Τι πρέπει να κάνεις πριν το one-night stand

Βγαίνεις με σκοπό να κάνεις σεξ. Ξέρεις με σιγουριά ότι θα κάνεις σεξ. Ή έστω ελπίζεις. Σε κάθε περίπτωση, πρέπει να κάνεις τα παρακάτω.
Τι πρέπει να κάνεις πριν το one-night stand
Ναι, το one-night stand (επειδή η ελληνική λέξη ξεπέτα ακούγεται κάπως βρώμικη) δεν είναι στην κορυφή των πραγμάτων που προγραμματίζεις, ή για τα οποία μπορείς να προετοιμαστείς. Το ξέρουμε. Από την άλλη πλευρά, μερικές φορές τα πράγματα είναι πιο ξεκάθαρα. Συγκεκριμένα, έχεις κανονίσει να βγεις με ένα άτομο που μιλάτε εδώ και λίγο καιρό, και πιστεύεις ότι απόψε θα είναι η μαγική βραδιά.

Εναλλακτικά, έχεις ανάγκη να κάνεις σεξ, οπότε βγαίνεις έξω και είσαι πρόθυμος να πας στο σπίτι με το πρώτο άτομο που θα σου δείξει ενδιαφέρον. Δεν σε κρίνουμε. Όλοι το ΄χουμε περάσει. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχεις λίγη δουλίτσα να κάνεις από πριν.

1. Καθάρισε
Το σπίτι, το μπάνιο και κυρίως το δωμάτιό σου. Βάλε μια σκούπα. Μάζεψε τις πεταμένες κάλτσες. Πλύνε εκείνα τα πιάτα που δεν θυμάσαι καν πόσο καιρό υπάρχουν στον νεροχύτη. Φρόντισε ο χώρος στον οποίο ελπίζεις να κάνεις σεξ να μην θυμίζει αχυρώνα.

2. Καθαρίσου
Κάνε ένα μπάνιο. Καθάρισε το σώμα σου και φόρεσε αποσμητικό. Πλύνε τα δόντια σου. Μην το παρακάνεις με το στοματικό διάλυμα, αν πας να φιλήσεις και μυρίζεις μέντα, αυτό θα είναι περίεργο. Αν είσαι ήδη στο σπίτι και – με κάποιον θαυματουργό τρόπο – το σεξ απέχει πέντε λεπτά, πλύσου με κρύο νερό. Ή, ξέρεις, τουλάχιστον τις ευαίσθητες περιοχές. Και, μιλώντας για αυτές…

3. Ξυρίσου
Εντάξει, μπορεί να μην σου αρέσει το ξύρισμα. Μπορεί να μην σου αρέσει αισθητικά ή να μην θες να μπλέκεσαι με τρίχες που γυρνάνε προς τα μέσα. Μπορείς να κουρευτείς λίγο, τουλάχιστον. Σε γενικές γραμμές, είμαστε υπέρμαχοι του να κάνει ο καθένας ό,τι θέλει με το σώμα του, αλλά αν είναι η πρώτη φορά που θα κάνεις σεξ με αυτό το άτομο, δεν θες να σου κάνει στοματικό και να σταματάει κάθε δέκα δευτερόλεπτα για να βγάζει τρίχες απ’ τα δόντια του.

4. Πάρε προφυλακτικά!
Δεν θα το αναλύσουμε αυτό. Αν δεν έχεις πάρει προφυλακτικά, τρέξε πάρε τώρα. Αν δεν έχεις προφυλακτικά και περιμένεις από το άλλο άτομο να έχει, δεν σου αξίζει να κάνεις σεξ.

5. Βάλε κάτι στο ψυγείο
Ναι, ακόμα κι αν δεν κοιμηθείτε μαζί, το λιγότερο που μπορείς να κάνεις είναι να βάλεις ένα μπουκάλι νερό κι έναν χυμό στο ψυγείο. Ή καμιά σοκολάτα. Θα έχετε κάνει σεξ, θα είστε και οι δύο κομμάτια. Αξίζετε να βάλετε κάτι στο στομάχι σας προτού οι δρόμοι σας χωρίσουν.

6. Πρόσεχε με το αλκοόλ
Αν ξέρεις ότι θα βγεις και θα καταλήξεις να κάνεις σεξ, τότε μην αφήσεις τον εαυτό σου να γίνει τύφλα.
*Αν είσαι άντρας, ξέρεις τι κάνει το αλκοόλ στο πουλί σου
*89% των φορών που θα κάνεις μεθυσμένο σεξ, θα είναι κακό
*Υπάρχει κάτι που λέγεται συναίνεση, και τα μεθυσμένα άτομα δεν μπορούν να την δώσουν.

7. Μίλα ξεκάθαρα
Ναι, εσύ ξέρεις ότι θέλεις να κάνεις ξεπέτ—εχμ, one-night stand. Το άλλο άτομο το ξέρει; Και, ναι, το να πεις προτού πέσετε στο κρεβάτι ότι αυτό που θα συμβεί δεν είναι η αρχή μιας μαγικής ιστορίας, αλλά ένας τρόπος για εσένα να εκτονώσεις το στρες σου και να έχεις έναν οργασμό που δεν προκάλεσες ο ίδιος στον εαυτό σου, δεν είναι και το λιγότερο άβολο πράγμα στον κόσμο. Αλλά προσπάθησε τουλάχιστον να μην φέρεσαι σαν να βρήκες τον έρωτα της ζωής σου, αν αυτό δεν είναι κάτι που σε ενδιαφέρει.

Θοδωρής Διάκος

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v