Πώς να αυνανιστείς καλύτερα

Λένε πως αν πετύχει... τύφλα να 'χει. Αν ακολουθήσεις αυτές τις συμβουλές, δεν έχουν κι άδικο...
Πώς να αυνανιστείς καλύτερα
Αυνανισμός. Όλοι το κάνουμε. Ανεξαρτήτως ηλικίας, ανεξαρτήτως φύλου, ανεξαρτήτως σεξουαλικού προσανατολισμού—ναι, ακόμα και τα ασέξουαλ άτομα μπορεί να το απολαμβάνουν πού και πού. Αλλά σήμερα θα μιλήσουμε για τον αντρικό αυνανισμό. Επειδή είναι σημαντικό ζήτημα. Κι επειδή, δυστυχώς, για κάτι που συμβαίνει τόσο συχνά, οι περισσότεροι τον έχουν ταυτίσει με μια βιαστική διαδικασία, με εκείνο το χαζό συναίσθημα ενοχής που σε πιάνει μόλις “αδειάσεις”.

Κι επειδή αν συνεχίσεις να το κάνεις με τον ίδιο τρόπο που το έκανες στην εφηβεία, μάλλον θα το έχεις ήδη βαρεθεί – και είναι αμαρτία να αυνανίζεσαι από αγγαρεία – εμείς είμαστε εδώ για ‘σένα. Για να περνάς καλύτερα μόνος σου.

Αργά και βασανιστικά
Σταμάτα να προσπαθείς να τελειώσεις μέσα σε σαράντα δευτερόλεπτα. Δεν σε κυνηγάει κανείς, και δεν είσαι δεκατρία, να φοβάσαι ότι θα μπει η μαμά σου στο δωμάτιο. Δοκίμασε να αυξάνεις σταδιακά τον χρόνο που αυνανίζεσαι, και προσπάθησε να μην επικεντρώνεις την προσοχή σου μόνο στο πέος σου. Το σώμα σου είναι γεμάτο με περιοχές που οφείλεις να εξερευνήσεις.

Στην άκρη του γκρεμού
Προσπάθησε να φτάσεις λίγα δευτερόλεπτα πριν το μεγάλο φινάλε. Και μετά σταμάτα. Πάρε μια ανάσα, ασχολήσου με κάτι άλλο στο σώμα σου. Όταν ηρεμήσεις λίγο και ο οργασμός σου είναι και πάλι μακριά, συνέχισε. Και ξαναφτάσε, και ξανασταμάτα. Και μετά επανάλαβέ το όσες φορές θες, μέχρι πραγματικά να μην αντέχεις. Μόλις δοκίμασες να κάνεις edging, και λογικά μόλις είχες έναν απ’ τους καλύτερους οργασμούς της ζωής σου. You’re welcome.

Τα πουλί μου κι εγώ
Για κάτι που – αρκετά κυριολεκτικά – έχει να κάνει με εσένα να παίζεις με το πουλί σου, ο αυνανισμός του μέσου άντρα δεν περιλαμβάνει καθόλου… παιχνίδια; Και επειδή είναι κρίμα να μην ξέρεις τι χάνεις, έχουμε να σου προτείνουμε (για αρχή) ένα cock ring, που θα σε κάνει να αντέξεις περισσότερο, “παγιδεύοντας” το αίμα στο πέος, αλλά και ένα fleshlight. Μπορεί να είναι σχετικά ακριβό αλλά, πίστεψέ μας, θα βγάλει τα λεφτά του. Αν δεν γνωρίζεις τι είναι το fleshlight, κοίτα αυτή την φωτογραφία, δεν χρειάζεται να εξηγήσουμε.


Γλίστρησε στην απόλαυση
Αν έχεις αυνανιστεί χρησιμοποιώντας λιπαντικό, αυτή η παράγραφος δεν έχει να σου προσφέρει τίποτα, ξέρεις τι κάνεις. Αν δεν έχεις αυνανιστεί χρησιμοποιώντας λιπαντικό, πρέπει να επενδύσεις αμέσως. Ή, ίσως, όταν αρχίσει να κάνει λίγο περισσότερο κρύο. Όχι τίποτα άλλο, αλλά η ζέστη το κάνει να ξεραίνεται γρήγορα, και θα σπαταλήσεις περισσότερο απ’ ό,τι πρέπει. Επίσης, μιλώντας για λιπαντικό, θα σου χρειαστεί αν αποφασίσεις να εφαρμόσεις την επόμενη συμβουλή.

Νόμος είναι το δίκιο του προστάτη
Ο προστάτης είναι ένα όργανο που—ναι, τα ξέρεις αυτά. Ξέρεις τι είναι ο προστάτης σου, και ξέρεις πού βρίσκεται ο προστάτης σου. Και αν κάποτε αποφασίσεις να ξεπεράσεις το γεγονός ότι θα πρέπει κάποιο φαλλικό αντικείμενο να εισχωρήσει εκεί, ίσως να ανακαλύψεις ότι σου αρέσει. Αν, πάλι, δεν είναι κάτι που σε ενδιαφέρει, δεν θα σε κρίνει κανείς. Μην ξεχάσεις τα βασικά: Πλύσιμο, λιπαντικό, μια πετσέτα. Και κομμένα νύχια, υποθέτουμε.

Αμπαλαέο
Εκτός από το πέος σου, έχεις και άλλα δύο πράγματα εκεί κάτω, και είμαστε σίγουροι ότι δεν τους δίνεις την προσοχή που τους αξίζει. Επειδή είναι ευαίσθητα και θέλουν φροντίδα. Επίσης, μετά από λίγο καιρό εντατικής ενασχόλησης μαζί τους, θα συνειδητοποιήσεις πως μπορούν να σε βοηθήσουν να επισπεύσεις ή να καθυστερήσεις τον οργασμό σου, ανάλογα με το τι κάνεις. Ναι, μπορείς κάλλιστα να παίξεις μόνο με το joystick, αλλά γιατί να αφήσεις όλα τα υπόλοιπα εξαρτήματα να πάνε χαμένα;

Θ.Δ.


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v