Τα πιο αστεία πράγματα που συμβαίνουν στο στοματικό

Και συνέβησαν, και γελάσατε, και μετά αρχίσατε να κοιτιέστε χωρίς να ξέρει κανείς τι να κάνει, και περάσατε όμορφα.
Τα πιο αστεία πράγματα που συμβαίνουν στο στοματικό
Οι άνθρωποι έχουν πολλές και διαφορετικές απόψεις για το στοματικό σεξ. Υπάρχει κόσμος που το απεχθάνεται. Υπάρχει κόσμος που θα μπορούσε να κάνει μόνο αυτό. Σε όποια κατηγορία κι αν ανήκεις, όμως, λογικά θα έχεις ζήσει ένα (ή όλα—μάλλον όλα) από τα παρακάτω. Και, ανάλογα του πόσο βρώμικη είναι η αίσθηση του χιούμορ σου, θα σε έπιασε νευρικό γέλιο.

Ελπίζουμε να είναι βρώμικη η αίσθηση του χιούμορ σου.

Όταν κοιτάς από ψηλά…
…βλέπεις το άτομο που αγαπάς να βάζει το στόμα του στα γεννητικά σου όργανα. Και το άτομο που αγαπάς βλέπει τον λαιμό σου να κάνει προγούλι και τα μάτια σου να έχουν το πιο ηλίθιο βλέμμα.

Σλουρπ
Μερικές φορές παθιάζεσαι τόσο πολύ, που οι προσπάθειές σου γίνονται έξτρα ενθουσιώδεις. Και κάπως έτσι καταλήγεις με σάλια παντού. Κυριολεκτικά παντού. Δεν θυμάσαι να έχεις παράγει τόσο σάλιο σε ολόκληρη την ζωή σου.

ΑΟΥΤΣ
Πονάει ο λαιμός σου; Σου τράβηξε τα μαλλιά; Μήπως τα δόντια σου αποφάσισαν να κάνουν την παρουσία τους αισθητή, πάνω στο πιο ευαίσθητο σημείο του σώματος; Μήπως βρίσκεσαι στην ίδια στάση για είκοσι λεπτά και το υπόλοιπο σώμα σου θα σπάσει αν το χτυπήσεις με σφυρί;

Μυρίζει μαμά
ΤΙ ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ, ΤΒΗ;

Ξέχασα να αναπνεύσω
Συμβαίνει πάνω στο πάθος. Αλλά εφόσον δεν λιποθύμησες από την έλλειψη οξυγόνου, όλα είναι καλά και μπορείς να συνεχίσεις. Μην είσαι αδύναμος άνθρωπος.

Ζεστούλα έβαλε
Και η ζεστούλα, όπως όλοι ξέρουμε, φέρνει ιδρώτα. Και μερικές φορές ο ιδρώτας μπορεί να είναι σέξι, αλλά τις περισσότερες φορές δεν είναι. Αλλά το ανέχεσαι, επειδή ο εγκέφαλός σου δεν επεξεργάζεται τίποτα εκείνη τη στιγμή.

Πάνω-κάτω, πάνω-κάτω
Σου κάνουν στοματικό. Δεν είσαι γυμνάστρια σε βιντεοκασέτα με αερόμπικ από το 1985, σταμάτα να κουνάς την λεκάνη σου.

*μπουρπ*
Συμβαίνει. Δεν είναι ωραίο, αλλά συμβαίνει.

*κλακ*
Αυτός είναι ο ήχος που κάνει το σαγόνι σου όταν παθαίνει αγκύλωση και μετά μένεις σ’ αυτή τη στάση για τέσσερις ώρες! 


ΕΚΠΛΗΞΗ!
Μια προειδοποίηση μπορεί να σώσει μια ζωή.

Θ.Δ.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v