Οι πιο αστείες (και άβολες) στιγμές πάνω στο σεξ

Επειδή το σεξ δεν είναι πάντα τόσο… σεξουαλικό. Μερικές φορές είναι και γελοίο.
Οι πιο αστείες (και άβολες) στιγμές πάνω στο σεξ
του Θοδωρή Διάκου

Όλοι οι άνθρωποι που έχουν κάνει σεξ γνωρίζουν πολύ καλά ότι η πραγματικότητα απέχει πάρα πολύ από οτιδήποτε μπορεί να φανταστείς, να δεις στον κινηματογράφο ή ακόμα και στην πορνογραφία. Τα πράγματα δεν βρίσκονται στην σωστή τους θέση πάντα με ευκολία. Και όταν λέμε “πράγματα”, εννοούμε το πέος. Ήταν ένας ευφημισμός για το πέος.

Αλλά αυτό δεν είναι κακό! Επειδή όσο άβολο μπορεί να γίνει το αληθινό, άσχημο σεξ που κάνουμε εμείς οι κοινοί θνητοί, άλλο τόσο μπορεί να γίνει ξεκαρδιστικό. Και αυτά είναι τα πράγματα που λίγο-πολύ έχουν συμβεί σε όλους μας.

*Όταν προσπαθείς να βγάλεις το παντελόνι σου, και δεν μπορείς να το βγάλεις και μπουρδουκλώνεσαι. Λόγος #1 που δεν φοράμε ποτέ παντελόνι-σωλήνα σε ραντεβού.

*Πώς ακριβώς βγαίνει το σουτιέν; Εσύ δεν μπορείς να το βγάλεις. Μετά δεν μπορεί να το βγάλει ούτε εκείνη. Αυτό το σουτιέν είναι ο διάβολος και… ναι, ξέχνα το, μπορείτε να κάνετε σεξ με το σουτιέν στη θέση του.

*ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΣΕΝΤΟΝΙΑ; ΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΗΤΑΝ ΣΤΡΩΜΕΝΟ ΔΥΟ ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ!

*Όταν κάνεις στοματικό και πρέπει να σταματήσεις, επειδή σου έχει κολλήσει μια τρίχα στο δόντι.

*Όταν δεν μπορείς να ανοίξεις το προφυλακτικό, επειδή τα χέρια σου γλιστράνε, και αναγκάζεσαι να παρακούσεις τους κανόνες που έμαθες από μικρός και να το ανοίξεις με τα δόντια.

*Όταν πας να μιλήσεις βρώμικα, και καταλήγεις να λες κάτι τόσο κακό, που σπάνε όλα τα τζάμια του σπιτιού σου, μπουκάρουν μέσα τριάντα φεμινιστές και σε σκοτώνουν. Με το δίκιο τους.

*Όταν μπαίνει μέσα ο συγκάτοικός σου ενώ εσύ το ζεις Μαράια Κάρεϊ σε χριστουγεννιάτικη συναυλία. Σε αντίθεση με όλα όσα μας έμαθε το πορνό, αυτό δεν είναι πρόσκληση για τρίο.

*Όταν κάποιος αερίζεται.

*Όταν τα πράγματα αρχίζουν να γίνονται  ~έ ν τ ο ν α~  και το κεφάλι σου κοπανιέται στον τοίχο. Αυτό ίσως δεν είναι τόσο αστείο αν καταλήξεις με διάσειση.

*Όταν το σκυλί σου έχει κάτσει και σας κοιτάει.

*Όταν έχεις δύο σκυλιά και έχουν κάτσει και σας κοιτάζουν…

*…και μετά αυτά τα δύο σκυλιά αρχίζουν επίσης να κάνουν σεξ, επειδή το σπίτι σου έχει επίσημα μεταμορφωθεί στο πλατό του Καλιγούλα.


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v