ΣΧΕΣΕΙΣSEX

Σημάδια ότι είναι απαίσιος στο σεξ

Αν κάθε φορά που κάνετε σεξ το μόνο που μπορείς να σκεφτείς είναι “Αξίζω περισσότερα”, τότε έχετε πρόβλημα.

Σημάδια ότι είναι απαίσιος στο σεξ

Προβληματάκια στο σεξ πάντα θα υπάρχουν. Κάποιες φορές απλά δεν μας βγαίνει. Άλλες έχουμε πιει λίγο παραπάνω. Υπάρχουν πάρα πολλοί παράγοντες που θα επηρεάσουν τις επιδόσεις μας στο σεξ, και πρέπει πάντα να τους λαμβάνουμε υπόψιν προτού αρχίσουμε να κατηγορούμε.

Εκτός κι αν συμβαίνουν τα παρακάτω. Τα παρακάτω είναι εντελώς δικό του φταίξιμο.

Ενδιαφέρεται αν θα τελειώσεις;
…ή μήπως είναι από εκείνους που με το που τελειώσει, πιστεύει ότι τελειώνει το σεξ και αλλάζει πλευρό για να ροχαλίσει; Επειδή αν είναι από εκείνους, θα σου προτείναμε να βρεις κάποιον που να νοιάζεται λίγο περισσότερο.

Προκαταρκτικά θα κάνουμε;
Δεν λέμε, καλό το να πηγαίνεις βουρ στο ψητό μερικές φορές. Αλλά τις περισσότερες φορές, το σεξ θέλει προετοιμασία, και για τους δυο σας. Και, επίσης, ας σταματήσουμε να λέμε ότι σεξ είναι μόνο η διείσδυση. Υπάρχουν κι άλλα διασκεδαστικά πράγματα που μπορείς να κάνεις με δύο άτομα σ’ ένα κρεβάτι, και ήρθε η ώρα να τα εκτιμήσουμε.

Η ασφάλεια πάνω απ’ όλα
Ατάκες όπως “Μωρέεε, δεν μου αρέσει η αίσθηση του προφυλακτικού” δεν χωράνε σε μια σεξουαλική σχέση. Εκτός κι αν μιλάμε για μακροχρόνια, μονογαμική σχέση, και αν έχουν συμφωνήσει και οι δύο σύντροφοι να σταματήσουν να χρησιμοποιούν προφυλάξεις. Σε κάθε άλλη περίπτωση, όχι ασφάλεια = όχι σεξ.

Τι θέλεις να σου κάνω;
Αν δεν έχει πει ούτε μια φορά ότι κάτι που κάνεις δεν του αρέσει, τότε οι πιθανότητες να είσαι απλά μία θεά του σεξ είναι μικρές. Απλά δεν ξέρει να επικοινωνεί. Μπορεί να φοβάται, μπορεί να νιώθει άβολα, αλλά το σημαντικό είναι ότι χωρίς σωστή επικοινωνία, το σεξ δύσκολα θα είναι καλό. Προσπάθησε να του κάνεις ερωτήσεις, αλλά και να τον κατευθύνεις κι εσύ στα δικά σου καυτά σημεία. Δεν είναι μονόδρομος η απόλαυση.

Παίρνεις, παίρνεις και δεν δίνεις
Ναι, μιλάμε για το στοματικό. Δεν χρειάζεται να το αναλύσουμε.

Πού είναι η κλειτορίδα;
Υποθέτουμε ότι κυκλοφορούν ανάμεσά μας, αλλά υπάρχουν όντως άντρες που δεν μπορούν να βρουν την κλειτορίδα. Ναι, θα τους ακούσεις να λένε, αλλά κάθε σώμα είναι διαφορετικό και κρύβει αλλιώς τα μυστικά του. Όχι, φιλαράκι. Η κλειτορίδα είναι εκεί. Εσύ δεν έχεις ιδέα τι κάνεις.

σχετικά άρθρα

SPONSORED LINKS

"Για αυτόν που έχει πίστη, καμιά εξήγηση δεν είναι αναγκαία. Για αυτόν που δεν έχει πίστη, καμιά εξήγηση δεν είναι δυνατή."

Θωμάς Ακινάτης

  • 1909 - Γεννιέται ο Φερδινάνδος Πόρσε, ιδρυτής της ομώνυμης γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας.
    1922 - Ο Κεμάλ γνωστοποιεί στη Γαλλία ότι θα σεβαστεί τη συμμαχική ουδέτερη ζώνη αν η Τουρκία πάρει την Ανατολική Θράκη.
    1940 - Ανακαλύπτεται ελληνική προϊστορική λιμναία πόλη, αναγόμενη σε εποχή παλιότερη του 2000 π.Χ. στη λίμνη της Καστοριάς.
    1970 - Κραυγάζοντας "Ζήτω η Ελεύθερη Ελλάδα", ο φοιτητής Κώστας Γεωργάκης αυτοπυρπολείται στη Γένοβα της Ιταλίας, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το στρατιωτικό καθεστώς στην Ελλάδα.

© 2002-2017 MEDIA2DAY