Αυτή είναι η πιο επικίνδυνη στάση στο σεξ

Μελετητές κατέταξαν τις στάσεις του σεξ ανάλογα με τον κίνδυνο που κρύβουν για… κάταγμα του πέους.
Αυτή είναι η πιο επικίνδυνη στάση στο σεξ
Το τελευταίο που θέλει ένας άντρας – αλλά και η παρτενέρ του - κατά την διάρκεια του σεξ είναι η απόλαυση να μετατραπεί σε πόνο. Ωστόσο, το κάταγμα του πέους είναι κάτι που μπορεί να συμβεί και δεν είναι καθόλου μα καθόλου ευχάριστο. Μελετητές έβαλαν κάτω τις στατιστικές, και εντόπισαν ποιες στάσεις του σεξ είναι αυτές που προκαλούν τους περισσότερους τραυματισμούς στο ανδρικό μόριο και τα αποτελέσματα είναι τα εξής:

Η πιο επικίνδυνη στάση είναι το “doggy style”, στην οποία οφείλεται το 41% των καταγμάτων πέους. Στην δεύτερη θέση της λίστας με τις πιο επικίνδυνες στάσεις είναι η ιεραποστολική, αφού σε αυτή οφείλεται το 25% των καταγμάτων. Τρίτη πιο… υπεύθυνη για τα ανδρικά ατυχήματα στάση είναι η «γυναίκα από πάνω».

«Δεν υπήρχε διαφορά στην σοβαρότητα των καταγμάτων πέους όταν συγκρίναμε τους τραυματισμούς στις περιπτώσεις “doggy style” και “ο άντρας από πάνω”, αλλά αν συγκρίνουμε τις περιπτώσεις “doggy style” και “γυναίκα από πάνω”, η σοβαρότητα της ζημιάς είναι μεγαλύτερη στο doggy style», σημειώνουν οι ερευνητές της μελέτης, που δημοσιεύθηκε στο επιστημονικό περιοδικό Journal of Impotence Research.

Πηγή: DailyMail 
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v