Τα… ευτράπελα του φιλιού

Τα φιλιά είναι τέλεια. Τα φιλιά είναι υγρά. Τα φιλιά είναι αρκετά ενοχλητικά μερικές φορές—όχι ότι αυτό πρόκειται να μας σταματήσει.
Τα… ευτράπελα του φιλιού
Μερικές φορές, στην ζωή, πρέπει να μάθεις να αποδέχεσαι ότι ορισμένα πράγματα που λατρεύεις να κάνεις δεν είναι και τόσο όμορφα. Για παράδειγμα, ο ύπνος. Ξεκούραστος, γλυκός, όμορφος. Αν, όμως, κάποιος σε βγάλει βίντεο ενώ κοιμάσαι, θα δεις ένα κτήνος με ανοιχτό στόμα, να περιστρέφεται πάνω στο δύσμοιρο κρεβάτι σου.

Το ίδιο συμβαίνει και με πράγματα πιο απολαυστικά. Όπως τα φιλιά. Τώρα, όταν φαντάζεσαι ένα φιλί, ή θυμάσαι την τελευταία φορά που το έκανες, λογικά σου έρχονται όμορφες εικόνες στο μυαλό. Κι αυτό είναι λογικό, επειδή τα φιλιά είναι τέλεια. Τα αγαπάμε. Αλλά αυτό δεν τα κάνει λιγότερο σιχαμένα—κάποιες φορές, τουλάχιστον. Επειδή τα παρακάτω συμβαίνουν, και συμβαίνουν συχνά.

Πολλά σάλια
Επειδή μερικές φορές δεν ελέγχεις τον εαυτό σου, και η κατάσταση γίνεται υγρή.

ΚΑΘΟΛΟΥ σάλια
Επειδή μερικοί άνθρωποι δεν έχουν ιδέα τι κάνουν, ή επειδή μεγάλωσαν σε μοναστήρι και ακόμα δεν ξέρουν πώς λειτουργεί ο μη-σεξουαλικά-καταπιεσμένος κόσμος.

Τι έφαγες πριν;
Μερικές φορές, η μυρωδιά επιμένει. Μερικές άλλες φορές, τα πράγματα είναι χειρότερα, και η μυρωδιά του προηγούμενου γεύματος δεν είναι η μόνη που έχει μείνει. Δεν έχεις ζήσει αν δεν ανταλλάξεις κομμάτι μπρόκολο από στόμα σε στόμα.

ΜΑΛΛΙΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ
Τα μαλλιά είναι ωραίο πράγμα, αλλά όχι όταν τα τρως. Επειδή είναι αηδιαστικά όταν τα τρως. Επίσης, αν φας πάρα πολλά, μπορεί να πεθάνεις. Εντάξει, δεν θα πεθάνεις αν φας δυο τρίχες πάνω στο χαμούρεμα, αλλά και πάλι, θα προτιμούσαμε να μην.

Μεγάααααλη γέφυρα
Μιλάμε για εκείνη τη γέφυρα που συμβαίνει όταν φιλιέστε για ώρα, μετά κάποιος τραβιέται για να πάρει ανάσα, αλλά το κάνει αργά για να είναι #αισθησιακό, και υπάρχει ένα μακρουλό σαλάκι που επεκτείνεται, και λογικά θα συνεχίσει να σας συνδέει για πάντα, όσο μακριά κι αν πας.

Θέλεις μια μέντα;
Όχι, αλήθεια. Πάρε μια μέντα. Κάτι. Λίγο στοματικό διάλυμα. Κάτι να εξουδετερώσει την αναπνοή σου. Σε παρακαλώ.

Κόκκινο της φωτιάς
Έσκασες κι εμείς δε ξέρουμε πόσα ευρώ για κραγιόν ανεξίτηλο; Ναι, σου είπαν ψέματα, το κραγιόν αυτό θα πάει παντού. Έξτρα πόντοι αν αυτό το κραγιόν συναντήσει και πέος, και το βάψει στα χρώματα του πολέμου.

Μισό, τα γυαλιά μου
Κανείς ποτέ δεν μπόρεσε να φασωθεί ελεύθερα φορώντας γυαλιά. Αλλά εντάξει, αυτό είναι χαριτωμένο, γιατί κάνεις πρώτα εκείνο το *μπουπ* και μετά γελάς, και μετά τα βγάζεις, και μετά πέφτεις με τα μούτρα.

Πιστόλι είναι αυτό στην τσέπη σου;
Το χέρι σου χαμηλώνει. Αγγίζει κάτι σκληρό. “Μωρό μου,” θα πεις, “κιόλας;”
Τα κλειδιά του ήταν.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v