Οι καλύτερες στάσεις για να φτάσεις σε οργασμό

Τέσσερις κλασικές και αγαπημένες στάσεις που βοηθούν τον γυναικείο οργασμό όσο καμία άλλη!
Οι καλύτερες στάσεις για να φτάσεις σε οργασμό

Δεν είναι σπάνιο να ακούμε ότι πολλές γυναίκες δυσκολεύονται να φτάσουν σε οργασμό πάνω στο σεξ. Το σώμα κάθε γυναίκας λειτουργεί διαφορετικά, αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν υπάρχουν μερικά πράγματα που μπορείτε να δοκιμάσετε… όπως οι παρακάτω πολύ συνηθισμένες στάσεις, οι οποίες όμως μπορούν να κάνουν θαύματα.

#1: Παραλλαγή του ιεραποστολικού

Ξεκινήστε στην στάση του ιεραποστολικού, με εσάς ξαπλωμένη ανάσκελα και τον σύντροφό σας από πάνω, ανάμεσα στα πόδια σας. Έπειτα, πρέπει το σώμα του να έρθει πιο πάνω, και αντί να κάνει το κλασικό “μέσα-έξω”, να συγκεντρωθεί πιο πολύ στο να τρίβεται κατά κάποιο τρόπο πάνω σας. Αυτό προκαλεί ακόμα περισσότερο ερεθισμό για την κλειτορίδα, κάτι που χρειάζονται οι περισσότερες γυναίκες για να φτάσουν σε οργασμό. Κι επίσης, είναι ωραία στάση για να έρθετε πιο κοντά.

#2: Εσείς από πάνω

Βάλτε τον σύντροφό σας να ξαπλώσει, ανεβείτε πάνω του, με τα πόδια σας στα πλευρά του. Είναι προτιμότερο να κινείστε μπρος-πίσω, παρά να προσπαθήσετε να ανεβοκατεβαίνετε. Οι κυκλικές κινήσεις είναι επίσης πολύ βολικές και απολαυστικές. Αυτή η στάση σας βοηθάει αρκετά, καθώς έχετε τον απόλυτο έλεγχο του ρυθμού. Επιπλέον, δεν είναι η πιο έντονη στάση για έναν άντρα, άρα θα μπορέσει να κρατηθεί περισσότερη ώρα.

#3: Στα τέσσερα

Άλλη μία κλασική στάση που υπόσχεται πολλά. Γυρίστε του την πλάτη, και καθίστε στηριζόμενη στα γόνατα και στα χέρια. Πείτε του να γονατίσει από πίσω σας και αφήστε τον να κρατηθεί από τους γοφούς σας. Για ακόμα περισσότερη ένταση, μπορείτε να σπρώξετε τους γοφούς σας προς τα πίσω, παράλληλα με τις κινήσεις του. Αυτή η στάση επιτρέπει πολύ βαθιά διείσδυση, καθώς και ερεθισμό του σημείου G.

#4: Η γέφυρα

Ξεκινήστε από ιεραποστολικό. Έπειτα, πείτε του να σταθεί με τα γόνατα ανοιχτά. Στηριχτείτε στα πόδια σας, και επιτρέψτε του να σηκώσει την μέση σας, ώστε το σώμα σας να κάνει κατά κάποιο τρόπο γέφυρα. Εκτός από την βαθιά διείσδυση που προσφέρει αυτή η στάση, η κλειτορίδα σας αναλαμβάνει πρωταγωνιστικό ρόλο, καθώς είναι το πιο εκτεθειμένο κομμάτι σας για να αγγίξει και να ερεθίσει.

Πηγή: Bustle

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v