ΣΧΕΣΕΙΣSEX

Μύθοι για την γυναικεία σεξουαλικότητα

Ναι, μάλλον σου τα ‘παν λάθος. Άφησέ μας να βοηθήσουμε.

Μύθοι για την γυναικεία σεξουαλικότητα

Πώς; Άκουσες, λέει, ότι οι γυναίκες είναι από την φύση τους πιο μονογαμικές, και ότι ενδιαφέρονται περισσότερο να γεννήσουν παιδιά; Εντάξει, δεν έγινε και τίποτα. Όλοι κάνουμε λάθη. Πάρε μια βαθιά ανάσα και άφησέ μας να σου ξεκαθαρίσουμε μερικά πράγματα που σου έμαθαν λάθος—και υποθέτουμε ότι έχεις αναπαράγει αρκετές φορές στην ζωή σου.

Οι γυναίκες θέλουν κάτι πιο ρομαντικό
Διόρθωση: Ορισμένες γυναίκες θέλουν κάτι πιο ρομαντικό, όπως και ορισμένοι άντρες. Το πόσο ρομαντικά θες να είναι τα πράγματα πριν αποφασίσεις να κάνεις σεξ ή πάνω στο σεξ είναι προσωπική προτίμηση. Και επίσης δεν είναι σχεδόν ποτέ κάτι σταθερό.

Η κλειτορίδα είναι το κουμπί της απόλαυσης
Από την μία μεριά, έχεις δίκιο. Η κλειτορίδα είναι το μόνο γνωστό όργανο στο ανθρώπινο σώμα που είναι φτιαγμένο αποκλειστικά για την σεξουαλική απόλαυση και δεν έχει άλλη χρηστική αξία. Από την άλλη, δεν είναι κουμπί. Το “κουμπί” που βλέπεις είναι μονάχα η κορυφή του παγόβουνου. Οι νευρικές απολήξεις της κλειτορίδας βρίσκονται παντού, άρα πρακτικά κάθε οργασμός είναι κλειτοριδικός.

Μονογαμία για πάντα
Πίστεψέ μας· όλοι οι άνθρωποι επιζητούν ποικιλία στο κρεβάτι τους.

Ο οργασμός της χρειάζεται αιώνες
Όχι. Επειδή μία γυναίκα μπορεί να τελειώσει στο πι και φι με πολλούς τρόπους – στοματικό, δάχτυλα. Το πρόβλημα είναι ότι ζούμε σε μια κουλτούρα που θεωρεί το γνωστό, διεισδυτικό σεξ την νόρμα. Αν η νόρμα ήταν το στοματικό, τότε η πρόωρη εκσπερμάτωση δεν θα ήταν τόσο κατά βάση αντρικό πρόβλημα.

Όχι εκεί
Πρωκτικό σεξ: Τι νιώθουν στ’ αλήθεια οι γυναίκες για αυτό; Πολλά και διάφορα, είναι η γενικευμένη απάντηση, αλλά ξανά, πίστεψέ μας· δεν το μισούν όσο νομίζεις.

Οι γυναίκες δεν είναι τόσο οπτικά πλάσματα όσο οι άντρες
*ήχοι από τσιριχτά γέλια από όλες τις γυναίκες στο δωμάτιο*

Οι γυναίκες δεν σκέφτονται το σεξ στον ίδιο βαθμό με τους άντρες
*οι ήχοι από τα γέλια γίνονται ακόμα πιο δυνατοί, και ίσως λιγάκι χαιρέκακοι*

Σπάει ο υμένας
Δεν είναι ανάγκη να σπάει ο υμένας ή να ματώσεις την πρώτη φορά που κάνεις σεξ. Ο υμένας δεν είναι ένα “κάλυμμα” της εισόδου, αλλά μια μεμβράνη που περικλείει τον κόλπο. Μπορεί να σπάσει, μπορεί να μείνει ανέπαφος, μπορεί η παρθενιά να είναι κοινωνική κατασκευή και να σταματήσεις να την σκέφτεσαι.

Η γυναικεία σεξουαλικότητα είναι αγνή
Όποιος το έχει πει αυτό, ξεκάθαρα δεν έχει περάσει αρκετό χρόνο σε ιστοσελίδες με fanfiction. Το προτείνουμε ανεπιφύλακτα, θα σας ανοίξει τα μάτια.


σχετικά άρθρα

SPONSORED LINKS

"Πατριώτης είναι κάποιος που αγαπάει τη χώρα του, αλλά δεν χωνεύει τους πολίτες της."

Εβάν Εσάρ

  • 1936 - Γεννιέται ο πρώην πρωθυπουργός και πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Κώστας Σημίτης.
    1952 - Η Αμερικανική Πολεμική Αεροπορία πραγματοποιεί τη μεγαλύτερη, μέχρι τότε, αεροπορική επίθεση κατά της Βόρειας Κορέας.
    1985 - Ένα Μπόινγκ 747 των Ινδικών Αερογραμμών συντρίβεται στον Ατλαντικό Ωκεανό, με αποτέλεσμα 329 άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους.
    1993 - Μεγάλος μακεδονικός τάφος ανακαλύπτεται στην περιοχή μεταξύ Μεσιανής και Γιαννιτσών, 2,5 χλμ. από το Αρχαιολογικό Μουσείο της Πέλλας.
    1996 - Απεβίωσε ο πρώην πρωθυπουργός και ιδρυτής του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέας Παπανδρέου.

© 2002-2018 MEDIA2DAY