετά δεν έφευγε και αναγκάστηκα να της πω ότι είχα μια πολύ πρωινή δουλειά, και πάλι έμεινε. Επομένως σηκώθηκα πολύ νωρίς το επόμενο πρωί, για να δείξω ότι όντως είχα δουλειά, αλλά και για να φύγει. Κι έφυγα απ’ το σπίτι χωρίς να έχω να κάνω τίποτα.
Κώστας, 28 ετών

Φίλος με πείθει να παραλάβουμε από το Γαλάτσι κορασίδα η οποία «βλεπόταν» όπως χαρακτηριστικά μου είπε για να με ψήσει, και να περάσουμε μαζί της όμορφες στιγμές σε λόφο εκεί κοντά. Η κοπέλα, μόλις την αντίκρισα, δεν λες ότι μου άρεσε, με αποτέλεσμα η πορεία με το αυτοκίνητο προς τον λόφο να συνοδεύεται από μια άβολη σιωπή και έντονη προσπάθεια να συγκρατηθούν τα γέλια. Εν τέλει φτάνουμε στον λόφο και ξεκινάμε να φιλιόμαστε με την κοπέλα να παίρνει θέση ανάμεσά μας και να μας κάνει στοματικό. Μετά από μερικά λεπτά, με την άκρη του ματιού μου πιάνω άγνωστο τύπο με δερμάτινο μπουφάν Γαρδέλη και τζιν παντελόνι να μας πλησιάζει σα να θέλει να μπει στην παρέα μας. Ενημερώνω τον φίλο ενώ η κοπέλα συνεχίζει το στοματικό και αυτός μονομιάς κουμπώνεται και τον παίρνει στο κατόπι φωνάζοντας «ΠΙΑΣΤΕ ΤΟΝ! ΠΙΑΣΤΕ ΤΟΝ!». Ο υποψήφιος «τρίτος» της παρέας, τρέπεται σε φυγή, εμείς συνεχίζουμε σχεδόν κατακόκκινοι από τα γέλια να απολαμβάνουμε τις υπηρεσίες της κοπέλας και μετά από αρκετή προσπάθεια ολοκληρώνουμε και επιστρέφουμε σπίτια μας, έχοντας στα χέρια μας μια ιστορία που ξεκίνησε με γέλια και ολοκληρώθηκε με λυγμούς (από γέλια).
Αντώνης, 33 ετών

Ήμουν βράδυ μιας Παρασκευής ενός Νοεμβρίου στο Mo'better, που τώρα έχει κλείσει. Γνωρίζω κοπέλα με την οποία φλερτάρουμε έντονα και φιλιόμαστε χορεύοντας. Πηγαίνει στην τουαλέτα και την ακολουθώ, μπαίνοντας πίσω της. Αρχίζουμε να βγάζουμε τα ρούχα μας ενώ φιλιόμαστε με πάθος. Κανείς από τους δύο δεν είχε προφυλακτικό- υποθέτω γιατί ούτε που ρωτήσαμε ο ένας τον άλλον. Αφού τελειώσαμε και καθώς ντυνόμασταν με ρώτησε αν είμαι μόνος μου. Απάντησα ότι είχα σχέση και ρώτησα για την δική της κατάσταση. Μου απάντησε ότι και η ίδια είχε σχέση αλλά ότι βρίσκονταν σπάνια με τον σύντροφό της, γιατί ήταν φυλακή. Φυλακή; ρώτησα με ανησυχία. Για ποιο λόγο; Για χρήση και πώληση ηρωίνης, μου απαντά. Κόπηκαν λίγο τα πόδια μου σκεπτόμενος την χωρίς προφυλακτικό συνουσία μου με την σύντροφο ενός τύπου που μπαινοβγαίνει στη φυλακή, κάνοντας μάλιστα χρήση ηρωίνης (άραγε, με ενέσεις;). Αποφάσισα να μην κάνω κακές σκέψεις και υποσχέθηκα στον εαυτό μου να περάσει λίγος καιρός για να κάνω εξετάσεις. Λίγες ημέρες μετά, περιμένοντας έναν φίλο στη Μαβίλη, πήρα μια Athens Voice και την ξεφύλλιζα. Όπως συνήθιζα εκείνη την εποχή χάζεψα και την στήλη "Σε είδα"- δεν ξέρω καν αν υπάρχει ακόμη. Προς το τέλος των αγγελιών διάβασα μια που μου στοίχισε πέντε χρόνια ζωής. Έλεγε περίπου τα εξής: "Σε συνάντησα πριν απο λίγες μέρες σε ένα μπαρ. Κάναμε έρωτα στην τουαλέτα χωρίς προφυλακτικό. Λίγες μέρες μετά έκανα εξετάσεις. Είμαι οροθετική. Σε ψάχνω παντού να στο πω αλλά δεν ξέρω τίποτα για σένα". Για τις τελευταίες λέξεις δνε είμαι σίγουρος. Όταν άρχισα να το διαβάζω ζαλίστηκα και θυμάμαι ακούμπησα στο πίσω μέρος ενός αυτοκινήτου για να μην πέσω (ακόμη και τώρα που το θυμάμαι ανατριχιάζω). Διάβασα και την επόμενη αγγελία/καταχώρηση μήπως είχε καμία παραπάνω πληροφορία. Είχε. Έλεγε: "Τελικά δεn συνέβη σε εσένα αλλά θα μπορούσε. Λαμβάνουμε πάντα προφυλάξεις στο σεξ. Αύριο είναι 1η Δεκεμβρίου, παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS". Έβρισα με πάθος τους συντάκτες της στήλης και μετά ήπια ένα από τα πιο χαρούμενα ποτά της ζωής μου. Την επόμενη εβδομάδα έκανα και εξετάσεις και ήταν όλα μια χαρά. Εκτός από το ότι είχα πια λίγες παραπάνω άσπρες τρίχες!
Λεωνίδας, 39 ετών

Μετά από επική έξοδο σε γνωστό καγκουροκλάμπ της Αθήνας, κατέληξα να φασώνομαι με τον κούκλο δίμετρο (όταν λέμε κούκλο το εννοούμε) αδελφό της φίλης μου. Η φάση συνεχίστηκε στο αυτοκίνητο του τύπου- εκεί φάνηκε ότι τα προσόντα του δεν ήταν και ιδιαίτερα πλούσια αλλά σκέφτηκα "δεν......, μπορεί να φταίει το ότι είμαι μεθυσμένη". Φτάνοντας σπίτι του, πήγαμε στο δωμάτιό του και κατάλαβα ότι τελικά το ποτό δεν έφταιγε γι’ αυτό που (δεν) έβλεπα. Ευτυχώς το όλο... σκηνικό κράτησε ούτε 5 λεπτά. Η ξεπέτα τελείωσε με την φράση του τύπου "Μην βγεις ακόμα έξω, να δω αν ξύπνησε η γιαγιά μου..." Δεν τον ξαναείδα ποτέ.
Έλλη, 27

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v