Πώς να κάνεις μεγαλύτερη εντύπωση στο σεξ

Θες να δείξεις ότι οι ικανότητές σου στο σεξ αξίζουν το δικό τους επικό ποίημα; Τότε ακολούθησε τις παρακάτω συμβουλές…
Πώς να κάνεις μεγαλύτερη εντύπωση στο σεξ

Όλοι θα θέλαμε να φαινόμαστε καλύτεροι στο σεξ. Ακόμα κι αν μας έχουν πει ότι είμαστε καλοί στο σεξ. Επειδή οι άνθρωποι είμαστε ανασφαλή πλάσματα, και το σεξ είναι από τα πιο αδύναμα σημεία μας. Κι επειδή εμείς καταλαβαίνουμε αυτή την ανασφάλεια, αποφασίσαμε να φτιάξουμε μια μικρή λίστα με συμβουλές που θα σε κάνουν να φαίνεσαι ειδικός.

Όπως πάντα, δεν χρειάζεται να μας ευχαριστήσεις. Εμείς χαιρόμαστε με την χαρά σου.

Σημείωση: Οι παρακάτω συμβουλές απευθύνονται και στα δύο φύλα, αλλά για να γλυτώσουμε καθέτους, καταλήξεις ή παπάκια, ας υποθέσουμε πως εσύ, ο αναγνώστης, είσαι (ετεροφυλόφιλος) άντρας. Αλλά σοβαρά, αυτό είναι ένα κείμενο για όλ@ς σας.

Το θέλω, το θέλω πολύ
Το να λες πόσο πολύ την θέλεις είναι καλό. Το να το δηλώνεις με ενθουσιασμό, είναι ακόμα καλύτερο. Φρόντισε να ανοίγεις το στόμα σου και να της λες πόσο σου αρέσει αυτό που κάνει, τι θα ήθελες να σου κάνει και τι θες να της κάνεις εσύ. Με το να επικοινωνείς περισσότερο πάνω στο σεξ, όχι μόνο θα δείξεις ότι ξέρεις τι κάνεις, αλλά θα γίνεις όντως καλύτερος.

Εδώ και τώρα
Ό,τι κι αν είναι να κάνεις, κάν’ το με σιγουριά. Οι ντροπές και τα κοκκινίσματα μπορούν να είναι πολύ σέξι, αλλά αυτή τη στιγμή σε συμβουλεύουμε πώς να την κάνεις να πιστέψει ότι είσαι σούπερ έμπειρος. Και οι σούπερ έμπειροι άνθρωποι δεν αμφιβάλλουν για τον εαυτό τους.

Μην είσαι basic
Φιλιά. Στοματικό. Διείσδυση. Χασμουρητό. Ξεκίνα επιτέλους να πειραματίζεσαι στα προκαταρκτικά. Υπάρχουν δυο ολόκληρα σώματα σε αυτό το κρεβάτι, και κάθε τους σπιθαμή αξίζει να εξερευνηθεί όπως της αρμόζει.

Δεν είσαι ηθοποιός
Ακόμα κι αν είσαι όντως ηθοποιός, αυτή τη στιγμή δεν βρίσκεσαι στην δουλειά. Κάνεις σεξ με το άτομο που αγαπάς, ή έστω με το άτομο που αποφασίσατε να κάνετε σεξ. Σταμάτα να υποκρίνεσαι, γιατί κανείς σας δεν θα περάσει καλά. Ένας άνθρωπος που πραγματικά ξέρει να κάνει καλό σεξ, δεν θα ντραπεί να πει πότε κάτι είναι ξενέρωτο. Μπορείς να εξασκήσεις την υποκριτική σου ικανότητα σε άλλες περιστάσεις, όπως τα οικογενειακά τραπέζια.

Σπασ’ το
Υπάρχει λόγος που οι χορευτές θεωρούνται από τα καλύτερα άτομα στο σεξ. Αν απλά υπάρχεις εκεί, σαν ένα αγγούρι με γεννητικά όργανα, δεν θα καταφέρεις τίποτα. Μάθε να βιώνεις το σεξ με ολόκληρο το σώμα σου.

Θοδωρής Διάκος

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v