6 παράξενα πράγματα που κάνουν καλό στον κόλπο σου

Επειδή, αν μη τι άλλο, η πιο ευαίσθητη από όλες τις περιοχές χρειάζεται και μερικούς συμμάχους.
6 παράξενα πράγματα που κάνουν καλό στον κόλπο σου
Ξέρεις ότι μερικά πράγματα μπορούν να σου κάνουν πολύ μεγάλο κακό εκεί κάτω. Πράγματα όπως οι σερβιέτες με αρώματα (μολύνουν!) και το φαγητό. Οποιοδήποτε φαγητό, το φαγητό πρέπει να μπαίνει στον οργανισμό από αλλού, σταματήστε να το χρησιμοποιείτε στο κρεβάτι.

Υπάρχουν, όμως, και πράγματα που κάνουν καλό στην πολύ ευαίσθητη αυτή περιοχή. Και αρκετά από αυτά είναι γνωστά, όπως τα βαμβακερά εσώρουχα (σε σύγκριση με οποιοδήποτε άλλο υλικό), αλλά και το να κοιμάσαι χωρίς εσώρουχο. Βρήκαμε, όμως, κι άλλα, που μάλλον δεν είχες σκεφτεί.

Το λιπαντικό
Ναι, κάνει το σεξ καλύτερο και πιο απολαυστικό, αλλά αυτή δεν είναι η μόνη του δουλειά. Καθώς κάνει την περιοχή να γλιστράει περισσότερο, μπορεί να προφυλάξει από μικροτραυματισμούς στο εσωτερικό του κόλπου. Και αυτοί οι μικροτραυματισμοί μπορεί να μην γίνονται πάντα αισθητοί, αλλά υπάρχει πάντα ο κίνδυνος μόλυνσης.

Η στάση του σώματος
Αν κάθεσαι σωστά, με την πλάτη ίσια, η σπονδυλική σου στήλη θα σε ευγνωμονεί. Το ίδιο και τα γεννητικά σου όργανα, επειδή αν καμπουριάζεις, μπλοκάρεται η ροή του αίματος προς την περιοχή. Επειδή το ανθρώπινο σώμα είναι ένα απέραντο μυστήριο.

Ορισμένες τροφές
Συγκεκριμένα, οι δύο τροφές που μπορούν να συνεισφέρουν στην καλή υγεία του κόλπου σου από κάθε άποψη είναι ο χυμός cranberry και το γιαούρτι. Επίσης, ο ανανάς, η μέντα και το μέλι μπορεί να βελτιώσουν την μυρωδιά αλλά και την γεύση σου. Και προφανώς όλοι σ’ αυτόν τον πλανήτη αξίζουν να έχουν γεννητικά όργανα που μοσχοβολάνε.

Το όχι-και-τόσο-συχνό πλύσιμο
Ναι, υπάρχουν εκκρίσεις και ιδρώτας και ένα σωρό πράγματα, ΑΛΛΑ. Αλλά τα γεννητικά σου όργανα μπορούν να καθαρίζονται μόνα τους και να αποβάλουν τοξίνες και λοιπές βλαβερές ουσίες. Και, μην ξεχνάς, το σαπούνι δεν χρειάζεται. Νεράκι του θεού.

Οι γυμνασμένοι προσαγωγοί
Αν έχεις πάει ποτέ στο γυμναστήριο, θα έχεις σίγουρα δει εκείνο το όργανο που κάθεσαι, ανοίγεις τα πόδια και σηκώνεις βάρη κλείνοντάς τα. Επίσης θα έχεις παρατηρήσει ότι στο συγκεκριμένο όργανο κάθονται συχνότερα γυναίκες. Και αυτό είναι πολύ καλό, επειδή όσο πιο γυμνασμένοι και υγιείς είναι οι προσαγωγοί σου (οι μύες στο εσωτερικό του μπουτιού), τόσο μικρότερες οι πιθανότητες να πεθάνεις στον πόνο από κράμπες.

Τα προφυλακτικά
Και όχι μόνο επειδή μπλοκάρουν νοσήματα και εγκυμοσύνες που κανείς δεν έχει ανάγκη. Το προφυλακτικό μπορεί να διατηρήσει το pH σου εκεί κάτω στα ιδανικά επίπεδα. Για την ακρίβεια, το σεξ χωρίς προφυλακτικό μπορεί να σου κάνει αρκετά μεγάλη ζημιά στο pH, οδηγώντας σε βακτηριακή μόλυνση.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v