Πώς να τον ερωτεύεσαι κάθε μέρα και περισσότερο

Επειδή ο έρωτας δεν γεννιέται και πεθαίνει σε μια στιγμή… Ο έρωτας καλλιεργείται, μεγαλώνει και ανθίζει στις ψυχές μας!
Πώς να τον ερωτεύεσαι κάθε μέρα και περισσότερο
Το έχουμε πει και θα το ξαναπούμε: ο έρωτας δεν είναι κάτι που μένει στάσιμο. Όπως μπορεί να εξαφανιστεί, έτσι μπορεί και να καλλιεργηθεί. Χρειάζεται κόπο, αλλά αυτός είναι ο ορισμός της σχέσης. Να κοπιάζετε μαζί, και να βρίσκετε νέους τρόπους να ερωτεύεστε ο ένας τον άλλο κάθε μέρα. Και κάπως έτσι θα τα καταφέρετε…

*Σταματήστε να πιστεύετε ότι υπάρχει η τελειότητα. Γιατί να μην αποδεχτείτε ότι το τέλειο είναι το απλό, το καθημερινό, το ανθρώπινο; Μην κυνηγάτε κάτι που δεν υπάρχει…

*Μην κατηγορείτε ο ένας τον άλλο. Πάντα θα υπάρχουν προβλήματα, και πάντα θα υπάρχουν λύσεις. Ο σκοπός είναι να τις βρείτε, προτού σκοτώσετε ο ένας τον άλλο χωρίς λόγο.

*Μερικές φορές, χρειάζεται να περάσετε λίγο χρόνο χωριστά για να καταλάβετε πόσο πολύ αγαπιέστε. Και, όχι, δεν λέμε να κάνετε διάλειμμα. Λέμε να έχετε ο καθένας και την προσωπική του ζωή.

*Μάθετε να ακούτε παραπάνω από τα λόγια του συντρόφου σας. Η γλώσσα του σώματος, η συμπεριφορά και οι πράξεις μπορεί να λένε μια άλλη ιστορία.

*Μάλιστα, μην ξεχνάτε πως για μερικά άτομα, οι πράξεις λένε ολόκληρη την ιστορία. Δεν το ‘χουμε όλοι με τις μεγάλες κουβέντες…

*Σεβαστείτε ο ένας τις επιθυμίες και τις επιλογές του άλλου, ακόμα κι αν δεν συμφωνείτε πλήρως. Οι διαφωνίες είναι κομμάτι της ζωής, αλλιώς δεν θα είχαμε ποτέ ανάγκη τους άλλους ανθρώπους.

*Μερικές φορές δεν είναι κακό να αφήνουμε τον έλεγχο στα άτομα που αγαπάμε και εμπιστευόμαστε.

*Δεν γίνεται όλα να πάνε όπως τα υπολογίζαμε, αλλά εφόσον ο σύντροφός σας είναι εκεί για εσάς, πρέπει να αναγνωρίσετε την προσπάθειά του.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v