ΣΧΕΣΕΙΣΖΕΥΓΑΡΙΑ

Οι καλύτερες συμβουλές για ζευγάρια από απόσταση

Αν η σχέση σας μετράει μερικές εκατοντάδες… χιλιόμετρα, μην φρικάρετε. Όλα μπορούν να πάνε τέλεια.

Οι καλύτερες συμβουλές για ζευγάρια από απόσταση

Το να διατηρήσεις μια σχέση από απόσταση δεν είναι εύκολο. Ούτε φαίνεται, ούτε είναι. Αλλά μπορείς να το καταφέρεις, επειδή υπάρχει τρόπος. Τρόποι, για την ακρίβεια, πληθυντικός αριθμός. Και εμείς τους ξέρουμε, και ήρθε η ώρα να τους εφαρμόσεις κι εσύ…

(Αρκετά) δώρα
Προφανώς, σε μια σχέση από απόσταση, τα πράγματα που κάνεις σε μια πιο τυπική σχέση δεν είναι τόσο εύκολο να γίνουν. Γι’ αυτό και μπορείς να τονίσεις κάποια άλλα, όπως τα δώρα. Και δεν εννοούμε να ξοδεύεσαι κάθε βδομάδα. Μερικές φορές, ακόμα κι ένα μικρό γράμμα που θα περιέχει μέσα ένα προσωπικό αντικείμενο μπορεί να είναι η ξαφνική, πανέμορφη υπενθύμιση της αγάπης σας.

Σεξ
Τηλεφωνικό; Μέσω κάμερας; Το σίγουρο είναι ότι τα ζευγάρια κάνουν σεξ, και σεξ πρέπει να κάνετε κι εσείς. Αν μη τι άλλο, μπορείτε να παίξετε ο ένας με τον άλλο, στέλνοντας πονηρά μηνύματα και μικρές προκλήσεις. Αφήστε την φαντασία σας ελεύθερη και μην αφήσετε την φλόγα να σβήσει λόγω της απόστασης.

Από κοντά
Αυτές οι συναντήσεις είναι που κάνουν όλη την κατάσταση να αξίζει. Φροντίστε οι μέρες που βρίσκεστε να είναι ελεύθερες, και να μπορείτε να τις περάσετε μαζί, να κάνετε όλα τα πράγματα που θέλετε. (Και, ναι, εδώ μπαίνει και το κανονικό, μη ψηφιακό σεξ.)

Ψηφιακά ραντεβού
Μπορείτε να φάτε μαζί, να δείτε ταινία μαζί, πρακτικά να κάνετε τα πάντα μαζί. Ο θεός να έχει καλά τις webcams, οι δυνατότητες για να περάσετε χρόνο μαζί, να “βγείτε ραντεβού” είναι άπειρες. Ξανά, χρειάζεται φαντασία και θέληση.

Μην το βάζετε κάτω
Καλώς ή κακώς, ένας μεγάλος παράγοντας σε μια σχέση από απόσταση είναι το πότε θα καταφέρετε να μείνετε μαζί. Τα περισσότερα ζευγάρια, τουλάχιστον, ξεκινούν γνωρίζοντας ότι κάποια στιγμή στο μέλλον οι συνθήκες θα είναι κατάλληλες για να είστε ο ένας δίπλα στον άλλο. Μην ξεχνάτε αυτή την υπόσχεση… Είναι αυτό που θα κάνει όλους τους κόπους σας να αξίζουν!

σχετικά άρθρα

SPONSORED LINKS

"Το άδικο δεν δέχεται ποτέ να νικηθεί, το δίκιο δέχεται."

Ταγκόρ, 1861-1941, Νόμπελ 1913

  • 1834 - Ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης και ο Δημήτριος Πλαπούτας παραπέμπονται σε δίκη με τις κατηγορίες της συνωμοσίας και της εσχάτης προδοσίας.
    1969 - Ο Τζων Λένον και η Γιόκο Όνο παντρεύονται στο Γιβραλτάρ, έχοντας προγραμματίσει να περάσουν το μήνα του μέλιτος στο κρεβάτι, διαδηλώνοντας με αυτό τον τρόπο υπέρ της ειρήνης και προσκαλώντας δημοσιογράφους στο ξενοδοχείο που διέμεναν, στην πόλη του Άμστερνταμ.
    1970 - Ίδρυση του Διεθνή Οργανισμού Γαλλοφωνίας, οργανισμού γαλλόφωνων χωρών και κυβερνήσεων, με έδρα το Παρίσι.
    2003 - 4:35 πμ (ώρα Ελλάδος) ξεκινάει ο βομβαρδισμός της Βαγδάτης από τις ΗΠΑ ως συνέπεια των Επιθέσεων της 11ης Σεπτεμβρίου.

© 2002-2018 MEDIA2DAY