ΣΧΕΣΕΙΣSEX

Πώς καταστρέφεις το σεξ;

Μήπως υπάρχουν κάποια λάθη που κάνουμε και μπορούν να καταστρέψουν την σχέση μας με το σεξ;

Πώς καταστρέφεις το σεξ;

Γίνεται το σεξ να είναι κακό; Υπάρχουν άνθρωποι που θα σου πουν ‘Ναι’, και υπάρχουν κι εκείνοι που θα δηλώσουν πως σεξ και κακό δεν μπορεί να υπάρξει. Αυτό, όμως, που όλοι λογικά θα συμφωνούσαν, είναι πως μπορείς ο ίδιος να καταστρέψεις το σεξ για τον εαυτό σου. Πώς;

Διάβασε παρακάτω και θα μάθεις…

Πολύ σεξ, μηδέν οργασμοί
Πολύ συχνό φαινόμενο, ειδικά στις γυναίκες. Πιστεύοντας ότι σεξ σημαίνει να ικανοποιείς τον σύντροφό σου, βάζεις τις δικές σου ανάγκες στην άκρη, και σιγά-σιγά τις ξεχνάς. Και κάπως έτσι, το σεξ καταλήγει να γίνεται αγγαρεία. Είπαμε, ο οργασμός δεν είναι το άλφα και το ωμέγα, αλλά μην τα ισοπεδώσουμε όλα.

Πιστεύεις πως είναι ό,τι έχεις να προσφέρεις
Το να είσαι καλός στο σεξ είναι πολύ καλά νέα για τον/την εκάστοτε σύντροφό σου. Το να πιστεύεις ότι το σεξ είναι το μόνο πράγμα που μπορείς να προσφέρεις ως άνθρωπος, όμως, είναι ό,τι χειρότερο μπορείς να κάνεις στον εαυτό σου. Γιατί να μειώνεις τον χαρακτήρα σου έτσι;

Κάνεις σεξ για τους λάθος λόγους
Και, ναι, υπάρχουν λάθος λόγοι για να κάνεις σεξ. Συγκεκριμένα, όταν το κάνεις όχι επειδή όντως κάποιο άτομο σε έχει ιντριγκάρει, αλλά απλά και μόνο επειδή όλοι γύρω σου μιλούν συνέχεια γι’ αυτό, και νιώθεις πιεσμένος. Ακόμα χειρότερα, αν είσαι σε σχέση, το κάνεις ακόμα κι αν δεν το θες. Όχι, δεν θα χαλάσει ο κόσμος αν κάνετε ένα μικρό διάλειμμα. 2017 έχουμε, δεν μπορείς ακόμα να πιστεύεις ότι για να είναι καλή μια σχέση, πρέπει να το κάνετε κάθε μέρα.

Δεν σε νοιάζει η ασφάλεια
Εντάξει, χρειάζεται να το αναλύσουμε αυτό; Αν δεν σε απασχολεί το ασφαλές σεξ – εφόσον δεν είσαι σε σταθερή, μονογαμική σχέση – τότε μάλλον δεν πρέπει καν να το κάνεις.

Χρησιμοποιείς το σεξ για να δεθείς συναισθηματικά
Αυτό όχι μόνο είναι απαίσια συμπεριφορά, αλλά σημαίνει πως έχεις πολλά προβλήματα ακόμα να λύσεις. Κανείς δεν είπε ότι το σεξ δεν φέρνει τους ανθρώπους πιο κοντά, αλλά αν το χρησιμοποιείς αποκλειστικά για να φέρεις τους άλλους ανθρώπους δίπλα σου, και να τους κρατήσεις, το πρώτο πράγμα που έχεις να κάνεις είναι να αναρωτηθείς τι δεν σου αρέσει στον εαυτό σου, στον χαρακτήρα σου, και σε αναγκάζει να φέρεσαι έτσι.

Θ.Δ.

σχετικά άρθρα

SPONSORED LINKS

"Για να πετύχεις, δούλευε σκληρά, μην τα παρατάς ποτέ και, πάνω απ’ όλα, να έχεις μια υπέροχη εμμονή."

Γουόλτ Ντίσνεϊ

  • 1830 — Υπογράφεται στο Λονδίνο, μεταξύ Ηνωμένου Βασιλείου, Γαλλίας και Ρωσίας, πρωτόκολλο με το οποίο η Ελλάδα ανακηρύσσεται ανεξάρτητο κράτος.
    1878 — Ο ελληνικός στρατός εισβάλλει στην Θεσσαλία.
    1924 — Φεύγει από τη ζωή ο ηγέτης της Σοβιετικής Ένωσης, Βλαντιμίρ Λένιν.
    1976 — Λαμβάνει χώρα η πρώτη εμπορική πτήση με επιβάτες του υπερηχητικού αεροπλάνου Κονκόρντ.
    1984 — Πεθαίνει στην Χαλκίδα ο λογοτέχνης, κριτικός, θεατρικός συγγραφέας, ποιητής και πεζογράφος Γιάννης Σκαρίμπας.

© 2002-2018 MEDIA2DAY