ΣΧΕΣΕΙΣSEX

Οι πιο παράλογοι μύθοι για τον αυνανισμό

Το ξέρεις ότι δεν θα βγάλεις τρίχες στις παλάμες, αλλά μήπως πιστεύεις ακόμα σε κάποιους (ηλίθιους) μύθους;

Οι πιο παράλογοι μύθοι για τον αυνανισμό

Ευτυχώς έχουμε φύγει πολύ μακριά από τα χρόνια που οι γονείς έλεγαν στα αγόρια πως ο αυνανισμός θα τα κάνει να φυτρώσουν τρίχες στις παλάμες τους ή να τυφλωθούν. Δυστυχώς, δεν έχουν ξεπεραστεί ακόμα όλοι οι μύθοι, και για κάποιον λόγο υπάρχει ακόμα κόσμος που θεωρεί τον αυνανισμό ταμπού θέμα συζήτησης.

Ώρα να αποκαλύψουμε ορισμένους μύθους που μπορεί ακόμα να πιστεύεις, λοιπόν, και να τους πετάξουμε μια και καλή στα σκουπίδια της συλλογικής μας μνήμης.

Αν χρησιμοποιείς δονητή, δεν θα χαίρεσαι το σεξ
Υπάρχουν άνθρωποι που πιστεύουν ότι αν μια γυναίκα αυνανίζεται τακτικά με τον δονητή της, σύντομα θα δει την σεξουαλική της ζωή να χειροτερεύει, επειδή θα συνηθίσει και δεν θα μπορεί να φτάσει σε οργασμό με οποιονδήποτε άλλο τρόπο. Κι αυτό είναι τεράστιο ψέμα.

Δεν μπορείς να αυνανιστείς όταν έχεις περίοδο
Το μόνο που δεν μπορείς να κάνεις ενώ αυνανίζεσαι κανονικότατα όσο διαρκεί η περίοδός σου είναι να κρατήσεις τα σεντόνια σου καθαρά—γι’ αυτό και μπορείς να το κάνεις στο ντους. Πόσο μάλλον, ο αυνανισμός κατά την διάρκεια της περιόδου μπορεί να σε ανακουφίσει και από τις κράμπες.

Να το κάνεις, αλλά να μην το λες
Σίγουρα τα ίδια άτομα που το θεωρούν ταμπού έχουν διαδώσει αυτόν τον “άγραφο κανόνα”, ότι αυτές δεν είναι πληροφορίες που μοιράζονται μεταξύ τους τα ζευγάρια. Επειδή υποθέτουμε ότι ζούμε ακόμα σε έναν κόσμο που οι ερωτικοί μας σύντροφοι θα το πάρουν ως προσωπική προσβολή αν περάσουμε λίγη ώρα με τον εαυτό μας.

Έχεις πρόβλημα αν δεν το κάνεις
Ας το πάρουμε και λίγο ανάποδα, επειδή τίποτα δεν βγάζει νόημα. Για όλους τους μύθους που υπάρχουν με μοναδικό σκοπό να ντροπιάζουν τους ανθρώπους (και ειδικά τις γυναίκες) που αυνανίζονται, ακόμα και τα άτομα που δεν έχουν το κίνητρο να το κάνουν αντιμετωπίζονται ως φρικιά.

Οι γυναίκες δεν αυνανίζονται
Επίσης, όλες οι γυναίκες είναι φτιαγμένες για να κάνουν παιδιά και να τα φροντίζουν στο σπίτι. Επίσης, η παρθενιά δεν είναι απλά ένα κοινωνικό κατασκεύασμα. Και επίσης αν μια γυναίκα κάνει σεξ με πάααρα πολλούς άντρες, θα ξεχειλώσει. Ευτυχισμένο το 1950!

Οι άνθρωποι που έχουν σχέση δεν χρειάζονται τον αυνανισμό
Lol, εντάξει.

σχετικά άρθρα

SPONSORED LINKS

"Καμιά εξαιρετική δουλειά δεν μπορεί να γίνει χωρίς συγκέντρωση και αυτοθυσία και μόχθο και αμφιβολία."

Μαξ Μπίρμπομ

  • 1812 - Ο Ναπολέων και οι Γάλλοι εισβάλλουν στην Ρωσική Αυτοκρατορία.
    1821 - Ιδρύεται με απόφαση των Προκρίτων Ύδρας η πρώτη Αστυνομία στην Ελλάδα.
    1894 - Η ΔΟΕ αποφασίζει τη διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων κάθε 4 χρόνια.
    1913 - Η Ελλάδα και η Σερβία διαλύουν τη συμμαχία τους με τη Βουλγαρία, λόγω αμφισβήτησης των συνόρων στην περιοχή της Μακεδονίας και της Θράκης.
    1947 - Ένας Αμερικανός πιλότος αναφέρει ότι, είδε άγνωστα αντικείμενα να πετούν στον ουρανό, κοντά στο βουνό Ρέινιερ κοντά στην Ουάσιγκτον, τα οποία περιγράφει ως "ιπτάμενους δίσκους".

© 2002-2018 MEDIA2DAY