Άγιος Βαλεντίνος και σχέση από απόσταση: Πώς να την παλέψεις

Αυτή την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, μη φρικάρεις. Θα τα περάσετε υπέροχα μαζί, κι ας σας χωρίζουν μερικά χιλιόμετρα.
Άγιος Βαλεντίνος και σχέση από απόσταση: Πώς να την παλέψεις
Το ξέρουμε πως η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου δεν είναι και ό,τι πιο εύκολο. Είναι διασκεδαστικό αν έχεις τον/την σύντροφό σου δίπλα και κάνετε ζουζουνιές, αλλά τι συμβαίνει αν έχεις σχέση από απόσταση; Μην βγάλεις από τώρα τα ψαλίδια, βάλε στην άκρη την ξαφνική επιθυμία να κάψεις οτιδήποτε ροζ, και διάβασε παρακάτω, για να μάθεις πώς θα περάσεις μια τέλεια 14η Φεβρουαρίου, ακόμα κι αν σε χωρίζουν εκατοντάδες χιλιόμετρα από την αγάπη σου.

Ραντεβού στο… Skype
Από τότε που οι βιντεοκλήσεις πέρασαν από το επίπεδο του “Μ’ ακούς; Τώρα; Τώρα μ’ ακούς;” στο να βλέπεις τα αγαπημένα σου πρόσωπα σε HD στο κινητό σου, πολλές ζωές (και σχέσεις) έχουν σωθεί. Αδειάστε την μέρα σας, ή έστω μερικές ώρες το βράδυ μετά την δουλειά, και περάστε την μαζί. Μιλήστε, φτιάξτε ρομαντική ατμόσφαιρα, καταναλώστε άφθονο αλκοόλ και σοκολάτες και – γιατί όχι; – κάντε και cyber sex. Ακόμα κι αν βρίσκεστε σε διαφορετικές ζώνες ώρας, τίποτα δεν σας σταματά από το να απολαύσετε μαζί ένα ρομαντικό δείπνο.

Στειλ’ του ένα τέλειο δώρο
Οι σχέσεις από απόσταση έχουν αρκετές δοκιμασίες που πρέπει οι σύντροφοι να περάσουν, αλλά έχουν και μερικά… κόλπα που μπορούν να σε σώσουν. Για παράδειγμα: τα δώρα αποκτούν νέο νόημα, καθώς δείχνεις στον/στην σύντροφό σου ότι βρίσκεται στην σκέψη σου. Και τίποτα δεν δείχνει την αγάπη σου καλύτερα από ένα ξαφνικό και μοναδικό δωράκι. Σκέψου κάτι απλό και προσωπικό, ή κάτι εντυπωσιακό. Ή και τα δύο μαζί… επειδή μπορείς. Σε κάθε περίπτωση, τα δώρα ποτέ δεν έκαναν κακό.

Γραψ’ του ένα γράμμα
Το ξέρουμε, τα γράμματα είναι ξεπερασμένα στην εποχή του Messenger. Γι’ αυτό και εμείς πιστεύουμε πως είναι ακόμα καλύτερη ιδέα να του/της στείλεις ένα γράμμα, βάζοντας μέσα όλη την αγάπη σου. Οι άνθρωποι πλέον σπάνια βρίσκουν στην είσοδο της πολυκατοικίας φακέλους με το όνομά τους που να μην σχετίζονται με πληρωμές, οπότε σκέψου την έκπληξη και την χαρά του μόλις ανοίξει τον φάκελο και δει τι έγραψες…

Κι ένα τηλέφωνο, πάντως, δεν κάνει κακό
Ναι, μπορεί να έχετε κανονίσει υπερπαραγωγή το βράδυ μπροστά απ’ το λάπτοπ, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα τον/την βοηθήσεις να ξεκινήσει την ημέρα με χαμόγελο. Πάρε ένα τηλέφωνο νωρίς το πρωί, για ένα απλό, μα τόσο γλυκό, “χρόνια μας πολλά, σ’ αγαπώ”. Πέντε λέξεις, και όμως είναι αρκετές!

Έκπληξη!
Ίσως (σίγουρα, βασικά) το καλύτερο δώρο που μπορεί να κάνεις είναι… ο εαυτός σου! Αν μπορείς να κλείσεις ένα ταξιδάκι-αστραπή για λίγες μέρες, δεν μπορούμε να φανταστούμε κάτι καλύτερο. Φαντάσου και μόνο την έκφραση που θα πάρει μόλις ανοίξει την πόρτα και δει το πρόσωπό σου…

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v