Εγκυμοσύνη από πρωκτικό σεξ; Κι όμως, συνέβη!

Μια γυναίκα έμεινε έγκυος κάνοντας πρωκτικό σεξ και εμείς αναρωτιόμαστε πώς συνέβη αυτό. Επειδή όντως συνέβη.
Εγκυμοσύνη από πρωκτικό σεξ; Κι όμως, συνέβη!
Όλοι ξέρουμε πως η “πίσω πόρτα” σίγουρα δεν περιλαμβάνει τον κίνδυνο εγκυμοσύνης. Είναι ένα γεγονός τόσο σίγουρο, όπως ότι ο ουρανός είναι γαλάζιος και το χορτάρι πράσινο. Κι όμως, μια γυναίκα έμεινε έγκυος κάνοντας πρωκτικό σεξ, και τίποτα πια δεν θα είναι το ίδιο.

Υπολογίζεται πως μπορεί να συμβεί σε 1 στις 50.000 γυναίκες, και οφείλεται σε μία πάρα πολύ σπάνια πάθηση που ονομάζεται δυσπλασία επιχρισμάτων. Ο Dr. Brian Steixner, ο γιατρός που έφερε στο φως την ιστορία αυτής της γυναίκας, δήλωσε πως είχε αντιμετωπίσει άλλη μία περίπτωση της πάθησης όταν ήταν φοιτητής Ιατρικής, και αυτό που συμβαίνει είναι ότι η ουρήθρα, ο κόλπος και ο πρωκτός είναι πρακτικά ενωμένα. Στις περισσότερες περιπτώσεις, αυτό διορθώνεται με μια επέμβαση – την οποία η συγκεκριμένη γυναίκα είχε κάνει – αλλά λόγω ενός ιατρικού λάθους, δημιουργήθηκε μια μικρή τρύπα που συνδέει την μήτρα με τον πρωκτό της, δημιουργώντας επιπλοκές. Και, ναι, αυτό σημαίνει πως κατά την διάρκεια της περιόδου, το αίμα εξερχόταν από την λάθος έξοδο.

Η γυναίκα δεν μπορούσε να κάνει σεξ κολπικά, συνεπώς έκανε μόνο πρωκτικό σεξ, και με έκπληξη ανακάλυψε ότι είχε μείνει έγκυος. Προφανώς, ο τοκετός πραγματοποιήθηκε με καισαρική.


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v