5 στάσεις στο σεξ που κανένας δεν μπορεί να κάνει

Εναλλακτικά, πέντε στάσεις ακόμα κι αν μπορεί κάποιος να κάνει, εξακολουθούμε να μην είμαστε σίγουροι ότι πρέπει.
5 στάσεις στο σεξ που κανένας δεν μπορεί να κάνει

του Θοδωρή Διάκου


Άρθρα που προτείνουν τις καλύτερες στάσεις στο σεξ για να καταφέρεις έναν συγκεκριμένο σκοπό, γράφονται συνεχώς. Κι εμείς έχουμε γράψει. Στάσεις για να διευκολύνουν τον οργασμό της, στάσεις για να καθυστερήσουν τον δικό του. Στάσεις για μικρό πέος, στάσεις για γιγάντιο πέος. Ναι, θα έλεγε κανείς ότι ο τομέας “στάσεις του σεξ” είναι λίγο κορεσμένος, και όπως είναι λογικό, ορισμένα πράγματα που έχουν δει τα μάτια μας δεν είναι και ό,τι καλύτερο.

Για την ακρίβεια, ανησυχούμε πάρα πολύ για τα άτομα που τις σκέφτηκαν και για τα άτομα που τις προσπάθησαν.

Αυτό το ακροβατικό:

Εδώ δεν είμαστε σίγουροι τι συμβαίνει, αλλά ξέρουμε με σιγουριά ότι ο μόνος τρόπος για να το καταφέρεις είναι να έχεις την δύναμη τριών bodybuilders, την αντοχή μαραθωνοδρόμου, και επίσης θα ήταν καλό ένα μαξιλαράκι κάπου, για να απορροφά τους κραδασμούς; Προφανώς, ακόμα κι αν τα έχεις όλα αυτά, κινδυνεύεις να σπάσεις κάτι.

Αυτό εδώ το έπος, για το οποίο δεν έχουμε λόγια:

Όχι, ειλικρινά δεν έχουμε λόγια. Κατ’ αρχάς δεν καταλαβαίνουμε γιατί να το κάνεις αυτό. Έπειτα, από όποια πλευρά κι αν το πιάσεις, δεν μας φαίνεται ανατομικά σωστό. Το κυρτό προς τα κάτω πέος είναι προαπαιτούμενο; Η δύσμοιρη γυναίκα που λογικά θα σπάσει την μέση της, το απολαμβάνει τουλάχιστον;

Αυτό το πανέμορφο, δύσκαμπτο ψαλίδι:

Φαίνεται χοτ, δεν λέμε. Αλλά είναι αδύνατο να το ευχαριστηθείς. Σκέψου ότι αυτά τα δύο σώματα έχουν κλειδώσει, βρίσκονται σε τέτοια στάση που οι έντονες κινήσεις δεν ευνοούνται, και επίσης – ξαναλέμε – όσο περισσότερο τεντώνεις τις αρθρώσεις, τόσο πιο γρήγορα θα μουδιάσεις. Επίσης, το μπρος-πίσω είναι πρακτικά αδύνατο, άρα στην καλύτερη περίπτωση να τρίβεστε για δέκα λεπτά, μέχρι να αποφασίσετε ότι αυτό ήταν πολύ κακή ιδέα.

Αυτή η ΧΧΧ στάση:

Όχι ΧΧΧ όπως σέξι, απαγορευμένο πορνό. Δημιουργείτε ένα κυριολεκτικό Χ με τα σώματά σας, που σημαίνει δύο πράγματα: Είτε αυτή η γυναίκα έχει τον κόλπο της στο μπούτι, και χρειάζεται χειρουργείο άμεσα για να το διορθώσει (1 like = 1 ευρώ), είτε το πέος αυτού του άντρα έχει σχήμα Γ και επιμηκύνεται όπως τα περισκόπια στα υποβρύχια. Σε κάθε περίπτωση, αισθανόμαστε πολύ άβολα.

Αυτό το αίσχος:

Θες να χτίσεις γερούς μύες στο στήθος, στους ώμους και στους τρικέφαλους; Σιχαίνεσαι να κάνεις κάμψεις; Θα προτιμούσες να κάνεις κάμψεις και να καταπονείς το σώμα σου σε τέτοιο βαθμό, που το μόνο πράγμα που θα μπορεί να βλέπει ο κατεστραμμένος από την έξαψη εγκέφαλός σου είναι η φάτσα του γυμναστή σου από την πέμπτη δημοτικού να σου λέει ότι είσαι ΕΝΑ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ, και επίσης να τα κάνεις όλα αυτά με ένα πέος να μπαινοβγαίνει μέσα σου; Τότε αυτή η στάση είναι για ‘σένα.


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v