ΣΧΕΣΕΙΣSEX

Τα “προβλήματα” στο σεξ που είναι φυσιολογικά

Τα πιο κοινά “προβλήματα” στο σεξ που συμβαίνουν σε όλους. Και όταν κάτι συμβαίνει σε όλους, μάλλον δεν είναι πρόβλημα.

Τα “προβλήματα” στο σεξ που είναι φυσιολογικά

Κάποιες φορές το σεξ είναι υπέροχο. Κάποιες άλλες, όχι και τόσο. Και είμαστε – όσο μπορούμε, τουλάχιστον – συνηθισμένοι στις άβολες στιγμές. Υπάρχουν όμως κι εκείνες οι στιγμές που, για κάποιο λόγο, εξακολουθούμε να πιστεύουμε ότι είναι τραγικές, ενώ στην πραγματικότητα μπορεί να συμβούν σε όλους. Αν, λοιπόν, κάποιο από τα παρακάτω σου συμβεί ενώ κάνεις σεξ… χαλάρωσε. Δεν τρέχει τίποτα.

Μπροστινά… αέρια
Ναι, μιλάμε για εκείνο τον χαρακτηριστικό ήχο που μπορεί ή μπορεί να μην βγει, και κάθε φορά αντιμετωπίζεται με λίγα δευτερόλεπτα άβολης ακινησίας. Ας θυμηθούμε όλοι ότι είναι αέρας ο οποίος βγαίνει λόγω της επανειλημμένης διείσδυσης. Δεν είναι το άλλο είδος αέρα που μπορούμε να βγάλουμε, δεν μυρίζει, και το παθαίνουν όλοι.

Οι ουρολοιμώξεις
Υπάρχουν γυναίκες που τις αντιμετωπίζουν σαν να είναι το τέλος του κόσμου. Δεν είναι. Μπορεί να συμβεί στον καθένα, και μπορεί να προληφθεί με το να πηγαίνεις στην τουαλέτα μετά το σεξ. Είναι τόσο απλό.

Η στυτική δυσλειτουργία
“Ήταν όρθιο και έπεσε: Φταίω εγώ;” αναρωτιούνται καθημερινά χιλιάδες γυναίκες. Και, τις περισσότερες φορές, η απάντηση είναι όχι. Δεν φταις εσύ, και μπορεί να συμβεί σε όλους, για πολλούς διαφορετικούς λόγους—από το στρες, μέχρι το πόσο τακτικά γυμνάζεται, μέχρι και το τι φάρμακα παίρνει. Ο μόνος λόγος που η στυτική δυσλειτουργία εξακολουθεί να είναι θέμα κάπως ταμπού είναι επειδή οι άντρες εξακολουθούν να αρνούνται να το συζητήσουν.

Πονάει
Ο πόνος στο σεξ είναι αρκετά συνηθισμένος, για να είμαστε ειλικρινείς. Τουλάχιστον ως ένα σημείο. Σε κάθε περίπτωση, όμως, σημαίνει κάτι – στην καλύτερη περίπτωση, ότι δεν είσαι ακόμα αρκετά ερεθισμένη, οπότε ζήτησέ του να συνεχίσετε για λίγο ακόμα την… προθέρμανση.

Πού είναι ο οργασμός μου;
Άλλος ένας μύθος για τον οποίο κατηγορούμε το Χόλιγουντ: δεν τελειώνουν όλοι κάθε φορά. Αν δυσκολεύεσαι να φτάσεις σε οργασμό, το πιο πιθανό είναι να μην έχεις κανένα απολύτως πρόβλημα—ειδικά αν είσαι γυναίκα και δυσκολεύεσαι να τελειώσεις μέσω της διείσδυσης. Πειραματιστείτε με διαφορετικές στάσεις, και θα βρείτε σύντομα κάτι που σας βολεύει και τους δύο. Το ίδιο μπορεί να συμβαίνει αν ο σύντροφός σου αργεί πολύ να τελειώσει. Ο καθένας έχει τους ρυθμούς του και όλα έχουν να κάνουν με την επικοινωνία και την θέληση να περάσετε και οι δύο καλά.

Θοδωρής Διάκος

σχετικά άρθρα

SPONSORED LINKS

"Κάθε επανάσταση εξατμίζεται και αφήνει ένα κατακάθι γραφειοκρατίας.
 
"

Φραντς Καφκα

  • 1897 - Μετά τον Ελληνοτουρκικό Πόλεμο του 1897 υπογράφεται η συνθήκη ειρήνης μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας στην Κωνσταντινούπολη, με την οποία τροποποιούνται τα ελληνοτουρκικά σύνορα σε βάρος της Ελλάδας και επιβάλλεται στην Ελλάδα ο Διεθνής Οικονομικός Έλεγχος και η υποχρέωση να καταβάλλει στην Τουρκία 4.000.000 τουρκικές λίρες, ως πολεμική αποζημίωση.
    1916 - Το πλωτό νοσοκομείο Βρετανικός και αδελφό πλοίο του Τιτανικού βυθίζεται ανάμεσα στο ακρωτήριο του Σουνίου και του νησιού Κέα.
    1940 - Ο Ελληνικός Στρατός, μετά από επιθετικές επιχειρήσεις από τις 14-11-40, απελευθερώνει το Λεσκοβίκι και την Κορυτσά και καταλαμβάνει τους ορεινούς όγκους Μόροβα και Ιβάν.

© 2002-2017 MEDIA2DAY