Οι πιο επικίνδυνες στάσεις στο σεξ

Νέα έρευνα αποκαλύπτει τις τρεις πιο επικίνδυνες στάσεις στο σεξ, και δεν είναι καθόλου αυτές που νομίζετε.
Οι πιο επικίνδυνες στάσεις στο σεξ
Ποιες θα λέγατε ότι είναι οι πιο επικίνδυνες στάσεις στο σεξ; Αν το μυαλό σας πήγε σε σεξ στο ντους, και περίεργες στάσεις του κάμα σούτρα που περιλαμβάνουν πολυελαίους, πιθανότατα θα εκπλαγείτε –μπορεί και ελαφρώς να ξενερώσετε.

Σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποιήθηκε στη Βραζιλία, και δημοσιεύτηκε στο International Journal of Impotence Research, οι τρεις πιο επικίνδυνες στάσεις στο σεξ είναι και οι τρεις πιο συνηθισμένες.

Σε αυτό το σημείο πρέπει, βέβαια, να ξεκαθαρίσουμε ότι ως επικίνδυνες η συγκεκριμένη έρευνα ορίζει τις στάσεις εκείνες που έχουν περισσότερες πιθανότητες να προκαλέσουν τραυματισμούς στο ανδρικό μόριο –περιλαμβανομένου του κατάγματος.

Η νούμερο ένα πιο επικίνδυνη στάση, λοιπόν, είναι το doggy style, ή στα τέσσερα αν το προτιμάτε ελληνιστί, καθότι, όπως εξηγούν οι επιστήμονες, σε αυτή τη στάση η γυναίκα είναι πιθανό να αλλάξει την καμπή του σώματός της, με αποτέλεσμα το πέος να πέσει με δύναμη πάνω σε «τοίχο».

Για τον ίδιο ακριβώς λόγο, η δεύτερη πιο επικίνδυνη στάση είναι το κλασικό ιεραποστολικό, ενώ η τρίτη πιο επικίνδυνη είναι η γυναίκα από πάνω, καθότι οι κινήσεις της όσο πλησιάζει προς την κορύφωση μπορεί να γίνουν τόσο έντονες ώστε να προκαλέσουν κάταγμα πέους.

Αξίζει, πάντως, να σημειωθεί ότι στην τρίτη θέση με τις αιτίες τραυματισμών ισοβαθμεί με την στάση γυναίκα από πάνω και ο υπερβολικός, εχμ, ζήλος κατά τη διάρκεια του ανδρικού αυνανισμού.


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v