ΣΧΕΣΕΙΣΖΕΥΓΑΡΙΑ

Μήπως με χρησιμοποιεί;

Η μεγαλύτερη φρίκη που μπορεί να σε πιάσει στην σχέση σου. Κι εμείς θα σου πούμε πότε πρέπει να ανησυχήσεις…

Μήπως με χρησιμοποιεί;

Πολλές φορές, οι σχέσεις δεν πάνε όπως περιμέναμε. Αντί να νιώθεις ασφάλεια και σιγουριά, αισθάνεσαι πως κάτι δεν πάει καλά, πως ο σύντροφός σου μάλλον παίρνει από ‘σένα περισσότερα απ’ όσα είναι διατεθειμένος να σου δώσει. Και επειδή κανείς δεν θέλει να νιώθει χρησιμοποιημένος, αυτά είναι τα σημάδια που πρέπει να σε ανησυχήσουν…

Δεν σε ρωτάει ποτέ πώς είσαι
Δεν φαίνεται να τον νοιάζει πώς πήγε η μέρα σου, αν είσαι καλά, αν σε εκνεύρισε τίποτα στην δουλειά. Αλλά προφανώς είναι πολύ εντάξει να σου αναλύει με λεπτομέρειες τα δικά του προβλήματα, και να απαιτεί προσοχή.

Πάντα κάτι θέλει
Αν κάτσεις και κάνεις μια αναδρομή στα τηλέφωνα και στα μηνύματά του, θα παρατηρήσεις ότι σχεδόν ποτέ δεν στέλνει επειδή απλά θέλει να σου μιλήσει, αλλά σχεδόν πάντα θέλει κάτι: σεξ, να γκρινιάξει, να σου ζητήσει μια χάρη, ή ακόμα και λεφτά.

Ασχολείται μαζί σου μόνο όταν τον βολεύει
Είναι λες και βγαίνεις με έναν άνθρωπο που έχει διχασμένη προσωπικότητα. Όταν είστε μπροστά στους άλλους, φέρεται υπέροχα. Όταν κλείνουν οι πόρτες, σε αγνοεί ή επιστρέφει στα κλασικά του, χειριστικά μοτίβα.

Έχει συνέχεια δουλειά
Έχει πνιγεί στην δουλειά, έχει πήξει στην δουλειά, δεν προλαβαίνει να αναπνεύσει από την δουλειά… Σου λένε κάτι αυτές οι φράσεις; Αν ναι, τότε έχουμε πρόβλημα.

Δεν σου μιλάει για αυτά που νιώθει
Και όχι, το ξέρουμε ότι πολλοί άνθρωποι δεν νιώθουν άνετα να μιλάνε για αισθήματα. Αλλά δείχνουν την αγάπη τους με άλλους τρόπους, πιο χειροπιαστούς. Αν δεν κάνει τίποτα από αυτά, τότε ποιο είναι το νόημα της σχέσης σας;

Σου στέλνει πάντα την νύχτα
Αυτό θα ήταν πολύ εντάξει αν σου είχε πει εξαρχής ότι θέλει μόνο σεξ. Αλλά, για να διαβάζεις αυτό το κείμενο, υποθέτουμε πως το “μόνο σεξ” δεν ήταν ποτέ κομμάτι της συμφωνίας…

Δεν έχεις γνωρίσει τους φίλους του
Ίσως εκείνος να έχει γνωρίσει τους δικούς σου, και από τότε δεν εξέφρασε την επιθυμία να τους ξαναδεί. Και ακόμα κι αν εσύ ζήτησες να γνωρίσεις τους δικούς του φίλους, δεν έχει συμβεί ακόμα. Δεν φαίνεται να θέλει να τους γνωρίσεις, και αυτό σίγουρα λέει πολλά…

Θ.Δ.

σχετικά άρθρα

SPONSORED LINKS

"Πατριώτης είναι κάποιος που αγαπάει τη χώρα του, αλλά δεν χωνεύει τους πολίτες της."

Εβάν Εσάρ

  • 1936 - Γεννιέται ο πρώην πρωθυπουργός και πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Κώστας Σημίτης.
    1952 - Η Αμερικανική Πολεμική Αεροπορία πραγματοποιεί τη μεγαλύτερη, μέχρι τότε, αεροπορική επίθεση κατά της Βόρειας Κορέας.
    1985 - Ένα Μπόινγκ 747 των Ινδικών Αερογραμμών συντρίβεται στον Ατλαντικό Ωκεανό, με αποτέλεσμα 329 άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους.
    1993 - Μεγάλος μακεδονικός τάφος ανακαλύπτεται στην περιοχή μεταξύ Μεσιανής και Γιαννιτσών, 2,5 χλμ. από το Αρχαιολογικό Μουσείο της Πέλλας.
    1996 - Απεβίωσε ο πρώην πρωθυπουργός και ιδρυτής του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέας Παπανδρέου.

© 2002-2018 MEDIA2DAY