Νέα έρευνα δείχνει ποιο σημείο του γυναικείου σώματος λατρεύουν οι άντρες

Ποιο σημείο του γυναικείου σώματος λατρεύει περισσότερο ο αντρικός πληθυσμός; Μια νέα έρευνα έχει την απάντηση…
Νέα έρευνα δείχνει ποιο σημείο του γυναικείου σώματος λατρεύουν οι άντρες
Όλοι οι άντρες έχουν τις προτιμήσεις τους σε ό,τι αφορά το γυναικείο σώμα. Άλλοι λατρεύουν τα γαλάζια μάτια. Κάποιοι άλλοι το μεγάλο στήθος. Μια νέα μελέτη όμως, στην Αμερική, προσπάθησε να καταλήξει: Ποιο είναι το αγαπημένο σημείο του γυναικείου σώματος για τους άντρες;

Οι ετεροφυλόφιλοι άντρες, λοιπόν, δήλωσαν κατά 48% ότι προτιμούν τα σώματα με καμπύλες. Το 24,1% δήλωσε πως προτιμά το “μέτριο” σώμα, ενώ το 22,4% δήλωσε πως προτιμά τις πολύ αδύνατες γυναίκες. Μόλις το 3,8% έδειξε προτίμηση στις γυμνασμένες γυναίκες.

Στην έρευνα, βέβαια, δεν συμμετείχαν μόνο ετεροφυλόφιλοι άντρες. Η πλειοψηφία των ετεροφυλόφιλων γυναικών (41,7%) δήλωσε πως προτιμά τον μέτριο σωματότυπο, ενώ το 35,9% των γκέι γυναικών προτιμούσε επίσης γυναίκες με μέτριο σωματότυπο. Οι γκέι άντρες, από την άλλη, δήλωσαν κατά 36,1% ότι προτιμούν τους μυώδεις άντρες.

Ποιο είναι όμως το αγαπημένο σημείο του γυναικείου σώματος για τους άντρες; Οι συμμετέχοντες που… ψήφισαν καμπύλες προτίμησαν το στήθος. Οι άντρες που προτιμούν τις αδύνατες γυναίκες είχαν μεγαλύτερη κατά μισή ποσοστιαία μονάδα στα οπίσθια… που πάνω-κάτω σημαίνει ότι το στήθος νικάει.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v