Πώς να τον βοηθήσω να τελειώνει γρηγορότερα;

Αν το αγόρι σου χρειάζεται… ώρες για να φτάσει στην κορύφωση, ορίστε τι πρέπει να κάνεις για να επισπεύσεις τα πράγματα!
Πώς να τον βοηθήσω να τελειώνει γρηγορότερα;
Μάλλον θα είδες τον τίτλο αυτού του κειμένου και θα απόρησες. Σίγουρα, μπορεί να ακούγεται περίεργο, ειδικά όταν έχουν γραφτεί εκατοντάδες χιλιάδες λέξεις για το πώς να κάνεις τον σύντροφό σου να καθυστερεί λίγο περισσότερο, για να εναρμονιστεί λιγάκι με τους δικούς σου ρυθμούς. Κι όμως, οι άντρες που αντιμετωπίζουν το αντίστροφο πρόβλημα δεν είναι λίγοι. Ένας οργασμός που δεν έρχεται ποτέ μπορεί να προκαλέσει μεγάλο στρες σε έναν άντρα και να τον γεμίσει αμφιβολίες. Πώς μπορείς εσύ να τον βοηθήσεις;

Παίξε μπάλα
Μην αγνοείς τα μπαλάκια του. Βρίσκονται εκεί για έναν λόγο, και είναι πάρα πολύ ευαίσθητα. Δώσε τους την προσοχή που τους αξίζει χαϊδεύοντάς τα, παίζοντας μαζί τους, γλύφοντας, ακόμα και ρουφώντας τα ελαφρά. Το πιο λογικό είναι να τον ανάψεις ακόμα περισσότερο.

Μίλα του βρώμικα
Εδώ χρειάζεται να έχεις κάνει λίγη έρευνα, αλλά αν ξέρεις τι θέλει να ακούσει, ποιες φράσεις τον κάνουν να τρελαίνεται, δώσε πόνο. Θα καταλάβεις ότι έπιασε αν τον δεις ξαφνικά να σφίγγεται και να αρχίσει να πηγαίνει πιο γρήγορα. Ή, αν είναι και πιο ομιλητικός, να σε παρακαλεί να του πεις κι άλλα.

Γκίλι γκίλι γκίλι
Ναι, εντάξει. Δεν μιλάμε για κυριολεκτικό γαργαλητό, αυτό που κάνεις με το χέρι, βγάζοντας τον παραπάνω ήχο. Αυτό όμως που μπορείς να κάνεις για να τον στείλεις σε άλλο πλανήτη είναι να γλύψεις με γρήγορες κινήσεις γύρω-γύρω από το κεφάλι, και ειδικά από την κάτω μεριά, σ’ εκείνο το μικρό σημείο που βρίσκεται το πετσάκι – ο χαλινός, αν το θες πιο επιστημονικά. Δεν θα πιστεύεις τις φωνές που θα βγαίνουν απ’ το στόμα του.

Γύρω γύρω όλοι, στην μέση το πουλί του
Προσπάθησε να τον κάνεις να τελειώσει με το χέρι σου. Μην κάνεις όμως την κλασική, βαρετή, πάνω-κάτω κίνηση που έχει βαρεθεί να κάνει στον εαυτό του από τότε που μπήκε στην εφηβεία. Στριφογύρισε τον καρπό σου, άλλοτε πιο γρήγορα και άλλοτε πιο αργά, για να του δώσεις μια τέλεια αίσθηση – η οποία επισπεύδει τον οργασμό του. Αν νιώθεις ιδιαίτερη έμπνευση, συνδύασε αυτό με το προηγούμενο. Θα νιώσει την ψυχή του να βγαίνει από το σώμα του.

Δώσε διαταγή
Σκοπεύεις να πας σπίτι του, είτε αύριο είτε σε πέντε μέρες; Διάταξέ τον να μην τολμήσει να αγγίξει τον εαυτό του. Πρακτικό, και ιδιαίτερα ερεθιστικό, ειδικά αν του αρέσει να ακολουθεί πιστά τις εντολές σου στο κρεβάτι.

Σε βλέπω
Όταν είσαι εκεί κάτω, σήκωσε το βλέμμα σου και κοίτα τον στα μάτια. Δεν χρειάζεται να κάνεις κανένα άλλο πορνό κόλπο που περιλαμβάνει φτυσίματα ή θορύβους. Λίγη καλή οπτική επαφή μετράει, όπως και οι αργές κινήσεις, και θα τον κάνεις να τρέμει από ηδονή, έτοιμος να τελειώσει μέσα σε λίγα λεπτά!

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v