Πώς να της δώσεις το τέλειο φιλί

Ποτέ μην υποτιμάτε την δύναμη ενός καλού φιλιού. Και με αυτές τις συμβουλές, τα φιλιά σας εγγυημένα θα την στείλουν σε άλλον πλανήτη!
Πώς να της δώσεις το τέλειο φιλί
Ήρθε η στιγμή. Είστε κοντά, τα σώματά σας ανταλλάσσουν θερμότητα και τα μάτια σας σπινθηροβολούν. Πλησιάζετε ακόμα περισσότερο και συμβαίνει. Φιλιέστε για πρώτη φορά. Είναι όλα όσα είχες φανταστεί. Ή, τουλάχιστον, θα μπορούσε να γίνει, και να την κάνεις κυριολεκτικά να παρακαλάει για περισσότερο, αν λάβεις υπ’ όψη σου τα παρακάτω tips:

1. Η αναπνοή σου
Αν πριν το φιλί είχατε φάει μαζί ινδικό, τότε δικαιολογείσαι. Μπορείς ακόμα και να σπάσεις πλάκα. Για καλό και για κακό, όμως, ας έχεις μαζί σου μια τσίχλα, την οποία φρόντισε να ξεφορτωθείς διακριτικά· εκείνη η διαφήμιση με το ζευγάρι που φιλιόταν και πέρναγαν ο ένας την τσίχλα στο στόμα του άλλου δεν φαινόταν καθόλου σέξι.

2. Αργά και απαλά
Υπάρχουν φιλιά που ο άντρας αρπάζει την γυναίκα και την φιλάει παθιασμένα, και τα στόματα βρίσκονται στην θέση τους – στις ταινίες. Στην αληθινή ζωή, είναι λιγάκι πιο δύσκολο να συγχρονιστείς αμέσως, οπότε ξεκίνα με ένα απαλό, αθώο θα λέγαμε, φιλάκι στο στόμα. Έπειτα, σειρά έχει…

3. …ο λαιμός της
Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο για να την κάνεις να γίνει ανυπόμονη από μια ξαφνική παράκαμψη για να της φιλήσεις τον λαιμό, ακόμα και να ανασάνεις πάνω του. Και μην βιαστείς να επιστρέψεις πάνω. Πέρνα αρκετό χρόνο πειράζοντας τον λαιμό της μέχρι να σε τραβήξει εκείνη πίσω στα χείλη της.

4. Δώσε προσοχή στις αντιδράσεις της
Κάποια πράγματα που θα κάνεις δεν θα έχουν και την καλύτερη ανταπόκριση, και κάποια άλλα θα την ενθουσιάσουν. Συνέχισε να κάνεις αυτά τα πράγματα, μέχρι να ανακαλύψεις όλα τα “κουμπιά” της. Παρ’ όλα αυτά, έπειτα από λίγη ώρα είναι καλή ιδέα να…

5. …γίνεις απρόβλεπτος
Υπάρχουν τόσοι πολλοί τρόποι να δώσεις ένα φιλί, άρα γιατί να κολλήσεις σε έναν; Πειραματίσου, και ποτέ δεν ξέρεις τι θα ανακαλύψεις. Φίλησέ την απαλά, μετά γίνε πιο επίμονος, τραβήξου πάλι σαν να παίζεις μαζί της, κι αν σε τραβήξει πίσω, δάγκωσέ την παιχνιδιάρικα.

6. Συντονίσου με τις κινήσεις της
Αν σου ανοίγεται περισσότερο, ανάλαβε τα ηνία. Αν σου δείχνει ότι θέλει να επιβληθεί, άφησέ την. Αν φέρνει το σώμα της πιο κοντά στο δικό σου, είναι η κατάλληλη στιγμή να χρησιμοποιήσεις τα χέρια σου, αγκαλιάζοντας την μέση της, ή χαϊδεύοντάς της τον λαιμό.

7. Προσοχή στην γλώσσα
Ασχέτως του ποιος από τους δυο σας θα αναλάβει την πρωτοβουλία να βάλει την γλώσσα στο παιχνίδι, πρέπει να γίνει διακριτικά και συγκρατημένα – σαν να ζητάς την άδεια. Επίσης, πρόσεξε πώς την χρησιμοποιείς: είναι φιλί, όχι πιάτο με σπαγγέτι.

8. Δες το φιλί σαν μια ιστορία
Κανείς δεν θέλει, όταν τον φιλάνε, να νιώθει ότι το άλλο άτομο δεν είναι 100% εκεί. Και, όπως περιγράψαμε την αρχή του φιλιού, την εξέλιξή του, κάπως έτσι πρέπει να το έχεις κι εσύ στο μυαλό σου. Προσπάθησε να την… ταξιδέψεις, και όταν τα χείλη σας αποχωριστούν, το μόνο που θα μπορεί να σκεφτεί είναι πόσο θα ‘θελε να το ξανακάνετε. Αμέσως.

Θ.Δ.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v