Πώς να καταλάβεις αν είναι τρελός για ‘σένα

Επειδή μπορεί να μην έχει τα λόγια να σ’ το πει, αλλά σίγουρα θα σου το δείξει…
Πώς να καταλάβεις αν είναι τρελός για ‘σένα
Τα έχουμε ξαναπεί αυτά. Οι άντρες δεν το ‘χουν και τόσο με την λεκτική επικοινωνία. Ειδικά αν αυτή η λεκτική επικοινωνία έχει να κάνει με εκδήλωση συναισθημάτων. Ελπίζουμε πως η επόμενη γενιά, που θα έχει μεγαλώσει με λιγότερο τοξικά πρότυπα, θα μπορέσει να το ξεπεράσει αυτό, αλλά προς το παρόν, το καλύτερο που έχεις να κάνεις για να καταλάβεις τι σκέφτεται είναι… να παρατηρείς.

Και αν παρατηρήσεις αυτά, μάλλον ο τύπος είναι τρελός για ‘σένα…

*Θέλει να σε γνωρίσει στους φίλους του. Είναι πολύ σημαντικοί άνθρωποι για εκείνον, και τώρα είσαι κι εσύ σημαντικός άνθρωπος, άρα προφανώς θέλει να τα πάτε καλά. Για μερικούς, αυτό είναι πιο μεγάλο βήμα κι απ’ το να σε γνωρίσουν στους γονείς τους.

*Θέλει αποκλειστικότητα. Αν σε γουστάρει πραγματικά, δεν θα περιμένει πολύ για να σου πει ότι δεν θέλει να το πάτε άλλο χαλαρά ή να βγαίνετε με άλλους. Ξέρει τι θέλει, και θέλει εσένα.

*Σου μιλάει για το παρελθόν του. Νιώθει ασφαλής μαζί σου, και ξέρει πως δεν θα τον κρίνεις, και δεν θα χρησιμοποιήσεις τα ευαίσθητα σημεία του για να του κάνεις κακό.

*Σου κάνει μικρά δωράκια. Κοίτα, δεν εξισώνουμε την αγάπη με τα δώρα και το ξόδεμα, αλλά όταν ερωτεύεσαι, θες λιγάκι να κακομάθεις την αγάπη σου. Έτσι δεν είναι;

*Θα περνάει χρόνο μαζί σου. Θέλει να βρίσκεστε συχνά, και όχι μόνο για σεξ. Ενδιαφέρεται να σε γνωρίσει.

*Καταλαβαίνεις ότι προσπαθεί στο σεξ. Ακούει τις αντιδράσεις σου, σε ρωτάει να του πεις τι σου αρέσει, και προσπαθεί να σε ικανοποιήσει με όποιον τρόπο μπορεί.

*Κάνει μαζί σου εκείνα τα όμορφα, χαζούλια πράγματα που κάνουν τα ζευγαράκια, είτε αυτό σημαίνει ότι θα περπατήσετε πιασμένοι από το χέρι, είτε ότι θα σου κάνει γλυκούλικα κομπλιμέντα και θα σου βρει κάποιο παρατσούκλι που θα έχετε μόνο μεταξύ σας.

*Σε στηρίζει, θέλει να μάθει για τα ενδιαφέροντά σου, και πιστεύει σε ‘σένα. Όπως κάθε καλός σύντροφος.

*Δεν φοβάται να σου δείξει πως είναι ευαίσθητος. Κι αυτό είναι πολύ σημαντικό.

*Θα σου μαγειρέψει. Η μαγειρική είναι σέξι, όλοι το ξέρουμε αυτό. Και θα προσπαθήσει να σε εντυπωσιάσει—εσένα και το στομάχι σου.

*Θα σου κάνει ερωτήσεις για την ζωή σου, για αυτά που σου αρέσουν, και για όσα έχεις ζήσει. Θέλει να μάθει τα πάντα για ‘σένα, επειδή είσαι κάτι παραπάνω από μία ερωτική του σύντροφος.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v