Τα πράγματα που θα τον τρελάνουν στο κρεβάτι

Αν θες να τον κάνεις να παραμιλά κάθε φορά που κάνετε σεξ, δοκίμασε κάτι από τα παρακάτω και θα μας ευχαριστείς!
Τα πράγματα που θα τον τρελάνουν στο κρεβάτι
Θα υποθέσουμε ότι, για να διαβάζεις αυτό το κείμενο, θες να δοκιμάσεις κάτι διαφορετικό στο κρεβάτι με τον σύντροφό σου. Θέλεις να βάλεις λίγη παραπάνω περιπέτεια στην κρεβατοκάμαρα, αλλά δεν θες να ξεπατικώσεις εκείνες τις περίεργες στάσεις που κάνουν στα πορνό.

Μην ανησυχείς… Σε έχουμε καλύψει με τις παρακάτω συμβουλές. Την επόμενη φορά που θα κάνετε σεξ, δοκίμασε κάτι από αυτά, και δεν θα το μετανιώσεις.

Παράδωσέ του τον έλεγχο
Ξέρουμε πόσο σέξι είναι και για ‘σένα (αλλά και για εκείνον) να αναλαμβάνεις τα ηνία, αλλά γιατί να μην δοκιμάσεις να αφήσεις όλο τον έλεγχο πάνω του; Πόσο μάλλον, αν γυρίσεις και του ζητήσεις να κάνει ό,τι θέλει, θα το δει σαν πρόκληση και δεν πρόκειται να σταματήσει μέχρι να έχεις ικανοποιηθεί… ξανά και ξανά.

Προκαταρκτικά όλη μέρα
Θα μας πεις ότι τα προκαταρκτικά δεν είναι κάτι απροσδόκητο. Κι εμείς θα σου πούμε ότι μπορείς να ανοίξεις κάπως τον ορισμό της λέξης προκαταρκτικά και να φροντίσεις από την στιγμή που θα ξυπνήσει μέχρι να βρεθείτε το βράδυ να μην μπορεί να σταματήσει να σε σκέφτεται. Μερικά πονηρά μηνύματα, κάποια φωτογραφία, και τον έχεις ήδη ανάψει. Και όταν όντως βρεθείτε, προσπάθησε να τα τραβήξεις όσο δεν πάει, φτάνοντάς τον ένα σημείο πριν την έκρηξη.

Μίλα του (πολύ) βρώμικα
Είναι αστείο το πώς οι άνθρωποι που δεν θα περίμενες ποτέ να μιλήσουν βρώμικα πάνω στο σεξ ξέρουν να το κάνουν καλύτερα. Κι αυτό συμβαίνει επειδή γνωρίζουν ότι εκείνη τη στιγμή, τίποτα άλλο δεν μετράει εκτός απ’ την ηδονή και των δύο συντρόφων. Συνεπώς, άσε το μυαλό σου ελεύθερο και μίλησέ του όσο πιο πρόστυχα μπορείς, λέγοντάς του τι θέλεις να σου κάνει, και πόσο λατρεύεις το σώμα του πάνω στο δικό σου.

Άγγιξε τον εαυτό σου
Την στιγμή που τον βλέπεις ότι είναι έτοιμος να εκραγεί, σταμάτα και ξεκίνα να αυνανίζεσαι. Άφησέ τον να σε παρακολουθήσει ενώ ικανοποιείς τον εαυτό σου. Αυτό θα κάνει το να τελειώσετε μαζί πολύ πιο εύκολο, και θα τον ανάψει ακόμα περισσότερο από πριν. Και, αν είναι καλός μαθητής, ίσως να κοπιάρει και μερικά από τα κόλπα που ξέρεις μονάχα εσύ και να τα εφαρμόσει πάνω σου. Και όλοι βγαίνουν κερδισμένοι.

Έκπληξη!
Μερικές φορές η απλότητα είναι το καλύτερο πράγμα. Οπότε, την στιγμή που δεν θα το περιμένει, άρπαξέ τον από το χέρι, τράβα τον στο κρεβάτι και κάντε απλό, λιτό, απέριττο και ωμό σεξ.

Δείτε μαζί πορνό
Το ξέρουμε ότι ο σύντροφός σου βλέπει πορνό, και το ξέρουμε ότι κι εσύ βλέπεις πορνό. Το ερώτημά μας είναι γιατί να βλέπετε πορνό μόνο στα κρυφά. Διαλέξτε τις αγαπημένες σας σκηνές, παρακολουθήστε τις μαζί και… εκφραστείτε ελεύθερα!


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v