Σημάδια ότι τα έχεις με ένα ώριμο άτομο

Όχι, δεν είναι ακόμα ένα ανώριμο παιδάκι. Είναι ένας σοβαρός ενήλικας, και η σχέση σας μάλλον είναι υπέροχη…
Σημάδια ότι τα έχεις με ένα ώριμο άτομο
Όταν κάνεις εκείνη την υπέροχη μετάβαση, από τα παιδάκια στους ενήλικες, θα το νιώσεις. Θα καταλάβεις ότι πέρασες πλέον σε άλλο επίπεδο, και οι ανώριμοι άνθρωποι δεν θα σε ενδιαφέρουν πια. Και αυτά είναι τα σημάδια ότι είσαι σε σχέση με έναν σοβαρό, ώριμο άνθρωπο, που ξέρει όχι μόνο τι θέλει, αλλά και πώς να σε κάνει ευτυχισμένη…

Είναι σταθερός
Μιλάτε σταθερά, σε παίρνει τηλέφωνο, σε ενημερώνει τι συμβαίνει στην ζωή του. Ξέρεις ότι μπορείς να τον εμπιστευτείς όταν λέει ότι θα κάνει κάτι.

Είναι ειλικρινής
Δεν προσπαθεί να σου κρύψει την αλήθεια. Δεν λέει μικρά, χαζά ψεματάκια για να σε ικανοποιήσει, κάνοντας μεγαλύτερο κακό στην σχέση σας. Έχει το θάρρος να υποστηρίζει τις απόψεις του, χωρίς να προσπαθεί να σε μπερδέψει.

Σε στηρίζει
Στα καλά, και στα δυσάρεστα. Δεν πρόκειται να σηκωθεί και να φύγει με το που δει τα πράγματα να δυσκολεύουν, και δεν πρόκειται να υποτιμήσει τα προβλήματά σου. Θα τα αντιμετωπίσει με τον σεβασμό που τους αξίζει, και θα σου δείξει ότι είναι δίπλα σου.

Θέλει να σε γνωρίσει
Σε ακούει όταν μιλάς, και θυμάται λεπτομέρειες που άλλοι απλά θα αγνοούσαν. Θέλει να μάθει για το παρελθόν σου, για τις σκέψεις και τα όνειρά σου, και είναι διατεθειμένος να μοιραστεί μαζί σου και την δική του ιστορία.

Δεν τα παρατάει
Δεν πρόκειται να σου γυρίσει την πλάτη με τον πρώτο καυγά, και ούτε θα κάτσει να σου κάνει μούτρα, περιμένοντας να ρίχνεις κάθε φορά εσύ τον εγωισμό σου για να τα ξαναβρείτε. Αν έχει κάνει λάθος, το παραδέχεται και προσπαθεί να δει πώς η σχέση σας μπορεί να γίνει καλύτερη μετά από αυτό.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v