Τι λέει ο τρόπος που σε αγγίζει

Σε θέλει σαν φίλη ή του αρέσεις; Είναι ερωτευμένος ή όχι; Σ’ αγαπάει ή απλώς σε συμπαθεί; Δες τα μηνύματα που μπορεί να κρύβει ο τρόπος που σε αγγίζει.
Τι λέει ο τρόπος που σε αγγίζει
Αν αγγίζει τα χέρια σου
Είναι συνήθως το πρώτο βήμα. Σου δείχνει ότι θέλει να σε πάρει στα χέρια του, αλλά περνά από το πρώτο στάδιο – σου πιάνει το χέρι για να σου μιλήσει ή, για να δώσει έμφαση σε κάτι, χρησιμοποιεί ασυνείδητα το άγγιγμά του, ακουμπώντας σε στο μπράτσο.

Αν αγγίζει τα μαλλιά σου
Δείχνει ότι μάλλον ενδιαφέρεται για σένα. Οι άντρες σπάνια αγγίζουν τα μαλλιά των φίλων τους. Όταν το κάνει, είναι επειδή θέλει να έρθει πιο κοντά σου, να σου δείξει ότι σε προσέχει ή ακόμα και να σε χαϊδέψει, αποκαλύπτοντας χωρίς να το καταλαβαίνει ότι του εμπνέεις τρυφερά αισθήματα φροντίδας.

Αν αγγίζει την πλάτη σου
Περπατάτε και περνά το χέρι του γύρω από τη μέση σου. Κάθεστε και σε αγκαλιάζει διακριτικά. Σε αγγίζει με αυτό τον τρόπο για να σε καθοδηγήσει π.χ. προς το τραπέζι που θα καθίσετε σε ένα ραντεβού. Αν συμβαίνουν τα παραπάνω, η γλώσσα του σώματός του δείχνει την ανάγκη του να σε έχει κοντά του, να είναι προστατευτικός απέναντί σου, ενώ όσο πιο χαμηλά στη μέση σου φτάνει το χέρι, τόσο πιο ερωτικά φορτισμένο είναι το άγγιγμά του.

Αν αγγίζει το πρόσωπό σου
Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα: Το άγγιγμα στο πρόσωπο «φωνάζει» ότι τον ελκύεις. Επιπλέον, «φωνάζει» ότι κάνει ένα τολμηρό βήμα. Δεν σου αγγίζει απλώς το χέρι, αλλά πλέον σου δείχνει καθαρά ότι ονειρεύεται – ή προτίθεται, αν του δώσεις το πράσινο φως, να σε φιλήσει.

Αν αγγίζει γλουτούς και μηρούς
Τότε το πράγμα έχει προχωρήσει. Ή βρίσκεστε πλέον σε σημείο της γνωριμίας που υπάρχει απόλυτη άνεση και ερωτική ελευθερία μεταξύ σας, ή κάνει την πιο τολμηρή κίνησή του, δείχνοντας την σεξουαλική του διάθεση απέναντί σου.

Αν σου χτυπά ελαφρά την πλάτη
Είναι πιθανότατα δείγμα πιο φιλικής διάθεσης – δείγμα συμπάθειας, που όμως μπορεί να μην κρύβει και τόσο ερωτική έλξη.

Αν σε αγκαλιάζει εγκάρδια
Είναι ο τρόπος να αγγίξει όσο περισσότερο κομμάτι του σώματός σου μπορεί – δείχνει αγάπη και τρυφερά αισθήματα, και αν πρόκειται για πρόσφατη γνωριμία, φανερώνει ότι μπορεί να υπάρχουν βαθύτερα αισθήματα και δεν σε βλέπει ως κάτι εφήμερο.

Αν πιάνει τους ώμους σου
Με αυτή του την κίνηση, προσπαθεί να «επιβάλει» την εξουσία του πάνω σου. Αυτό σημαίνει ότι είτε θέλει να τον εμπιστευτείς, είτε να κάνεις αυτό που θέλει – εξαρτάται από εσένα αν θα το δεχτείς.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v