Τέλειες στάσεις για σεξ για… τεμπέληδες

Επειδή υπάρχουν κι εκείνες οι μέρες που βαριέσαι να κουνηθείς, αλλά δεν θες να πεις όχι στο σεξ… αυτές είναι οι πιο άνετες στάσεις.
Τέλειες στάσεις για σεξ για… τεμπέληδες
Όσο ωραίο κι αν είναι το σεξ, πρέπει να παραδεχτούμε ότι είναι κουραστικό. Και επειδή υπάρχουν κι εκείνες οι μέρες που απλά νιώθεις ότι δεν μπορείς να κάνεις και πολλά (εναλλακτικά, αν είσαι πολύ τεμπέλης), ίσως οι παρακάτω στάσεις είναι ό,τι χρειαζόσουν.

Επειδή, προφανώς, και οι τεμπέληδες κουρασμένοι άνθρωποι αξίζουν σεξ!

Ιεραποστολικό
Κλασικό, άνετο, δοκιμασμένο και επιτρέπει βαθύτερη διείσδυση. Αν είσαι γυναίκα, πρακτικά αυτό που έχεις να κάνεις είναι να ξαπλώσεις—και το ξέρουμε πως αυτό δεν ακούγεται και τόσο φεμινιστικό, αλλά το να παραδέχεσαι ότι μερικές μέρες θέλεις απλά να ξαπλώσεις *είναι* φεμινιστικό. Έξτρα πόντοι άνεσης αν τυλίξεις τα πόδια σου γύρω από την μέση του για να τον κρατάς σταθερό.

Το κουτάλι
Είναι τέλειο. Από την μία, αγκαλιάζεστε και έρχεστε πιο κοντά από ποτέ. Από την άλλη, είναι μια σούπερ εύκολη στάση για σεξ—το μόνο που ίσως χρειαστεί να κάνετε είναι να βρείτε μια θέση που να βολεύει τα πόδια και των δυο σας.

Σεξ στην μπανιέρα
Εδώ τα πράγματα μπορεί να στραβώσουν, οπότε χρειάζεται προσοχή για να το απολαύσετε όπως πρέπει. Μιλάμε για σεξ ενώ κάνετε μπάνιο, όχι ντους. Έπειτα, καθώς όλοι ξέρουμε πως στην λίστα με όλες τις πιθανές λιπαντικές ουσίες, το νερό βρίσκεται μαζί με την άμμο κάπου στο τέλος, ίσως η διασκέδασή σας να μην περιλαμβάνει διείσδυση. Μπορείτε, όμως, να κάνετε σχεδόν τα πάντα, και με λίγη σωστή τοποθέτηση, να μην βγείτε απ’ την μπανιέρα με όλους τους μύες σας πιασμένους.

Κυριολεκτικά ξάπλωσε μπρούμητα
Αν είσαι γυναίκα και θέλεις να απολαύσεις το πιο τεμπέλικα τέλειο σεξ της ζωής σου, κάνε το εξής: Ξάπλωσε μπρούμητα στο κρεβάτι, με τα πόδια σου να εξέχουν. Ο σύντροφός σου έρχεται όρθιος από πίσω, και εσύ τον αφήνεις να αναλάβει δράση.

Δωσ’ μου ένα χεράκι
Το σεξ δεν χρειάζεται διείσδυση για να είναι σεξ. Και μερικές φορές, ο αμοιβαίος αυνανισμός μπορεί να είναι η καλύτερή σας επιλογή. Εναλλακτικά, μπορείτε να παρατηρήσετε ο ένας τον άλλον ενώ αυνανίζεστε—θα έχετε σίγουρα πολλά να μάθετε από αυτή την εμπειρία.


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v