Τι σκέφτονται οι γυναίκες πάνω στο σεξ;

Ποιες είναι οι πιο κρυφές σκέψεις των γυναικών πάνω στο σεξ; Έξι αναγνώστριες του in2life μας ανοίγουν τα χαρτιά τους…
Τι σκέφτονται οι γυναίκες πάνω στο σεξ;
Αν είσαι άντρας και αναρωτήθηκες ποτέ τι σκέψεις περνούν απ’ το κεφάλι μιας γυναίκας όταν κάνει σεξ, έκανες κλικ στο κατάλληλο κείμενο. Αν, πάλι, είσαι γυναίκα, οι απαντήσεις που έδωσαν στην ερώτηση αυτή οι αναγνώστριες του in2life ίσως να σε κάνουν να ταυτιστείς. Βάζουμε λοιπόν το μάτι μας στην κλειδαρότρυπα του μυαλού, και ξεκινάμε…

«Τι ήχος είναι αυτός; Μήπως ξύπνησαν οι μικρές;»
Έλενα, 33

«Καιρό είχα να το νιώσω.»
«Όσα χρόνια κι αν περάσουν, σαν να ‘ναι η πρώτη φορά.»
«Χριστέ μου, πάλι τόσο κράτησε;» ή εναλλακτικά, «Ξέχασα τον φούρνο; Τέλειωνε κι εσύ, μωρέ μ**άκα!»
Άννα, 47

Γενικά όταν το σεξ είναι καλό, αποτελεσματικό και ο άλλος βρίσκεται -ας πούμε- σε ετοιμότητα, εγρήγορση και διαθέτει την απαραίτητη γενναιοδωρία, δεν υπάρχουν και πολλά περιθώρια για σκέψεις. Αυτό που μπορεί να μη γλιτώσω να σκεφτώ είναι το «πώς να φαίνομαι τώρα που είμαι από πάνω; μήπως δείχνω λίγο αγελάδα;» Τώρα, αν η φάση είναι ψιλοβαρετή μπορεί να γίνει πάρτι στο κεφάλι σου. Ενδεικτικά:

-Όχι. Δεν μου λέει τίποτα. Τι να κάνω; Να αλλάξουμε στάση; Να επιταχύνω; Να του το πω; Να αρχίσω τα "αχ";

-Γαμώτο, έτσι δεν θα τελειώσω ποτέ.

-Κατουριέμαι. Είναι καφρίλα να σηκωθώ να πάω στο μπάνιο;

Από την άλλη, όταν υπάρχει συνεννόηση και πάθος και τρυφερότητα κι απ' όλα τα καλά, μπορεί να περάσεις ένα δεκάλεπτο που να σκέφτεσαι, πλημμυρισμένη από αγάπη, πόσο τον αγαπάς, πόσο θεός είναι, πόσο ποτέ δεν έχεις ξανανιώσει έτσι (κι ας έχεις ξανανιώσει έτσι δεκάδες φορές) και τι ονόματα θα έχουν τα 46 παιδιά σας.
Κατερίνα, 25

Ρομαντικές αηδίες επηρεασμένες από τις κοριτσίστικες ταινίες με τις οποίες μας ποτίσαν το κεφάλι από τότε που ήμασταν 12 (που ντρέπομαι να γράψω) σε ρεμίξ με σκηνές από s&m τσόντες (που ντρέπομαι ακόμα περισσότερο να γράψω). Ο Φρόιντ θα είχε πολλά να πει για την αντιφατικότητα της περίπτωσής μου.
Μαργαρίτα, 34

«Θέλω να με χτυπήσει. Να του πω να με χτυπήσει; Σιγά μη με χτυπήσει. Γιατί κάνει αυτή τη γκριμάτσα; Θα προσπαθήσω να μη γελάσω. Αν γελάσω, λες να με χτυπήσει λίγο;»
Δανάη, 26

Σκέφτομαι την επόμενη στάση. Βέβαια, είναι και ανάλογα με τον σύντροφο. Υπάρχουν άλλοι που σε κάνουν να σκεφτείς αν άπλωσες τα ρούχα, και άλλοι να σκεφτείς ότι όντως υπάρχει θεός. Ειδικά αν σε εμπνέει ο άλλος, σκέφτεσαι τι καινούριο μπορείς να κάνεις. Αν είναι κακός ο σύντροφος, μάλλον σκεφτόμαστε τον νόμο του Μέρφι.»
Σάντρα, 24

Επιμέλεια: Θοδωρής Διάκος

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v