Τα 5 πράγματα που θέλει κάθε άντρας σε μια σχέση

Πίστεψέ μας, αν μπορείς να του προσφέρεις αυτά, δεν θα έχει άλλες απαιτήσεις.
Τα 5 πράγματα που θέλει κάθε άντρας σε μια σχέση
Οι σχέσεις δεν είναι μονόδρομος. Ό,τι δίνεις, πρέπει και να το παίρνεις. Αλλά μερικές φορές δεν είναι και τόσο εύκολο να ζητήσεις αυτό που θες—ειδικά αν είσαι άντρας, και ποτέ κανείς δεν κάθισε να σου εξηγήσει ότι μπορείς όντως να εκφράζεις τα αισθήματά σου. Αν, λοιπόν, έχεις μπλέξει κι εσύ με έναν πολύ καλό, αλλά καθόλου εκφραστικό, άντρα… τότε μάλλον αυτά είναι τα πράγματα που θα σου ζητούσε, αν ήξερε να χρησιμοποιεί λέξεις.

Πάθος
Σου φαίνεται παράλογο; Ναι, λένε πως το σεξ δεν παίζει τόσο σημαντικό ρόλο σε μια σχέση, αλλά λένε ψέματα. Και πρέπει να προσπαθείς να διατηρείς το πάθος ζωντανό, όπως και εκείνος. Μην φοβάστε να πειραματιστείτε και να δοκιμάσετε νέα πράγματα για να ανανεώσετε την ερωτική σας ζωή, ειδικά αν η σχέση σας μετράει ήδη αρκετό καιρό, και η ρουτίνα έχει αρχίσει να κάνει την εμφάνισή της.

Στήριξη
Όλοι έχουμε όνειρα, και σίγουρα έχει κι εκείνος. Στηρίζεις τα όνειρά του; Του δείχνεις ότι στέκεσαι δίπλα του, και ότι νιώθεις περήφανη για εκείνον και όλα αυτά που έχει καταφέρει; Και, το πιο σημαντικό, του το δείχνεις κάθε φορά που χαίρεσαι με την χαρά του;

Ευγένεια
Ό,τι πιο σημαντικό για τις ανθρώπινες σχέσεις. Μια καλή κουβέντα μπορεί να προλάβει εκατό καυγάδες, άλλωστε. Σκέψου πριν μιλήσεις, και μην πιάνεσαι από την πρώτη ευκαιρία να πεις κάτι που θα πληγώσει τον άλλον. Ο σκοπός ενός καυγά δεν είναι να κερδίσεις, αλλά να πάρετε ένα μάθημα και οι δύο.

Ενθάρρυνση
Πολλές φορές, τα πράγματα γίνονται δύσκολα και το μόνο που χρειαζόμαστε είναι μια καλή, αισιόδοξη κουβέντα από τον άνθρωπό μας. Μια κουβέντα που θα δείξει πως – άσχετα απ’ το πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα – όντως όλα θα πάνε καλά. Επειδή έχετε ο ένας τον άλλο, κι αυτό μπορεί να είναι αρκετό.

Ανεξαρτησία
Εσύ δεν θες, άλλωστε, την δική σου; Σε κάθε σχέση, πρέπει οι σύντροφοι να έχουν και την προσωπική τους ζωή. Δεν γίνεται να βρίσκεστε συνεχώς ο ένας στην ζωή του άλλου, ούτε να περνάτε κάθε στιγμή μαζί. Χρειάζεστε τον χώρο και τον χρόνο σας, και κανείς δεν έχει δικαίωμα να σας το αφαιρέσει αυτό.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v