3 στάσεις για καλύτερους οργασμούς

Υπάρχουν, άραγε, στάσεις που κάνουν τον οργασμό της γυναίκας πιο εύκολο; Ας μάθουμε από την πιο αξιόπιστη πηγή…
3 στάσεις για καλύτερους οργασμούς
Πραγματοποιήθηκε έρευνα, στην οποία συμμετείχαν 500 γυναίκες, με θέμα τις στάσεις στο σεξ που προσφέρουν πιο εύκολα οργασμούς—αλλά και το αν οι οργασμοί αυτοί είναι πιο έντονοι. Οι ερευνητές κατέληξαν ότι υπάρχουν τρεις συγκεκριμένες (και πολύ αγαπητές) στάσεις που μπορούν να το κάνουν αυτό. Και στην κορυφή βρίσκουμε την στάση με την γυναίκα από πάνω.

Με ποσοστό 35% φαίνεται πως είναι η αγαπημένη στάση των γυναικών. Ο έλεγχος που έχουν πάνω στο πώς θα γίνει η πράξη, αλλά και η τοποθέτηση των σωμάτων βοηθάει πολύ. Η κλειτορίδα βρίσκεται σε επαφή με την κοιλιά του άντρα, επιτρέποντας στα χέρια να ασχοληθούν με άλλες περιοχές και εντείνοντας την απόλαυση ακόμα περισσότερο.

Δεύτερη σε προτίμηση βρίσκεται η στάση στα τέσσερα, με ποσοστό 25%. Πώς ακριβώς βοηθάει αυτή η στάση τον γυναικείο οργασμό; Το σχήμα του πέους, σε αυτή τη στάση, μπορεί πολύ εύκολα να ερεθίσει το σημείο G, εκτινάσσοντας την απόλαυση στα ύψη. Και, στο τέλος, βρίσκουμε την πιο κλασική, την πιο δοκιμασμένη και έμπιστη στάση απ’ όλες: την ιεραποστολική. Και μάλιστα, με ποσοστό όχι πολύ χαμηλότερο από την προηγούμενη, στο 23%. Το ιεραποστολικό θεωρείται ιδιαίτερα βολικό για τον γυναίκειο οργασμό, καθώς επιτρέπει βαθύτερη διείσδυση αλλά και μεγαλύτερο ερεθισμό της κλειτορίδας.


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v