Τα ψέματα που 100% έχεις πει στην σχέση σου

Τα κακά νέα είναι ότι έχεις πει ψέματα. Τα καλά νέα είναι ότι αυτά τα ψέματα δεν κάνουν κακό σε κανέναν.
Τα ψέματα που 100% έχεις πει στην σχέση σου
Υπάρχουν ψέματα και ψέματα. Υπάρχει, για παράδειγμα, το “Μ’ αρέσει αυτό που φοράς” επειδή ειλικρινά δεν σε νοιάζει τι φοράει και δεν θες να χάσεις τα τρέιλερ πριν την ταινία στον κινηματογράφο. Και μετά υπάρχει και το “Όχι, δεν σε κερατώνω”, που σημαίνει ότι κερατώνεις και λογικά υπάρχουν μεγάλα προβλήματα στην σχέση σου.

Εμείς θα μιλήσουμε για τα πρώτα ψέματα, τα αθώα. Εκείνα που σίγουρα έχεις πει, εσύ και πρακτικά όσοι άνθρωποι έχουν κάνει ποτέ σχέση. Και δεν χρειάζεται να ντρέπεσαι.

Σου πάει
Μετάφραση: Δεν σου πάει καθόλου, αλλά ειλικρινά έπρεπε να έχουμε φύγει από το σπίτι εδώ και είκοσι λεπτά. Επίσης, θέλω να ξέρεις ότι δεν με ενδιαφέρει τι φοράς, επειδή σε γουστάρω ούτως ή άλλως. Αλλά είπα ότι σου πάει, και τώρα χαμογέλασες, και έχω το μυαλό μου ήσυχο, άρα όλα καλά.

Μμμμ, νόστιμο!
Μετάφραση: Η μαμά μου το φτιάχνει καλύτερα. Λογικά κι εγώ το φτιάχνω καλύτερα. Την επόμενη φορά, θα μαγειρέψω εγώ.

Δίκιο έχεις
Μετάφραση: Είσαι πάρα πολύ τυχερός/ή που δεν θέλω να κάνω καυγά, και επίσης που δεν έχω έτοιμη παρουσίαση PowerPoint για το πόσο άδικο έχεις, αλλά εντάξει. Δεν είναι αρκετά μεγάλη διαφωνία για να σε χωρίσω, συνεχίζουμε.

Καλά είμαι
Μετάφραση: Όχι και τόσο, αλλά θα προτιμούσα να με αφήσεις να το επεξεργαστώ λίγο για να καταλάβω όντως αν είμαι καλά. Θα ακούσεις νέα μου σε λίγες ώρες, και λογικά δεν θα είναι ευχάριστα. Σ’ αγαπώ.

Καταλαβαίνω
Μετάφραση: Έχω σταματήσει να παρακολουθώ αυτά που λες εδώ και πέντε λεπτά, αλλά ψήνομαι για σεξ. Όχι σεξ; Εντάξει, συνέχισε.

Ξεκάθαρα εσύ είσαι καλύτερος/η!
Μετάφραση: Συγγνώμη που είδα έναν άνθρωπο που σε ξεπερνάει σε ομορφιά και συγγνώμη που αντέδρασα ανθρώπινα. Είσαι ό,τι καλύτερο έχει παράξει το ανθρώπινο είδος, μωρό μου.

Θα έκανα τα πάντα για ‘σένα
Μετάφραση: Το εννοώ, αλλά εντάξει, πόσο μπορείς να το εννοείς αυτό; Δηλαδή, να πατήσω αναμμένα κάρβουνα; Εντάξει. Να βάλω το χέρι μου στη φωτιά; Θεωρητικά, αλλά κυριολεκτικά γιατί; Και σε ποιο πιθανό σενάριο θα χρειαζόταν να βάλω το χέρι μου στη φωτιά για ‘σένα; Νιώθω τόσο μπερδεμένος.

Ναι, θέλω να πάμε διακοπές στο…
Μετάφραση: …απαίσιο μέρος που πρότεινες και θα περάσω χάλια και θα βαράω μύγες, αλλά δεν θα έρθει το επόμενο καλοκαίρι; Θα δεις τι θα πάθεις το επόμενο καλοκαίρι.

Τέλειο δώρο!
Μετάφραση: Αν δεν έβαλες κάρτα αλλαγής, στα επόμενα γενέθλια θα σου πάρω κάλτσες. Αν μεσολαβεί κι άλλη γιορτή μέχρι τα γενέθλιά σου και μου κάνεις κι άλλο μάπα δώρο, θα σου πάρω κορνίζα.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v