Οι καλύτερες στάσεις για να διαρκέσει περισσότερο

Αν θες μεγαλύτερη διάρκεια στο σεξ, τότε μπορείς να δοκιμάσεις μια από τις παρακάτω κλασικές και δοκιμασμένες στάσεις…
Οι καλύτερες στάσεις για να διαρκέσει περισσότερο
Δεν είναι λίγες οι γυναίκες που παραπονιούνται ότι το σεξ με τους συντρόφους τους δεν έχει την διάρκεια που θα ήθελαν. Η πρόωρη εκσπερμάτωση είναι ένα πρόβλημα που πλήττει πολλούς άντρες, και – τις περισσότερες φορές – το στρες του να βρεις γρήγορα μια λύση μπορεί να καταστρέψει το σεξ.

Γι’ αυτό είμαστε εμείς εδώ. Επειδή ξέρουμε πως η διάρκεια είναι σημαντική, οι παρακάτω στάσεις θα σας βοηθήσουν να απολαύσετε το σεξ για περισσότερη ώρα, χωρίς να αγχώνεστε πόσο γρήγορα θα τελειώσει ο σύντροφός σας. Ας ρίξουμε μια ματιά…

Στο πλάι
Αυτή η στάση βοηθάει πάρα πολύ, καθώς η διείσδυση δεν μπορεί να είναι πάρα πολύ βαθιά, άρα ο σύντροφός σας δεν πρόκειται να ερεθιστεί υπερβολικά και να τελειώσει γρήγορα. Επιπλέον, είναι πολύ καλή στάση για να έρθετε πιο κοντά από ποτέ, και να κάνετε την πράξη πιο αργή και πιο απολαυστική.

Στα 4
Αυτό είναι λίγο-πολύ γνωστό, αλλά ισχύει. Είναι πολύ εύκολη και βολική στάση και για τους δυο σας, κι εκείνος έχει τον απόλυτο έλεγχο των ωθήσεών του—που σημαίνει ότι θα μπορέσει να ελέγξει και πόσο γρήγορα θα τελειώσει.

Μπρούμυτα
Κάπως παρόμοιο με το προηγούμενο, με την διαφορά ότι η γυναίκα είναι ξαπλωμένη μπρούμητα, με τα πόδια της απλωμένα προς τα πίσω. Ο άντρας είναι όρθιος, χωρίς να χρειάζεται να στηρίζει όλο το βάρος του σώματός σας, άρα τα πόδια του και ο κορμός του θα δέχονται πολύ λιγότερη πίεση. Και, ξανά, του δίνετε τον απόλυτο έλεγχο.

Γυναίκα από πάνω
Μιλώντας για έλεγχο, ένας τρόπος να τον κάνεις να τελειώσει πιο αργά είναι να αναλάβεις τα ηνία εσύ, και να ελέγχεις τον ρυθμό και την ταχύτητα. Ζήτησέ του να λυγίσει τα πόδια του, και μπορείς να στηριχτείς πάνω τους. Μην ξεχάσεις να ξεκινήσεις αργά, για να μην κουραστείς γρήγορα!

Πόδια… ψηλά
Αυτή η στάση μοιράζει ισόποσα τον έλεγχο, και μπορείτε να είστε και οι δύο πάρα πολύ άνετα, και να απολαύσετε το σεξ για αρκετή ώρα. Σήκωσε τα πόδια σου, δίνοντάς του πανεύκολη πρόσβαση, λύγισέ τα και τοποθέτησέ τα στο στήθος του—κάτι που θα σε βοηθήσει να ελέγξεις το βάθος της διείσδυσης. Εκείνος θα στηριχτεί από τους γοφούς σου, και ετοιμαστείτε για παθιασμένο σεξ με… μεγάλη διάρκεια!

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v