Πώς να καταλάβεις αν ετοιμάζεται να σε χωρίσει

Μήπως η συμπεριφορά του άλλαξε; Μήπως όλα αυτά υποδηλώνουν κάτι που δεν είσαι σίγουρη ότι θες να ξέρεις;
Πώς να καταλάβεις αν ετοιμάζεται να σε χωρίσει
Κανένας χωρισμός δεν προκύπτει από το πουθενά. Πάντα θα έχουν συμβεί διάφορα, και – ανάλογα του πόσο αυτά τα προβληματάκια λύνονται ή όχι – κάποια στιγμή όλα θα σκάσουν ταυτόχρονα, και η σχέση σου έχει τελειώσει. Κι επειδή ποτέ δεν είναι αργά για να σώσεις την σχέση σου, μάθε να αναγνωρίζεις τα σημάδια ότι ο σύντροφός σου σκέφτεται να σε χωρίσει, και δοκίμασε να του μιλήσεις με ειλικρίνεια. Ρώτησέ τον τι δεν τον ικανοποιεί στην σχέση σας, και πώς μπορείτε να κάνετε τα πράγματα καλύτερα.

Ορίστε οι συμπεριφορές που πρέπει να προσέχεις…

Όλα για εκείνον
Ξαφνικά ενδιαφέρεται πάρα πολύ για τον εαυτό του. Για την εμφάνισή του, για τα χόμπι του, για τον προσωπικό του χρόνο. Και όλα αυτά δεν είναι κακά σημάδια, επειδή μέσα σε μια σχέση πρέπει και οι δύο σύντροφοι να θυμούνται ότι είναι δύο ξεχωριστά άτομα, όχι μία οντότητα, αλλά αν δείχνει να το κάνει σε βάρος της σχέσης σας, τότε κάτι δεν πάει καλά.

Πού είναι το σεξ;
Αν έχετε να κάνετε σεξ αρκετό καιρό, και δεν φαίνεται να ενδιαφέρεται και τόσο πολύ, σίγουρα κάτι κακό συμβαίνει. Μπορεί να μην σκέφτεται ακόμα τον χωρισμό, αλλά το σεξ είναι πολύ σημαντικό κομμάτι μιας σχέσης, και ένα ζευγάρι που δεν έχει υγιή σεξουαλική ζωή, σίγουρα αντιμετωπίζει προβλήματα.

Συναντιέται με παλιούς φίλους
Ή ακόμα και παλιές σχέσεις. Γενικότερα, η κοινωνική του ζωή δείχνει πως του έχουν λείψει οι single ημέρες του, και προσπαθεί να τις ξαναζήσει.

Δεν βρίσκεστε συχνά
Ναι, ακόμα κι αν μένετε στο ίδιο σπίτι, ο χρόνος που περνάτε μαζί δεν είναι ικανοποιητικός για εσένα. Φαίνεται πως δεν ενδιαφέρεται να περάσει αρκετή ώρα μαζί σου, και δεν δείχνει ότι θέλει να μαθαίνει τι συμβαίνει στην ζωή σου πια.

Συνέχεια στο τηλέφωνο
Και δεν είναι τόσο ότι μιλάει με άλλες, ή ότι ψάχνει να σε απατήσει. Είναι κι αυτό ακόμα ένα σημάδι ότι αδιαφορεί, ότι μπορεί να βρίσκεστε στο ίδιο δωμάτιο, αλλά ενδιαφέρεται περισσότερο να σκρολάρει στο feed του στο Facebook, παρά να μπει στην διαδικασία να μιλήσει μαζί σου.

Γκρινιάζει συνεχώς…
…και για τα πιο χαζά πράγματα. Φαίνεται πως τα πάντα αποτελούν αφορμή για καυγά πλέον. Και μετά από τους καυγάδες, απολογείται, αλλά φαίνεται ότι το κάνει από αγγαρεία. Είναι επειδή αναγνωρίζει πως η συμπεριφορά του είναι λάθος, αλλά υπάρχει μια φωνή μέσα του που του λέει ότι όλο αυτό δεν έχει νόημα, και πως η σχέση σας έχει τελειώσει…

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v