Συμβουλές για στοματικό από μία… πορνοστάρ

Συμβουλές για το καλύτερο στοματικό της ζωής του, από την πορνοστάρ Belle Knox. Το ξέρεις πως θες να τις διαβάσεις…
Συμβουλές για στοματικό από μία… πορνοστάρ
Όσοι μύθοι κι αν υπάρχουν για το σεξ, το ότι οι περισσότεροι άντρες λατρεύουν να τους κάνουν στοματικό θα είναι πάντα μια μεγάλη αλήθεια. Κι επειδή ξέρουμε ότι θες να του προσφέρεις απόλαυση, οι παρακάτω συμβουλές της βραβευμένης πορνοστάρ Belle Knox ίσως να σε ενδιαφέρουν…

1. Γλώσσα
Μην ξεχνάτε την γλώσσα σας ενώ είστε εκεί κάτω. Γλύψτε το κεφάλι και από την κορυφή ως την βάση. Μην φοβηθείτε, επίσης, να φτύσετε πάνω στο πέος του, ή να τυλίξετε την γλώσσα σας γύρω από το πέος του και να ανεβοκατεβαίνετε. Χρησιμοποιήστε την φαντασία σας και μην ξεχνάτε πως η γλώσσα σας είναι το κερασάκι στην τούρτα.

2. Βαθύ λαρύγγι—ή κάτι παρεμφερές
Αν δεν μπορείτε να πάρετε ολόκληρο το πέος του στο στόμα σας, δοκιμάστε το εξής: ξεκινήστε από την κορυφή, τρίβοντας το πέος του στην κορυφή του στόματός σας, και συνεχίστε αργά, χρησιμοποιώντας πολύ σάλιο. Θα σας βοηθήσει να ανοίξετε τον λαιμό σας. Είναι σημαντικό να έχετε καλή τοποθέτηση, με τον λαιμό σας να είναι όσο πιο κάθετα γίνεται στο πέος του. Σύντομα θα μπορείτε να κάνετε το κλασικό κόλπο που όλες οι πορνοστάρ κάνουν με ευκολία.

3. Χέρια
Δοκιμάστε αυτό: Βάλτε το κεφάλι του πέους στο στόμα σας, παίζοντας με την γλώσσα σας στην ευαίσθητη περιοχή, και με το χέρι σας παίξτε με το πέος του, προσφέροντάς του διπλή απόλαυση.

4. Σφιχτά
Πάρτε το πέος του όσο πιο βαθιά μπορείτε μέσα στο στόμα σας, χωρίς να ρουφάτε ακόμα, και μετά ξεκινήστε. Αυτή η κίνηση θα κάνει τον λαιμό σας να σφίξει και θα του προσφέρει την καλύτερη αίσθηση—και θα τον κάνει να νιώσει πως το πέος του είναι τεράστιο, ανεβάζοντάς του (και) την αυτοπεποίθηση.

5. Παίξτε με τα μάτια
Είναι πολύ σέξι να σηκώνετε το βλέμμα σας πού και πού, και να τον κοιτάζετε στα μάτια, ενώ έχετε το πέος του στο στόμα σας. Του δίνετε να καταλάβει πόσο ευχαριστιέστε να τον ικανοποιείτε, αλλά και ότι (κατά βάθος) έχετε τον απόλυτο έλεγχο της κατάστασης.

6. Μιλήστε βρώμικα
Πείτε πράγματα που ξέρετε ότι τον ανάβουν, ή για όλα αυτά που ανάβουν εσάς. Πείτε του τι θέλετε να σας κάνει μετά, ή τι σκοπεύετε να του κάνετε όσο βρίσκεστε εκεί κάτω, για να τον τρελάνετε με προσμονή.

7. Δείξτε πόσο σας αρέσει
Τι είναι αυτό που μπορεί να κάνει το στοματικό ακόμα καλύτερο; Ο ενθουσιασμός. Δείξτε του πόσο σας τρελαίνει να τον βλέπετε να λιώνει για εσάς, και προσφέρετέ του τον καλύτερο οργασμό της ζωής του. Όλα είναι στο χέρι… εννοούμε στο στόμα σας!

Πηγή: ThoughtCatalog

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v