Γιατί το αγόρι μου δεν κάνει σεξ μαζί μου;

Αν εδώ και λίγο καιρό δεν έχει και τόση όρεξη για σεξ… μην φρικάρεις. Υπάρχουν πολύ λογικές εξηγήσεις, και πολύ εύκολες λύσεις!
Γιατί το αγόρι μου δεν κάνει σεξ μαζί μου;
Μήπως παρατηρείς τον τελευταίο καιρό πως ο σύντροφός σου έχει χάσει την όρεξή του για σεξ; Μήπως πας να ξεκινήσεις και είναι κάπως ψυχρός; Είναι πολύ λογικό να νιώθεις πως σε απορρίπτει, αλλά δεν σημαίνει αναγκαστικά ότι έπαψε να ενδιαφέρεται. Ας δούμε τους πιο συνηθισμένους λόγους που ένας άντρας απλά χάνει την όρεξή του για σεξ.

Είχε δύσκολη μέρα
Ρώτησέ τον αν όλα πάνε καλά με την ζωή του αυτή την περίοδο, ή με την δουλειά. Μπορεί κάτι να τον στρεσάρει τόσο άσχημα, που το πρώτο πράγμα που θέλει μόλις γυρίσει σπίτι είναι να πέσει ξερός στο κρεβάτι. Μπορεί να μην έχει συνειδητοποιήσει καν ότι έχετε καιρό να κάνετε σεξ, επειδή το μυαλό του βρίσκεται συνεχώς αλλού. Αν είναι να θίξεις το ζήτημα, κάνε το διακριτικά. Ζήτησέ του, για παράδειγμα, να περάσετε μια χαλαρή βραδιά παρέα.

Χρειάζεται λίγο προσωπικό χρόνο
Μήπως τον τελευταίο καιρό – εσκεμμένα ή όχι – μονοπωλούσες την προσοχή του; Αν συνειδητοποιήσεις ότι συνέβη αυτό, μάλλον ο φίλος σου θέλει λίγο χρόνο για τον εαυτό του. Και, όχι, αυτό δεν είναι καθόλου ανησυχητικό. Θέλει να κάνει πράγματα που τον χαλαρώνουν, να βρεθεί με κάποιον φίλο του, και είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να κάνεις το ίδιο!

Έχεις περίοδο
Ναι, συμβαίνει. Κάποιοι άντρες απλά αρνούνται να αναγνωρίσουν “τις μέρες του μήνα” και βγαίνουν off. Αν ο φίλος σου, λοιπόν, δεν έχει και τόση όρεξη να σε βλέπει σαν σεξουαλικό ον ενώ έχεις περίοδο, είναι στο χέρι σου (αν θες) να τον πείσεις να δοκιμάσετε.

Ίσως βαριέται την ρουτίνα
Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες. Το σεξ, ειδικά αν είστε πολύ καιρό μαζί, αρχίζει να του φαίνεται (και σε ‘σένα, για να είμαστε ειλικρινείς) πως “μπαγιάτεψε” λιγάκι. Σκέψου ίσως τρόπους να του εξάψεις την φαντασία, ή κάνε του μια… πονηρή έκπληξη για να του δείξεις ότι δεν έχετε χάσει το πάθος που είχατε στην αρχή. 

Φοβάται για τις επιδόσεις του
Αυτό είναι ένα πολύ συχνό πρόβλημα, που παραβλέπουν αρκετές γυναίκες. Αν καταλάβεις ότι ο σύντροφός σου νιώθει αμήχανα ή ότι φοβάται πως δεν μπορεί να λειτουργήσει, δοκίμασε το εξής: πάρε την κατάσταση στα χέρια σου, και στα χέρια του. Δοκιμάστε να… ανάψετε ο ένας τον άλλον χρησιμοποιώντας τα χέρια σας, και να είσαι σίγουρη ότι το να σε βλέπει να ερεθίζεσαι από αυτόν μπορεί να κάνει θαύματα στην αυτοπεποίθησή του!

Νιώθει άσχημα για το σώμα του
Δεν είναι μόνο οι γυναίκες που πρέπει να ανταπεξέλθουν σε καθόλου ρεαλιστικά πρότυπα ομορφιάς. Πολλοί άντρες πέφτουν στις παγίδες των μέσων και αρχίζουν να νιώθουν ανασφαλείς για τα περιττά τους κιλά. Δύο τρόποι να του… ανεβάσεις το ηθικό υπάρχουν. Πολλά κομπλιμέντα, για αρχή. Έπειτα, πες του πως θέλεις να το κάνετε ενώ είσαι ξαπλωμένη μπρούμυτα (άρα δεν θα νιώθει ότι τα μάτια σου είναι συνεχώς πάνω στις ατέλειές του), και να τον αφήσεις να κάνει ό,τι θέλει.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v