Σεξ με μεγάλο πέος: Τι πρέπει να ξέρεις

Επειδή μερικές φορές το μέγεθος έχει σημασία. Και μπορεί να σε αφήσει προ εκπλήξεως.
Σεξ με μεγάλο πέος: Τι πρέπει να ξέρεις
Και που λες, φτάνετε στην κρεβατοκάμαρα, είσαι έτοιμη για όλα, αλλά εν τέλει δεν ήσουν καθόλου έτοιμη για αυτό που έκρυβε στο παντελόνι του. Για την ακρίβεια, όσο περισσότερο το κοιτάς, τόσο λιγότερο έτοιμη νιώθεις, και τόσο πιο πολλές γίνονται οι απορίες σου. Τι θα κάνει με αυτό; Πώς να το διαχειριστείς αυτό;

Πώς θα κάνεις σεξ με κάποιον που έχει γιγάντιο πέος;

Σου έχουμε εδώ μερικές πληροφορίες που πρέπει να γνωρίζεις. Επειδή δεν θέλουμε να πληγωθείς.

Άουτς
Τουλάχιστον στην αρχή. Ειδικά αν το μέγεθος δεν είναι μεγάλο μόνο στο μήκος. Μην ξεχνάς ότι μπορεί να πονέσεις ακόμα και με κάποιον πολύ μικρότερο. Ξεκίνησε, λοιπόν, αργά και σταθερά, μέχρι να νιώσεις πιο άνετα. Αν εξακολουθήσεις να πονάς, τότε κάτι δεν πάει καλά.

Αυτό πάει πού;
Όπως, για παράδειγμα, στα τέσσερα. Δύσκολο να πετύχει αν ο τύπος έχει μια γαλλική μπαγκέτα ανάμεσα στα πόδια του. Από την άλλη, δοκίμασε να είσαι εσύ από πάνω—τα πράγματα θα γίνουν πολύ πιο εύκολα.

Δεν χωράς πουθενά
Ναι, είναι πάρα πολύ πιθανό να μην χωρέσει ολόκληρο το πέος του μέσα σου. Δεν έχεις εσύ το πρόβλημα, πρακτικά δεν έχει ούτε εκείνος πρόβλημα. Είναι απλά σαν να προσπαθείς να χωρέσεις ένα μπουκάλι νερό στην τσέπη σου. Και, όπως θα έχεις μάθει αν έχεις βρεθεί ποτέ σε φεστιβάλ καλοκαιριάτικα, το μπουκάλι νερό δεν χωράει στην τσέπη σου.

Άναψέ με
Αυτό πρέπει να του το πεις, επειδή δεν πρόκειται να καταφέρετε να κάνετε σεξ χωρίς προετοιμασία. Δάχτυλα, γλώσσες, ό,τι υπάρχει που να μπορεί να σε κάνει πιο, εχμ, δεκτική… πρέπει να το επιστρατεύσετε αμέσως. Και λιπαντικό. Αρκετό λιπαντικό.

Είμαι ευαίσθητος
Θα ήταν καλό γενικά να προσέχεις τις αντιδράσεις σου, επειδή α) είναι άντρας, β) έχει πέος. Και δεν υπάρχει άντρας που να μην νιώθει ανασφάλεια για το πέος του, ανεξαρτήτως μεγέθους. Επειδή, πίστεψέ μας, είναι πάρα πολύ πιθανό να μην έχει καταφέρει να ολοκληρώσει με πολύ κόσμο λόγω του μεγέθους του—ή, εναλλακτικά, να του έχουν φερθεί απλά σαν ένα κομμάτι κρέας λόγω του μεγέθους του.

Λιπαντικό
Λιπαντικό. Το λέμε άλλη μια φορά. Λιπαντικό.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v